![]() |
| | #161 (permalink) | ||
|
care stiti o frizerie buna pe la unirii ? pana acum am fost la expert sau abbate dar nu am timp maine sa ajung pana acolo si chiar am nevoie
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #163 (permalink) | ||
|
la expert e jos palaria.. 2 spalari, masaj si tuns - 400 de mii + 100 spaga ![]() la abbate e destul de bine, nu m`a tuns exact cum voiam de fiecare data, dar sunt foarte de treaba fetele
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #167 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #170 (permalink) | ||
|
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #171 (permalink) | ||
| Help!
Sper sa nu mai fii fost subiectul. Am dat un search si nu am gasit nimic de genul asta. Oricum, iata intrebarea: cine imi poate recomdata un salon de coafuri/frizuri (cum oare ii spune) pentru fete? Ca vine Craciunu si asta ar treb sa fie cadoul. Salonul nu trebuie sa fie unu super/extra/mega scump dar nici o bomba de mana a doua. Pls help me out cu niste sfaturi. Multumesc anticipat | |||
|
| | #173 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2006 Location: Bucuresti, Snagov | Abbath parca il cheama si e pe Dorobanti, vis-a-vis de Spitalu de Urgenta Floreasca, nu? Daca e ala, m-am tuns si eu in criza de frizer, k al meu nu avea timp, si fetele tund destul de bine sincer... Si de pret, chiar m-am mirat cat de ieftin e luand in considerare locatia si cum e amenajat... Daca vreti am un stylist care tunde foarte smecher si la pret este perfect 150-200 mii fara spaga, eu ma tund doar la el, exceptie facand ultima oara knd am fost la Abbath... Va pot da nr. de tel. Si apropo, se stie k barbatii stilisti sunt gay, el nu e, k prima oara mi-a cam fost frica sa nu faca gesturi necugetate ). | ||
|
| | #174 (permalink) | ||
| Quote:
nu. doar ca de foarte mult timp, ea isi doarea o schimbare de look, dar pana acu nu a ajuns. Si tinand seama de cat de mult vrea chestia asta, m-am gandit ca ar fii o chestie draguta sa o duc la un salon.
| |||
|
| | #175 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2006 Location: Bucuresti, Snagov | @GREED - Sincer ar fi 2 variante : Una sa aiba impresia k nu iti mai place de ea si vrei sa-i faci o schimbare pt. tine sau 2 : I-ar placea f mult si s-ar bucura k te-ai gandit la ea...Deci e cu 2 "riscuri"... Eu zic sa o pregatesti gen inainte...intelegi? | ||
|
| | #176 (permalink) | ||
| Quote:
Stai linistit ca am pregatit-o. Faza mai nasoala e ca am pregatit-o atat de mult incat chiar i-am spus (promis). Iar acu nu prea gasesc un salon bun si care sa nu fie rezervat pentur azi. Deci astept in continuare sfaturi. | |||
|
| | #177 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #178 (permalink) | ||
| Quote:
. Mi-a placut rezultatul de fiecare data si ultima oara (acu 2 zile) am dat pe tuns+indreptat parul cu placa 48 de lei + tips 10 lei.
| |||
|
| | #179 (permalink) | ||
| Guest | Quote:
| ||
|
| | #180 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2006 Location: Bucuresti, Snagov | Bai bivolarule ( MISA ), asta e parerea mea, deorece majoritatea frizerilor kre i-am vazut sunt foarte feminizati.Imi pare rau daca s-a inteles k toti sunt gay, dar majoritatea ( sa zicem k peste 60-70 % dintre ei) sunt. De ce sari asa in sus? | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |