![]() |
| | #481 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Viteazul priveşte pericolul, cutezătorul îl caută, nebunul nu-l vede. | |||
|
| | #482 (permalink) | ||
|
Mey fratilor voi chiar plangeti dupa un vinovat si repede ati gasit agentiile. Vine omu care vrea sa-si vanda/inchirieze casa crezi ca nu o sa puna pretul maxim pe care-l poate lua? O sa o dea cu mai putin? Agentia este un intermediar care nu se hraneste cu o diferenta de pret (poate si ea semnificativa) ci cu cat mai multe vanzari. Dupa 1 ian au crescut preturile cu vreo ~ 5000 euro. E normal asa ceva?! Maica-mea este agent imobiliar si acum se roaga de toate babele care vand garsoniere cu 50000-60000euro sa lase din pret ca nu o s-o cumpere nimeni. Interesul ei(al agentiilor in general) este acelasi cu interesul ambelor parti implicate: sa faca tranzactia indiferent de pret/comision(care este oricum negociabil)Cand intra o oferta cu un pret sub "pretul pietii" interesul este sa se caute client si sa se vanda cat mai repede nu sa convinga vanzatorul sa o mai creasca. Atunci ce ar rezolva? Vanzatorii care cresc din pret fiindca vor mai multi bani(e si normal sa vrei cat mai mult,nu?) si cumparatorii care au nevoie si cumpara indiferent regleaza preturile, nu intermediarii. Sunt de parere ca vor scadea preturile. E anormal ce se intampla acum.
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
| | #485 (permalink) | ||
|
m-ar interesa un site care pune la dispozitie informatii despre terenuri, case, apartamente, cu detalii, pret, etc. unde gasesc asa ceva?
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #487 (permalink) | ||
| Quote:
)
__________________ YM: zstefc Tel.: 0724.61.48.91 ![]() | |||
|
| | #488 (permalink) | ||
| Quote:
si oamenii se arunca la preturi exagerate dar si agentiile au partea lor de vina, aproximez chiar un 50 % este al lor, al agentiilor imobiliare si agentilor
__________________ YM: zstefc Tel.: 0724.61.48.91 ![]() | |||
|
| | #489 (permalink) | ||
| Eu sunt de parere ca pana nu va exista o schimbare drastica pe piata imobiliara, nu va scadea nici un pret. Nici nu imi mai aduc aminte de cate ori am auzit textul de mai sus, si NICIODATA pana acum, de cand a inceput bum-ul imobiliar, nu s-a adeverit.
__________________ Avelo bahtalo SUKARU | |||
|
| | #490 (permalink) | ||
|
Nu am citit threadul pt ca nu am timp, dar m-am uitat pe imobiliare.ro si m-am speriat cand am vazut pretul la chirii pt ap. de 2 camere. Ce naiba, pe tot site-ul nu am gasit decat 2 oferte la 250 euro, restul peste 300euro. Mi se pare mie sau au crescut chiriile enorm de la aderare??? Sau e de vina perioada anului? Parca preturile cresteau spre sfarsitul verii, cand veneau studentii la facultati... | |||
|
| | #492 (permalink) | ||
|
mda, cam mari chiriile, insa am pe cineva din afara care vrea sa cumpere niste chestii pe la noi.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #494 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ [Sparkky] anybody alive? [Tigga] nope, the zombie apocalypse came. you would have thought we'd all be ready for it, given it's a fairly common game type [Tigga] but no, we all got zombiefied [Tigga] you're the only one left, apart from the dude who will sell you guns | |||
|
| | #496 (permalink) | ||
|
M-am uitat si eu pe niste siteuri de inchirieri. Nici nu stiu ce reactie sa am.. imi vine sa dau in cap la toti .. proprietari si agenti imob deopotriva. Nimic, dar nimic sub 250 euro?? Inclusiv zone gen Bucurestii Noi, capat pantelimon.. Doamne cat o sa mai tina asa? E ianuarie.. in octombrie la ce se va ajunge? E jale .. rau de tot. | |||
|
| | #497 (permalink) | ||
|
Poate babalacii se gandesc sa vanda si sa se mute din Bucuresti avand in vedere pretul nejustificat de mare la care se dau acum locuintele aici lasand loc unor tineri dornici de schimbare. Mi-ar placea
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #498 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
As vrea sa stiu cat ar trebui sa fie chiria unui apartament de 2 camere, nemobilat, g-f-p-t, contor gaze separat, repartitoare calorifer, usa de la intrare de fier (in fine schimbata cu una nou), zugravit, conectare la TV, internet, tel este platita de proprietar. Situatia e ipotetica, zona in care se afla apartamentul e aleasa de cel ce spune pretul. | ||
|
| | #500 (permalink) | ||
|
GSS > destul de mica. eu am tot ce spui tu, la apt. de 3 camere, si platesc chiria cam 15-20 RON/luna. gazele le platesc separat pt. ca am centrala. dar daca ai repartitoare si nu esti pe centrala, te poate duce pe la 200-250 RON maxim! in zilele de iarna. vara, e super lejer.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |