Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-06-2006, 18:50   #1 (permalink)
Registered User

Tranzit Bulgaria Noaptea!!!

Vreau sa plec in vacanta in Turcia (mai exact la Kusadasi) si am ales varianta cu auto deoarece consider ca taxele de aeroport din Turcia sunt aberante (cca 70-75 E /pers) si care acopera benzina Dus-Intors nemaipunand pretul calatoriei cu avionul.
Prin urmare m-am hotarat sa plec pe la 2-3 noaptea ...conform planurilor mele as putea ajunge acolo la 8-9 seara.
Am citit pe ici pe colo ca nu e bine a tranzita Bulgaria noaptea din pricina talhariilor petrecute (inclusiv pe site-ul consulatului scrie ca nu e recomandat a se traversa Bulgaria noaptea).

Va cer parerea , eventual ceva experiente de la cei care au mai facut drumul acesta .
Considerati periculos sa intri la ora 3 noaptea in Bulgaria in conditiile in care se lumineaza la ora 5?

catau1978 is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2006, 18:57   #2 (permalink)

Rush's Avatar

Am auzit si eu ca e f.riscant sa circuli prin Bulgaria noaptea.Nu ti'as recomanda
Another form of Group Think is the stigmat placed on the "Conspiracy Theories". And the mainstream media, as said before, has been proven to sway at least 80% of the public’s opinion. The logic is undeniable. Media in every form is put in place to make people feel stupid for even keeping an open mind towards ''conspiracy theories''.

Rush is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2006, 19:05   #3 (permalink)
Registered User

Daca iesi pe la 4-5 din vama de la bulgari (vezi ca pe la 6-7 se schimba tura si stai de inebunesti), pana seara esti lejer la turci, asa ca nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Si mai bine daca va cuplati mai multe masini de romani sau te tii dupa un autocar. Astia stiu drumul f. bine si au si puncte de oprire sigure.
Cele mai multe detalii le poti lua de la un sofer de autocar care face Turcia de 3-4 ori pe sapt.

Danmarc is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2006, 19:12   #4 (permalink)
Registered User

Eu daca decid ca sa calatoresc ca omul nu-mi permit iar altfel trebuie sa imi risc integritatea sau viata, mai bine stau acasa. Ce e asa important in Turcia de trebuie sa ajungi cu *orice* pret?

GunX is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2006, 19:12   #5 (permalink)
Registered User

Ai fost tu in stilul asta: 4-5 iesit din vama.........18-19 kusadasi? Sau doar presupui, pt ca e de stat si in vama la turci si la bac la Cannakale.....am auzit ca e vorba de 18 ore.

Old 02-06-2006, 19:19   #6 (permalink)
Registered User

nu am spus pana seara la kusadasi, am spus ca pana seara scapi de Bulgaria; pe tine parca asta te interesa.
pana la kusadasi oricum mai bine te mai opresti sa dormi pe undeva pe drum (Istanbul, etc)

Danmarc is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2006, 00:28   #7 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

Quote:
Originally Posted by GunX
Eu daca decid ca sa calatoresc ca omul nu-mi permit iar altfel trebuie sa imi risc integritatea sau viata, mai bine stau acasa. Ce e asa important in Turcia de trebuie sa ajungi cu *orice* pret?
Exagerezi legat de riscatul vietii. eu acum aproximativ o luna jumate am fost in turcia. cand m-am intors de-acolo am intrat in bulgaria cam la 12 noaptea. pe la 4 dimineata eram pe traseul ala din munti care a tinut cam 120 km si a fost aproape pustiu. adica am intalnit 2 masini doar, mi-a fost cam frica, dar nu m-a ucis nimeni. e intr-adevar nasol, mai bine te cuplezi cu alte masini si mergeti in gasca. e mult mai ok.
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Bimm3r is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2006, 00:36   #8 (permalink)
Nick anterior: esso

F1SpecialFX's Avatar

Ideea e sa mergi cat mai mult fara oprire prin bulgaria si sa nu tragi pe dreapta la diverse scenete..

F1SpecialFX is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2006, 06:47   #9 (permalink)
Six
BAe 146

Six's Avatar

Quote:
Originally Posted by catau1978
Vreau sa plec in vacanta in Turcia (mai exact la Kusadasi) si am ales varianta cu auto deoarece consider ca taxele de aeroport din Turcia sunt aberante (cca 70-75 E /pers) si care acopera benzina Dus-Intors nemaipunand pretul calatoriei cu avionul.
Prin urmare m-am hotarat sa plec pe la 2-3 noaptea ...conform planurilor mele as putea ajunge acolo la 8-9 seara.
Am citit pe ici pe colo ca nu e bine a tranzita Bulgaria noaptea din pricina talhariilor petrecute (inclusiv pe site-ul consulatului scrie ca nu e recomandat a se traversa Bulgaria noaptea).

Va cer parerea , eventual ceva experiente de la cei care au mai facut drumul acesta .
Considerati periculos sa intri la ora 3 noaptea in Bulgaria in conditiile in care se lumineaza la ora 5?
Sunt povesti, nu mai este periculos ca acum cativa ani, am traversat bulgaria spre grecia de 2 ori la rand in 2 ani si nu am patit nimic ieseam la bulgari din vama cam la ora 4 .
Iti recomand acest forum ( http://www.daciaclub.ro/index.php?sh...opicfilter=all ) pentru mai multe informatii referitoare la drumul tau prin bulgaria, ma tem ca un topic cu drumul spre turcia este inexistent...datele care le vei gasi acolo te vor ajuta enorm, succes.

