![]() |
| | #402 (permalink) | ||
|
Quick haircut reference, ar trebui postata in orice frizerie: http://faqsmedia.ign.com/faqs/image/...n-r-s_engl.gif. Daca ma uit bine, e si clothing reference | |||
|
| | #404 (permalink) | ||
|
am sa incerc ceva in gen beckam's style.. ce ziceti .. se mai poarta?
__________________ breaking news: today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one conciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves... now here's tom with the weather. Bill Hicks | |||
|
| | #405 (permalink) | ||
|
conteaza daca se mai poarta ? important e sa-ti place si sa-ti stea tie bine .. si .. frezura e mai mult decat ok , parerea mea :d
__________________ ♫ Trance is music. But trance is so much more than music. Trance to me is a lifestyle. Trance is a habit & through a state of trance I feed this habit. My heart beats in the bpm of trance,for ever! | |||
|
| | #406 (permalink) | ||
|
eu nu inteleg atitudinea asta tampa pe care o expunetzi ....va revoltati si facetzi misto de noile trenduri in materie de frizuri etc pe un thread care se numeste "Frizuri, tunsori, coafuri...Ce mai e nou in Hair-Style?". Nici mie nu imi plac dar nu asta conteaza. Daca va uitatzi la toate cele 21 de pagini ale threadului o sa vedetzi ca aprope pe fiecare este cineva care este interesat de ceva funky ...nou etc....asa ca abtzinetziva
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| | #410 (permalink) | ||
|
nush daca sunt saloane...intreabai pe strada pe cei care au ...daca nu stiu saloane sigur au pe cineva care itzi poate face ....daca platesti bine itzi face si klumea. in caz ca tzie frica hai sa itzi spun procesul in mare pt ca nu il stiu bine de tot , se separa parul in suvitze de cam 1 cm sau mai mult depinde de cat par ai ...se piaptana bine dupa care se tapeaza suvitza , se da cu ceara (sunt niste miscari care incalceste parul) si cam gata ....dureaza cam 6 ore sa itzi faci
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| | #411 (permalink) | ||
|
Deci frezele alea de la alysbeauty sunt "kakarea lumii" )Cat de distrus/teribilist tre' sa fii ca sa iti faci o astfel de freza? Ei cred ca sunt mai interesanti? Ca sunt mai frumosi? In fiecare sambata vad cate-o grupare de genul asta de pokemoni in club(kristal/martin/gossip), RADE TOT CLUBUL DE EI, isi iau ghionturi si palme peste cap de la lume nonstop....Doamne ce distrusi. )Si mai e si merlinxu ala care isi face publicitate la salonul lui de pokemoni lezatzi/electrocutati....voi credeti ca sunteti trendy/cool cu frezele alea de copii terminati?? NOT!
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #412 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #414 (permalink) | ||
| Nick anterior: ionut_xx Join Date: Apr 2007 |
Scuze ca va deranjez din offtopic, dar stie cineva vreo frizerie prin Bucuresti, cu preturi decente si cu frizeri care stiu intr-adevar sa tunda? Care stiu ce i se potriveste fiecaruia si nu baga masina orice ar cere clientul. | ||
|
| | #416 (permalink) | ||
| Quote:
. Astept mesajele voastre cat mai rpd ca sa am timp sa ma si duc la sigur maine sau cel tarziu sambata Sau daca stiti alte frizerii de genu' asta , spuneti-ne si noua care sunt alea , eventual lasati si nr. de tel. Last edited by MaN|AcK; 27-12-2007 at 14:58.. | |||
|
| | #417 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #420 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |