![]() |
| | #2481 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 |
Nici concesiunile nu mai sunt ce erau, mai nou platesti de'ti sar capacele si pentru 50 de mp pentru parcare, in jurul unei cladiri/extinderi aflate deja in proprietatea ta (chiar daca acea concesiune nu prea poate fi folosita de nimeni altcineva). In functie de zona cred ca suma platita primariei pe an poate fi egala chiar cu rata (tot pe an) la un apartament mai necajit. | ||
|
| | #2483 (permalink) | ||
| Am inteles ca va fi paralel cu raza, nu cu diametrul... sau asa explica Oprescu ![]() YouTube - Oprescu zburatorul
__________________ Vand laptopuri -> Vizitati-mi homepage-ul (click pe casuta de mai jos) | |||
|
| | #2484 (permalink) | ||
|
OMG ![]() Au pariat pe afacerile imobiliare, iar acum contabilizeaza pierderile :: Video [60234343] - Stirileprotv.ro Brokeri şi bancheri români luptă să ajungă şoferi în străinătate
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #2486 (permalink) | ||
|
Apropo de postul lui Assassin, daca mai era nevoie:
__________________ At my signal, unleash hell ! Vand miere naturala produsa de albinele mele: http://forum.computergames.ro/45-div...-naturala.html Livrare gratuita in Bucuresti. | |||
|
| | #2488 (permalink) | ||
| De vanzare: apartament 3 camere in bloc de apartamente in Bucuresti, Berceni - X1TF1000D acum vre-o 6luni mi-au cerut pe el 135.000euro | |||
|
| | #2489 (permalink) | ||
|
textul la clipul dat de gaysassin Pariuri gresite pe imobiliare - BusinessMagazin
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #2490 (permalink) | ||
|
Monstru - irelevant. Daca n-ai banii cash, probabil ca asa cum acum 6 luni nu-ti permiteai / nu doreai sa dai 135.000 , nici acum nu iti permiti / nu doresti sa dai 78.000. Sau 50.000. Si daca i-ai avea, i-ai da ?
__________________ " The liver is evil and must be punished " Vechi proverb irlandez | |||
|
| | #2491 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 | Super-vile la mini-preţuri Quote:
| ||
|
| | #2497 (permalink) | ||
| Nu e chiar irelevant, pentru ca in mintea omului de rand si-a facut loc ideea (demonstrata) cum ca pretul locuintelor poate sa si scada. Daca ramanem macar cu atat mai intelepti dupa criza asta, tot e mare lucru.
__________________ ANPC - f r a u d a ! Sa le aratam ce inseamna "Clientul nostru, stapanul nostru"! | |||
|
| | #2498 (permalink) | ||
|
emi, Alpha Bank taie un sfert din rata la creditul de casă sa vedem daca astea-s doar vorbe sau se vor regasi in economia reala din romania. | |||
|
| | #2499 (permalink) | ||
|
Rata scade ( asa cum scrie si in corpul articolului ) datorita scaderii Euribor ( pentru contractele cu dobanda variabila dependente de acest indice ) . Nu e meritul Alpha Bank. Si scadea reala nu e sesizabila decat daca veniturile sunt si ele in euro.
__________________ " The liver is evil and must be punished " Vechi proverb irlandez | |||
|
| | #2500 (permalink) | ||
|
August 2008: 404 EUR * 3.5171 (curs la 1 august) = 1420.91 RON Februarie 2009: 303 EUR * 4.2987 (curs 2 februarie) = 1302.51 RON => o scadere de 8.33%
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |