![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | Tranzit Bulgaria Noaptea!!!
Vreau sa plec in vacanta in Turcia (mai exact la Kusadasi) si am ales varianta cu auto deoarece consider ca taxele de aeroport din Turcia sunt aberante (cca 70-75 E /pers) si care acopera benzina Dus-Intors nemaipunand pretul calatoriei cu avionul. Prin urmare m-am hotarat sa plec pe la 2-3 noaptea ...conform planurilor mele as putea ajunge acolo la 8-9 seara. Am citit pe ici pe colo ca nu e bine a tranzita Bulgaria noaptea din pricina talhariilor petrecute (inclusiv pe site-ul consulatului scrie ca nu e recomandat a se traversa Bulgaria noaptea). Va cer parerea , eventual ceva experiente de la cei care au mai facut drumul acesta . Considerati periculos sa intri la ora 3 noaptea in Bulgaria in conditiile in care se lumineaza la ora 5? | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Am auzit si eu ca e f.riscant sa circuli prin Bulgaria noaptea.Nu ti'as recomanda
__________________ Another form of Group Think is the stigmat placed on the "Conspiracy Theories". And the mainstream media, as said before, has been proven to sway at least 80% of the public’s opinion. The logic is undeniable. Media in every form is put in place to make people feel stupid for even keeping an open mind towards ''conspiracy theories''. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 Location: Constanta |
Daca iesi pe la 4-5 din vama de la bulgari (vezi ca pe la 6-7 se schimba tura si stai de inebunesti), pana seara esti lejer la turci, asa ca nu ai de ce sa-ti faci probleme. Si mai bine daca va cuplati mai multe masini de romani sau te tii dupa un autocar. Astia stiu drumul f. bine si au si puncte de oprire sigure. Cele mai multe detalii le poti lua de la un sofer de autocar care face Turcia de 3-4 ori pe sapt. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
Iti recomand acest forum ( http://www.daciaclub.ro/index.php?sh...opicfilter=all ) pentru mai multe informatii referitoare la drumul tau prin bulgaria, ma tem ca un topic cu drumul spre turcia este inexistent...datele care le vei gasi acolo te vor ajuta enorm, succes. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
Va multumesc tuturor ... Aveti idee ce taxe se platesc pe drum..(de ex: la iesire din Romania, intrare in Bulgaria....)? Intentionez sa ies pe la Giurgiu si am auzit ca se plateste o taxa aberanta locala . Oricum eu intentionez sa plec pe la 2 dimineata si ma gandeam sa ajung acolo la 8-9 seara.....credeti ca nu sunt sanse sa ajung in 18-19 ore? Bacul la Cannakale aveti idee cat costa si cat de des vine? Si radarele din Bulgaria/Turcia sunt la fel ca la noi? Pt ca am un detector bun pe care ma bazez de vreun an....Beltronics rules! Last edited by catau1978; 03-06-2006 at 08:34.. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
mda, interesant linkul tau Six. voi citi si eu mai pe larg "experienta" tipului pana in bulgaria. as vrea sa ajung si eu in grecia intr-un viitor apropiat, dar si ungaria m-ar tenta la fel de mult. catau1978 > daca te hotarasti sa pleci in turcia, eventual dupa ce vii, sa ne spui si noua cum a fost, detalii, etc. bafta!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
La dus Giurgiu : Taxa tranzit Giurgiu 41.40 RON Tarif pod 20.44 RON Taxa ecologica 37.00 RON Bulgaria : 2 Eur taxa ecologica 10 Eur taxa drum pe 1 luna (unde se va da si o vigneta pe care o lipiti in geam...sa nu uitati sa pastrati chitanta sa o aratati la intoarce) La intoarcere Bulgaria : 2 Eur taxa ecologica 6 Eur taxa pod la Ruse 41.40 RON taxa tranzit Giurgiu Daca te apucai sa citesti link-ul acela gaseai si aceste informatii Last edited by Six; 03-06-2006 at 12:35.. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
vezi si aici http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=38296 bucuresti-istambul | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |