![]() |
| | #63 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Ha, amuzant threadul ăsta. Frizurile alea îmi aduc aminte, nu ştiu de ce, de Akcent. Pe mine personal mă lasă cam rece subiectul, în calitate de posesor de maşină de tuns, dar ca să nu le lăsăm pe domnişoare în aer uite un salon: www.feminine.ro. Acolo se duce prietena mea şi-i place, şi mie îmi place de ea, deci prin deducţie reiese că ceva-ceva e de capul salonului respectiv. | ||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
cred ca cel mai important lucru pe care ar trebui sa-l stim majoritatea este cum facem frizerul sa inteleaga cum am vrea sa fim tunsi. si aici ma refer la cei care se tund la frizeria de la coltul blocului si nu apeleaza la stilist. ma lovesc de problema asta de multe ori, desi incerc sa fiu cat mai explicit se intampla foarte des sa fie prea tarziu pt. ajustari si sa plec acasa cu o tunsoare nu tocmai cum as fi vrut. vis-a-vis de pozele de pe situl ala german nu pot decat sa remarc, asa cum a observat si cineva printre primele posturi, ca sunt prea "emo" pt. gusturile mele si structura mea faciala.
__________________ A Life? Cool! Where can I download one of those from? | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Drakon : de ce nu incerci sa te tunzi la Expert Barbers, langa perla .. eu acolo ma tund si sunt f multumit .. sunt chiar experti, lasa-te pe mana lor si iti spun ca nu vei regreta ... cel mai bine e sa lasi stilistul sa te tunda dupa cum considera el ca ti-ar sta bine, asta daca ai incredere in el ...
__________________ i run with scissors | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Quote:
Asta ziceam si eu, m-am lasat pe mana lui Robert si de fiecare data am fost multumit, plus ca da o atentie la detalii cum rar mai gasesti
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Bucuresti |
daca aveti bani, duceti-va la salonul Getei Voinea..ai calitate la preturi foarte mari. Daca nu vreti sa lasati o carutza de bani la coafor, recomand saloanele Abbate.. sunt vreo 3 in Bucuresti, cel mai bine il stiu pe cel din 13 septembrie, unde fetele lucreaza foarte bine, au si frizerie..preturile sunt cel putin acceptabile. de exemplu, un tuns la fete costa 60 de mii.
__________________ "Stelele nu se tem ca ar putea fi luate drept licurici." (R.Tagore) | ||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
Eu m-am tuns la unii "MAX STIL" .... PRIMA oara am zis ca poate nu a inteles cum vreau eu, A DOUA ca poate m-am miscat eu si nu a avut ce face, A TREIA ca poate e obosita ... A PATRA deja imi venea sa-i sparg chiuveta ... SI din Decembrie nu m-am mai tuns ... astept cu nerabdare DREADURILE | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ "Stelele nu se tem ca ar putea fi luate drept licurici." (R.Tagore) | ||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Quote:
cel mai bine si mai bine va duceti la salon la Geta Voinea, vedeti cu care stilist va intelegeti si apoi discutati discret cu el sa vina sa va coafeze/vopseasca, etc acasa (ma refer la fete....). Dati mai putini bani, castiga si el, pentru ca nu mai da 50% la salonul respectiv si ii raman lui toti banii. Singurul dezavantaj este ca ma rog, nu bei cafea facuta de altul, nu ai feelingul social al situatiei, in rest e ok.
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |