are cineva poze aeriene din bucuresti ?
(de pe cladiri mai inalte, din avion, balon, zeppelin,etc)
are cineva poze aeriene din bucuresti ?
(de pe cladiri mai inalte, din avion, balon, zeppelin,etc)
E clar: Nokia e molipsitor![]()
atentie, n-am zis poze _vechi_ aeriene![]()
Poti incerca google maps sau google earth - de curand au pus poze de mare definitie din satelit ale bucurestiului - si se vede acceptabil - sper asta sa te ajute.
da,stiu,insa eu caut ceva mai `uman`,gen astea
PS: astea sunt din zeppelinul BMW din iunie 2004 si nu-i asa ca Bucurestiul e frumos de sus ?
Ar fi marfa sa fie un zeppelin sau mai multe disponibile pt cei care vor sa se plimbe deasupra orasului.
As sta toata ziua acolo![]()
uite si de la mine cateva![]()
![]()
part two...![]()
partea a3-a![]()
the end![]()
mi-am vazut blocul![]()
pe astea le am si eu, dar oricum cine nu le are sa le ia.
Intrebare: Ce sunt vestigiile alea de langa palatul telefoanelor?
Poate mai aveti din seria asta care nu sunt aici postate.
mrasker, poza asta e facuta in 2002
pe vremea cand se construia Hotelul...
look at the map
cool pic![]()
Vand Placa audio Audigy SE, Placa video PCI Riva Vanta TNT 16MB STB, Switch VGA manual
Lista cu băsiști ignorați și/sau trolli și/sau alti neimportanți care suferă de ei In caz ca exista reply-uri la posturile mele date de cei ignorati, le recomand o vizita la doctor, sunt suspecti de autism, insuficienta de vitamine pentru creieras sau ceva genetic.
Sunt platit de: Voiculescu, Iliescu, mineri, PCR, Fidel Castro, Putin si Kim Il-sung, alti moguli si extraterestri ca sa il critic pe Basescu.
interesante culorile.
Era octombrie?
mrasker, din ce serie sunt cele din postul #6 ? Le-as vrea pe toate daca mai sunt![]()
WOW - ce de blocuriParca si uitasem...
Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'
― Isaac Asimov
Nu-i asa ca arata foarte curat de sus?![]()
Da, curat arata. Insa ma ingrozeste numarul de blocuri, parca de jos arata mai bine
Ce-i drept ma refer la o singura imagine, asta: http://www.computergames.ro/forum/at...6&d=1147465690
In restul arata chiar bine![]()
Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'
― Isaac Asimov
Faceti o comparatie intre pozele lui Dark si ale lui mrasker, calitate domne'.........se vad suuuuuuuuuperb, misto aparatOriginally Posted by mrasker
![]()
Alea postate de mine din zeppelin sunt facute cu asa ceva http://www.dpreview.com/reviews/comp...hod=sidebyside
deci nu-i mare aparat
Alea postate de mrasker sunt frumoase la contrast, nu stiu cu ce aparat sunt,probabil sunt si prelucrate.
Patru dintre cele cinci poze ale lui Dark Reign le-a postat si mrasker, ulterior, fara sa se uite ca au mai fost...
― Isaac Asimov
Bookmarks