![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Scaderea pirateriei va duce direct proportional la cresterea vanzarilor in Romania? | |||
| Da | | 193 | 23.95% |
| Nu | | 613 | 76.05% |
| Voters: 806. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| 1. Este vb de filme, jocuri, soft si muzica. 2. Direct proportional = cu cat scade pirateria mai mult, cu atat cresc vanzarile mai mult. 3. A se lua in calcul: - raportul BSA care arata cresterea vanzarilor in paralel cu scaderea pirateriei. Q. If piracy rates are lowered, won't users simply stop using the software that was once "free"? A. Yes, some will not use the previously pirated software, as some will substitute other software. But some will pay for it. However, a lower piracy rate will stimulate more economic activity (which can pay for more software), as well as more software production, more marketing, more R&D, and better products, which will spur more demand. IDC believes that these effects counter one another, making a linear relationship between lower software piracy and higher software-related spending, employment, and tax revenue justifiable, especially since IDC is working within a narrow range of piracy change (10 points). We have confirmed this by looking at the ratio of software spending to hardware spending in the countries in the study. Countries with higher piracy rates tend to have lower software-to-hardware ratios. In many cases, lowering the piracy rate by 10% to that of another country still yields a new level of software spending that is below that of the country with the lower current piracy rate. - puterea de cumparare, pretul, calitatea, accesibilitatea - toti acestia sunt factori care pot scadea sau creste vanzarile, fara sa aiba neaparat legatura cu rata pirateriei. - orice copie piratata inseamna automat o copie ce putea fi vanduta? |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #1882 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1883 (permalink) | ||
|
Aia cu mininova s-a zis ?Au inceput sa filtreze torrente.Le-au dat imputernicire sa stearga in voie torrentele care nu le convin.Au disparut deja Lost , Heroes, Prison Break.Au luat masuri si pentru uploaderi si multe altele. Popular Torrents Start to Disappear From Mininova | TorrentFreak | |||
|
| | #1884 (permalink) | ||
|
Nu am stat sa citesc prin toate 95 de pagini, dar pentru cei nelamuriti: Se depisteaza usor cei care descarca un torrent astfel: anumite organizatii de stat creeaza torrenturi destul de populare in care seteaza un tracker; acest tracker retine absolut orice IP care acceseaza acel fisier. Dar nu au ce sa faca impotriva pirateriei. Daca ar persecuta doar 1 om ar fi nedreptate, dar daca ar incerca sa ii pedepseasca pe toti, nu credeti ca ar fi cam... imposibil?
__________________ Carpe diem quam minimum credula postero! Sunt primul care s-a lasat de Lockerz. W00t!! | |||
|
| | #1888 (permalink) | ||
| Quote:
Se spunea ca romanul nu are educatie financiara, dar speram ca are minime cunostiinte de IT. Eu ma intreb ce router sa aleg, ca sunt 5 nesecurizate. Toata lumea isi cumpara routere dar securizarea lor este nula. Semnal maxim, conectare la alegere. Chiar as putea renunta la internet, cu un PDA in masina situatia este un dezastru. ( xx conexiuni, am verificat, ca nu stiu din ce motive nu ma pot conecta la router-ul meu). Efectul vanzarilor de laptop-uri catre marea masa , fara cunostinte minime. Plug &Play ! Hai sa fim seriosi cu IP-ul. LE: router-ul meu este securizat , desi am inteles ca s-a spart WPA sau asa ceva. ( WPA2 ( AES +TKP). Si habar nu am ce inseamna in afara de parola. Pana si anumite tranzactii le fac pe un live CD cu linux sau banalul Express Gate din desktop. Last edited by stefanap; 14-07-2009 at 18:41.. | |||
|
| | #1890 (permalink) | ||
|
Dar se pare ca berea este scumpa si au renuntat la idee. SAcum sunt 5 routere nesecurizate din RDS, UPC, Clicknet (?). O fi criza si berea la PET este scumpa. Cand ies afara in masina PDA-ul gaseste 12-14 conexiuni libere. Renunt la internet si-mi pun laptop-ul in masina ? Am cunostinte minime de IT. ( mari la statistica ) Si nu la SPU.... | |||
|
| | #1891 (permalink) | ||
| Quote:
unu - "nedreptatea" subliniata de tine nu e ilegala si fraza "domle, de ce m-au ars pă mine si pă vecinu' l-au lasat in pace" nu va tine in fata niciunui judecator ever. doi - pica foarte greu in balanta si factorul "bani", iar banii nu se scot din prinderea unui amarit - doi care copie un "buci fierbinti III" de pe filelist ci de la firme care utilizeaza softuri fara licenta sau de la distribuitorii de materiale piratate.
__________________ Probably the best troll in the world. | |||
|
| | #1893 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ But it was only fantasy. The wall was too high, as you can see. No matter how he tried, he could not break free. And the worms ate into his brain. | |||
|
| | #1896 (permalink) | ||
| Un roman a fost obligat de instanta sa plateasca daune civile de aproape 3.000 euro pentru ca a pus pe internet materiale piratate - IT - HotNews.ro se pare ca a inceput ...
__________________ "You can't live in fear!" | |||
|
| | #1897 (permalink) | ||
|
Deja incep sa se rareasca huburile bune.Dar raman trackerele private,sau in varianta Rapidshare(asta e doar daca esti foarte disperat)
__________________ "Not everyones likes metal.F*ck them!Metal f*ucking kicks ass.Here's how it works:First,form a f*ckoff band.The more f*ckoff the name,the more f*ckoff the band."-Fat Ed OFER INVITATII PE LOCKERZ.COM!pm now cu e-mail! | |||
|
| | #1899 (permalink) | ||
|
Vesti proaste Gardianul - Politia internetului. Statul vrea sa elaboreze o lege pentru useri si provideri
__________________ When you lose, don't lose the lesson. | |||
|
| | #1900 (permalink) | ||
|
da.. sunt sigur ca de data asta o sa le iasa. sa le tinem pumnii.
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |