![]() |
| | #501 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 |
Tu si cu Otv-ul aceeasi strategie. Ei cu Elodia ep: 117, tu cu Misa ep: 1500. Nu-mi mai analiza tu hainele, pt ca nu ai idee ce-mi place mie sa port, dear. Pt cultura ta D&G am doar camasi si pantaloni. Tot pt cultura ta am 1 an pe 1 martie de cand nu am mai iesit in club Ce tunsori de strutz visezi la mine? Cred ca tu te droghezi daca mai continui sa aberezi
| ||
|
| | #505 (permalink) | ||
|
Misa, la mine inca mai discuta doctorii, la tine s-a ajuns la asta: http://en.wikipedia.org/wiki/Trichotillomania Revenind la frizuri, la modul cat se poate de serios, cam ce pondere au barbatii in masa de clienti a unei frizarii mai cu pretentii? Am o curiozitate bolnava, stiu | |||
|
| | #506 (permalink) | ||
Este destul de simplu, you fumb duck. Daca e frizerie cu siguranta femeile nu intra. Daca este salon de coafura, intra cine are curaj. In mare parte, mai toti barbatii cu ooole tari nu au curaj sa intre. Its a fact! Steak, man, ma bucur ca datorita mie ai invatat un cuvant nou. Ce-mi doresti tu mie iti doresc eu tie dar tu sa faci pe tzutzi trichoto...mani, turbilion jj you Pot sa-ti dau add pe messenger sa discutam despre coafuri ? ) hahahhahahahahahahaha
| ||
|
| | #509 (permalink) | ||
Nu exista saloane de ingrijire a parului, lol. Exista saloane de frumusete unde-ti faci mai multe servicii ( manichiura, pedichiura, cosmetica, hair, etc). La Spa-uri faci si tratamente fitzoase cu caviar de lux si alte chestii feng-shui, de fapt mai mult feng decat shui , masaje cu pietre fierbinti, sauna, aromaterapie, etc. Sa-ti raspund in termeni matematici la ce vrei sa stii: 95%.Advise: get a fucking life, its free and its yours! | ||
|
| | #510 (permalink) | ||
| Quote:
. Chiar sunt 95 de barbati la 100 de persoane? Wow, deci femeile nu prea gusta distractii d-astea ![]() Vezi ca se scrie advice, e si un apostrof pe acolo, nu prea se vad alea doua facultati private la ff ![]() Eu chiar ma retrag de pe threadul asta, intrebi frizerul ceva din meseria lui si habar n-are sa raspunda... | |||
|
| | #511 (permalink) | ||
Inseamna ca nu-i frizer. Pana la urma cum o dai, tot aiurea-ti iese. Ma reprofilez si vreau sa devin life guru-ul tau. Iti voi da sfaturi de viata si tips&tricks cum sa cuceresti femeile. I win, you lose. Ma STinky, dar o poza cu hairul tau nu pui si tu ? Hai sa vedem si noi cat de RSR army dude u r! | ||
|
| | #519 (permalink) | ||
| Nick anterior: dicital Join Date: Nov 2006 | http://www.urbandictionary.com/define.php?term=guido cred ca pe fata au iod. si nu sunt doar tepi , il ridica si in lateral..lol. | ||
|
| | #520 (permalink) | ||
da, tare faza cu freza-n vant. "Although he spends all his time in the gym and dancing in the clubs, that Guido will soon be a burned out alcoholic working a thankless job, living alone in his one-bedroom apartment in North Jersey" | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |