![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Acum nu mai stiu cum sta treaba da acum cativa ani in munti a trecut turcu la bulan cu autocaru milimetric pe langa un mare bustean pus de niste baieti buni si a luat si un cataroi in geam pe lateral la marele fix asadar cine zice ca's povesti spune doar ca nu li s-o intamplat lor dar si cand o patesc.... Si am si o matusa care a ramas fara bani tot asa pe Bucuresti-Istambul cu TOROS-ul...repet...acum nu mai stiu cum sta treaba. Si mai e si faza cu gaborii ..ceva gen "metoda maradona" numai ca aici te lucreaza pe fatza in gasca. Si ai grija prin ce parcari opresti. Aaaa..si mai stiu si de niste oameni care au mers la ski in Bansko (BG) si au ramas fara masina p'acolo!
__________________ "Caci cu noooooiiii esteeee Dumneezeeeuuu" (Muzica/Versuri: Gigi) WRUUUUMMM46! | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Ce naiba, vrei sa mergi in vacanta sa te distrezi si iti risti fundul prin haiducie si sa conduci sculat cu noaptea in cap pt 75 EUR/persoana ?! E vorba de sanatatea si organismul tau. Eu unul as da banii fara nici o problema, mai ales ca mergi o data pe an!
__________________ “Stii cum e, oricine ajunge acolo in parlament sau la Guvern fura. Da` pa` asta deja il stim. Si eu daca as fi Nastase as fura. Cine nu ar fura?”. Aurel Marinescu, Mizil. Fotbalul este sportul in care 22 de inculti alearga dupa o minge pentru a avea buzunarele pline de banii celor 2-3000 ratati care ii inconjoara si sufera pentru ei. | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Am trecut acum vreo luna prin Bulgaria noaptea, si la dus si la intors cu autocarul. Nu am avut probleme pe drum, doar cu 4 km inainte de granita cu Romania au fost niste binevoitori (ceva de genul inspectie tehnica auto) care ne`au oprit si pt ca spaga a fost prea mica am stat vreo 3 ore pana s`au dus sa aduca o stampila pentru procesul verbal... Ideea e sa nu opresti la cine stie ce eveniment, si daca te opresc autoritatile sa dai spaga destul de consistenta ca sa te lase in pace.
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Tel: 0745625284 / 0731111105 YM: n0iz3 E-mail:n0iz3@yahoo.com ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
Problema nu e de 75E/pers ci de 200-220 euro/pers.....cam atat reprezinta diferenta dintre mersul cu masina si mersul cu avionul......mi se pare o suma destul de consistenta (800 E / 4 pers), si oricum cred ca mult prea mult spus ca imi risc viata....ca si cu blue air am fost anul trecut si nu pot sa spun ca se comporta ca un avion obisnuit!!!
| ||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Prin vama Bechet ati trecut careva? Eu vreau sa merg in Grecia cu plecare din Cluj-Napoca, iar la Bechet din cate am inteles este bac. Stiti unde as putea gasi tarifele practicate si orarul? ps: am citit pe daciaclub despre vama giurgiu, sunt oare si in Bechet aceleasi taxe aberante?
__________________ The future just ain't what it used to be | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.daciaclub.ro/index.php?sh...c=2474&st=540# http://www.daciaclub.ro/index.php?sh...c=2474&st=510# Vezi si tu ce intelegi din astea 2 ... daca nu mai cauta :P | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Quote:
Edit : Intre Mamaia si Paralia Katerini as alege varianta nr.2 fara sa stau pe ganduri. | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 1999 Location: Utah, US |
ei si ce-s cateva zile de parnaie la unul care are bani de detector de radar? merg ca unse, un pic de odihna inainte de concediu nu strica. btw, ai incercat vreodata sa zbori cu avionul? nu de alta, dar cand e acolo sus mai greu ajung "vamesii" bulgari si turci la geam sa-ti bata in el pt peskesh...? | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
o sa sune penal dar nu am mai facut asta : am roaming pe connex si ma duc in grecia ( plec in 3 ore ), ca sa apelez un telefon connex aflat in romania cand eu ma aflu in grecia formez pur si simplu numarul? ( ex : 0722.123.456 ) a fost careva in platamonas?
__________________ Athlon X2 4000+ @ 2600 Mhz //2x1 GB DDR2 A-Data//WD320AAKS //Gigabyte 560 // Gainward 8600GT silentfx // Aplus Xclio2 + Sirtec460 ym : silviu_58_lol | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
40722...
__________________ breaking news: today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one conciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves... now here's tom with the weather. Bill Hicks | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|