Six is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2006, 08:19   #10 (permalink)
Registered User

Va multumesc tuturor ...
Aveti idee ce taxe se platesc pe drum..(de ex: la iesire din Romania, intrare in Bulgaria....)?
Intentionez sa ies pe la Giurgiu si am auzit ca se plateste o taxa aberanta locala .
Oricum eu intentionez sa plec pe la 2 dimineata si ma gandeam sa ajung acolo la 8-9 seara.....credeti ca nu sunt sanse sa ajung in 18-19 ore?
Bacul la Cannakale aveti idee cat costa si cat de des vine?
Si radarele din Bulgaria/Turcia sunt la fel ca la noi? Pt ca am un detector bun pe care ma bazez de vreun an....Beltronics rules!

Last edited by catau1978; 03-06-2006 at 08:34..

Old 03-06-2006, 09:25   #11 (permalink)
LS
GIS/CAD

LS's Avatar

mda, interesant linkul tau Six. voi citi si eu mai pe larg "experienta" tipului pana in bulgaria. as vrea sa ajung si eu in grecia intr-un viitor apropiat, dar si ungaria m-ar tenta la fel de mult.

catau1978 > daca te hotarasti sa pleci in turcia, eventual dupa ce vii, sa ne spui si noua cum a fost, detalii, etc.

bafta!

LS is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2006, 09:53   #12 (permalink)
Registered User

De hotarat oricum sunt pt ca mi-am luat bilete si trebuie neaparat sa ajung acolo pe 24 seara!

Old 03-06-2006, 11:09   #13 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Acum 10-15 ani in bulgaria iti mai batea un kalasnikov in geam noaptea la bariera... banuiesc ca s-au mai civilizat si ei

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2006, 11:11   #14 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Da, au M-16 acum

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2006, 11:34   #15 (permalink)
Registered User

si nu mai trebuie sa ciocane, acum stii deja si lasi singur geamul cand ajungi in dreptul lor

GunX is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2006, 12:25   #16 (permalink)
Six
BAe 146

Six's Avatar

Quote:
Va multumesc tuturor ...
Aveti idee ce taxe se platesc pe drum..(de ex: la iesire din Romania, intrare in Bulgaria....)?
Intentionez sa ies pe la Giurgiu si am auzit ca se plateste o taxa aberanta locala .
Oricum eu intentionez sa plec pe la 2 dimineata si ma gandeam sa ajung acolo la 8-9 seara.....credeti ca nu sunt sanse sa ajung in 18-19 ore?
Bacul la Cannakale aveti idee cat costa si cat de des vine?
Si radarele din Bulgaria/Turcia sunt la fel ca la noi? Pt ca am un detector bun pe care ma bazez de vreun an....Beltronics rules!
Taxe de vara trecuta...asa erau cand am plecat eu in septembrie :

La dus Giurgiu : Taxa tranzit Giurgiu 41.40 RON

Tarif pod 20.44 RON

Taxa ecologica 37.00 RON

Bulgaria : 2 Eur taxa ecologica

10 Eur taxa drum pe 1 luna (unde se va da si o vigneta pe care o lipiti in geam...sa nu uitati sa pastrati chitanta sa o aratati la intoarce)

La intoarcere Bulgaria : 2 Eur taxa ecologica

6 Eur taxa pod la Ruse

41.40 RON taxa tranzit Giurgiu

Daca te apucai sa citesti link-ul acela gaseai si aceste informatii
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1111.jpg
Views:	276
Size:	201.1 KB
ID:	110951  

Last edited by Six; 03-06-2006 at 12:35..

Old 03-06-2006, 12:26   #17 (permalink)
Six
BAe 146

Six's Avatar

Quote:
Originally Posted by LiquidSky
mda, interesant linkul tau Six. voi citi si eu mai pe larg "experienta" tipului pana in bulgaria. as vrea sa ajung si eu in grecia intr-un viitor apropiat, dar si ungaria m-ar tenta la fel de mult.
Grecia se merita 100% ... despre ungaria nu stiu ce sa spun .

Old 03-06-2006, 13:12   #18 (permalink)
Asi
╬ AzzY ╬

Asi's Avatar

vezi si aici http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=38296
bucuresti-istambul

Asi is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2006, 17:55   #19 (permalink)
Registered User

Despre radare....sunt la fel ca la noi? Este util detectorul de radar?
Cam cat se sta la bac la cannakale sau in vama la turci?
Este totusi careva care a facut drumul asta cu care sa pot vorbii la tel sau pe msg...?

Old 04-06-2006, 18:26   #20 (permalink)
Six
BAe 146

Six's Avatar

Quote:
Despre radare....sunt la fel ca la noi? Este util detectorul de radar?
Cam cat se sta la bac la cannakale sau in vama la turci?
Este totusi careva care a facut drumul asta cu care sa pot vorbii la tel sau pe msg...?
Radarele nu sunt ca la noi, le au instalate pe masini (afara), detectorul este util sfatul meu este sa mergi in spatele bulgarilor ei stiu unde sunt plasate. De multe ori opresc masini aiurea daca le vad cu numere straine, sa ai pregati 10 euro in caz ca te opreste.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules