![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
@misa: pai atunci nu o sa imi iasa...daca decoloreaza suvitele intai? prefer la un tip frizurile de pe site...prea comun restu...acum fiecare are tepi si suvite blonde facute foarte prost...same same same
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Quote:
free haircut with fanta
__________________ I might as well be on Mars | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Pierre .... u are soooo wrong! Ma baietzi incercatzi sa intelegetzi ca in afara se asculta si altceva decat manele si (nume fotbalist) nu e un zeu .Fitzi si voi mai deschisi la lucruri noi, multe din frezele respective sunt extravagante, dar unele sunt "geniale". p.s:extravagantza is not wrong. se potriveste doar la putzine pers.
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Bucuresti |
Pierre, si tipii cu cercel in ureche intra pentru mine in categoria "efeminati" asa ca..you won't get my number Baietii cei mai draguti sunt cei naturali, care arata a baieti, respectiv barbati, adica MASCULIN. stiu si eu moda de prin germania, ca am fost de cateva ori acolo, am vazut deci ce inseamna extravaganta la ei si de fapt cat e totul 99% numai imagine de "Uebercool", si ce se ascunde in spatele ei: o incredere scazuta in propria persoana, complexe, slabiciuni. dar deh..oameni suntem, nu?
__________________ "Stelele nu se tem ca ar putea fi luate drept licurici." (R.Tagore) | ||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Quote:
....se pare ca si aici ca si in cazul artei... nu toti inteleg esenta (sorry sa-ti spun, no hard feelings) @demonikutza - ai niste figuri in cap ... si nu ma refer la frizura | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
da? de ce, lordule? e un thread liber, fiecare are dreptul sa isi exprime punctul de vedere. si nu cred ca "figurile" mele sunt "la subiect". dar..btw..am cu ce ![]() daca tot iti pui semnatura intr-o limba straina, ai macar grija sa fie scrisa corect..din pacate pentru tine, se mai poate gasi cate un "fitzos" care sa iti atraga atentia.
__________________ "Stelele nu se tem ca ar putea fi luate drept licurici." (R.Tagore) | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
daca tot folosesti cuvinte dintr-o limba straina, ai macar grija sa fie scrise corect..din pacate pentru tine, se mai poate gasi cite un "fitzos" care sa-ti atraga atentia "Uebercool" sau "Ubercool"? Pierre ai super dreptate cu sala. Multe tipe "uita" sa mai faca si miscare si urmarile ajung sa se vada. Dar ce conteaza "putina" grasime pe burta, coapse, fund si alte zone cind tocmai ti-ai aranjat parul si pe unghiile tale stralucesc floricele? Last edited by isarescu; 15-03-2006 at 20:42.. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
=)) nu chiar am vazut foarte multe tipe care sunt aranjate perfect, dar au multe kg in plus...acum cauzele nu le discut pentru ca nu e frumos oricum nu sufar de problema asta
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
"am cu ce " se refera la "fata mea este model"..pour les connaisseurs ![]() nu inteleg de ce ar trebui sa fiu ipocrita..da dom'le, sunt dragutza, nici proasta nu's, daca vreau ceva spun, daca imi doresc ceva obtin, daca asta inseamna ca am "figuri", atunci mi le asum cu cea mai mare placere. Si o sa raman toata viata o figuranta. altceva?
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Post dublu. Scuze. Internet naspa.
| |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |