Imi trebuie un exemplu de un interviu de angajare in limba franceza . Adica intrebari si raspunsuri . Daca ma poate ajuta cineva ii raman indatorat . Poate chiar se gaseste si cu google dar eu sunt 0 la franceza .
Dupa ce as primi ajutor , threadul poate fi redenumit in :" Intamplari la interviul de angajare. "

Reply With Quote
Da-le de inteles ca esti ocupat in general, ca nu stai toata ziua cu telefonul in mana, asteptand sa te sune ei, ca de fapt ai avea variante. Ce am invatat eu e ca nu spui cati bani vrei sa iti dea. Daca te intreaba (si or sa te intrebe) cam la ce te astepti dpdv al salariului tu raspunzi ceva de genul "sunt multumit cu orice nivel salarial atata timp cat va reflecta pe deplin efortul depus de mine". Ai grija ce raspunzi la intrebari de genul: "de ce ai plecat de la vechiul loc de munca?" sau "care ai putea spune ca sunt defectele tale?". Cand ai plecat de undeva ai plecat pentru ca nu aveai perspectiva de exemplu. Nu pentru ca nu iti dadeau destui bani sau te-ai certat cu seful. La capcanele lor trebuie sa raspunzi cu notiuni abstracte, sa eviti raspunsul pe care il asteapta ei. N-are rost sa minti nici in cv si nici la interviu. Poate ai noroc si merge, dar daca or sa inceapa sa te descoasa cu intrebari, va deveni penibil si mai mult ca sigur ratezi interviul.
, ora 4 oboseala, se intelege.

Bookmarks