![]() |
| | #1 | ||
| Ploieştiul vechi Daca aveti ceva poze cu Ploieştiul vechi (în special anii '50) rog să le puneţi aici; aş vrea şi o hartă a oraşului din 1954-56. AM găsit eu ceva. Prima poza arata P-ţa I.V. Stalin (actuală Victoriei) pe la 1953-54; clădirile DIN poza nu MAI există ; pe locul fostei primării s-a construit "Casa Albă" p.s "Casa Albă" e pe bulevardul central?
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul Anka Last edited by nokia2010; 24-04-2006 at 20:49. | |||
|
| | #2 | ||
| Casa Alba este intradevar pe bulevardul central.Am atasat si 3 poze, am observat ca se mai gasesc pe net poze cu Ploiestiul vechi, in care apare Hala Ploiesti(cladirea cu cupola) veche si cea din ziua de azi din unghiuri diferite si inca o poza cu vedere in centru. pl1.jpg hala.jpg pl2.jpg Mai pun 2 linkuri cu poze ale Ploiestiului vechi si de astazi | |||
|
| | #4 | ||
| Da, dar sunt curios de unde vine pasiunea asta a ta legata de Ploiesti? | |||
|
| | #5 | ||
| Join Date: Apr 2000 | Omul nu are o pasiune pentru ploiesti, in schimb are o obsesie pentru orice lucru vechi. Prin lucru se intelege totul de la autobuze vechi (are un fetis bizar cu transportul in comun), televizoare din '50 pana la fotografii cu strazi/cladiri de pe vremea lu ceasca. Mai jos vei gasi un topic numit "Poze vechi cu Bucureşti" deschis tot de respectivul daca tot te intrebai "de ce tocmai Ploiestiul". Pentru ca a gasit niste poze vechi cu Ploiestiul si nu cu Brasovul, doh ! Este suficient sa dai un search dupa threadurile/posturile lui pentru a te lamuri. Nu-i mai alimentati threadurile astea inutile ! | ||
|
| | #6 | ||
| Îmi place judeţul Prahova (e cel MAI frumos judeţ al ţării). Ha!
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul Anka | |||
|
| | #7 | ||
| C'mon Sylvester... ![]() E drept ca uneori pare insistent omu', dar fata de cei care umplu forumul cu poze insipide si apoi isi comenteaza mutra sau tin sa ne impartaseasca zilnic experientele miracolului halirii unei shaorme, e OK in final.
__________________ I put no stock in religion. By the word religion I have seen the lunacy of fanatics of every denomination be called the will of god. I have seen too much religion in the eyes of too many murderers. | |||
|
| | #8 | ||
| @Sylvester: Am vazut ca are astfel de pasiuni nokia2010,m-am uitat si eu pe threadurile lui,dar eram curios. Nu vad cu ce te deranjeaza threadurile lui si cu atat mai mult pasiunile lui! so.... | |||
|
| | #9 | ||
| MAI e ceva pe aici: http://www.infoploiesti.ro/index.php...=trimitevederi
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul Anka | |||
|
| | #10 | ||
| Tatal tau Join Date: Oct 2003 | Postez si eu niste poze cu vechiul ploiesti. | ||
|
| | #11 | ||
| Deci asa arata Hotel "Central" pe vremuri...
|
| | #12 | ||
| Trasee autobuze Ploieşti în 1964! (pentru cei interesaţi) ![]()
|
| | #13 | ||
| Ceva poze cu Ploiştul începutului de sec XX. Preluate de pe http://www.poze-romania.ro Şi am greşit mai sus. E Hotel "Central", nu "Contintal". În poza 3 o să vedeţi o poză cu primul Hotel "Continental".
|
| | #16 | ||
| O hartă a Ploieştiului din 1964.
|
| | #17 | ||
| Mâine, la Muz. de Istorie Judeţean de Istorie Prahova din Ploieşti, la ora 12.00 e o conferinţă la care se vor prezenta şi poze vechi cu Ploieşti.
|
| | #18 | ||
| Nu stiu cum era inainte Ploiestiul, insa acum mi se pare unul dintre cele mai urate orase din Romania. Seamana prea mult cu Bucurestiul.
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #19 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Spui prostii daca afirmi ca Ploiesti-ul este unul dintre cele mai urate orase din tara. Cate orase ai vazut ? Probabil ca nu prea multe. | ||
|
| | #20 | ||
| Alte poze Ploiestiul in perioada interbelica.
__________________ Rig1: Barton 3200+, Abit NF7 v2 (nForce2Ultra), 2*512 DDR400 Kingston HyperX CL2, Leadtek Winfast GeForce 6600 GT TDH Aniversary Edition 128Mb DDR3, Creative AudigySE 24bit, Thermaltake 420W, A+ XClio2 case (25 cm fan); Rig2: Asus x55sv-AS062 notebook(Core2Duo 2.2GHz, 2Gb DDR667, 250Gb Seagate sata, GF9500GS 512Mb) | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|