![]() |
| | #42 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent | Quote:
Si-atunci da, iesi la 30.000. Daca fac scandal babele la caine, ia-ti acvariu | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
fara nici o legatura cu topicul - mama a fost si e impotriva a tot ceea ce inseamna animalut de casa (caine, pisica, hamster,...) asa ca n-am avut asa ceva pana acum. mai aveam la bunica (la tara) diferite animalute (in principal caini si pisici dar am trecut si prin etapa pui de gaina, boboci, ...). DAR... cand o sa am apartamentul meu o sa-mi iau... un acvariu cu pesti! mi se pare foarte relaxant sa ma benoclez la cum se misca chestiile alea mici pe acolo. asa ca acum strang bani pentru apartament+acvariu. bani de apartament cred ca reusesc sa strang in cateva zile dar bani de acvariu - poate sa dureze mai mult | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Da' de ce apartament si nu casa pe bune ? Mi-a spus la un moment dat unul o faza, nu garantez ca e pe bune, dar el zice ca asa se face de obicei. Pasii sunt asa: 1. Se pune ochii pe o casa nationalizata gata de a fi retrocedata. 2. Se gaseste un functionar public care ti-o repartizeaza pe linie de partid etc, gasesc ei calea 3. Se gaseste cuplu deja organizat judecator+procuror, se achita spaga de rigoare 4. Apare proprietarul de drept, da statul in judecata si cere casa 5. Procesul e judecat de "cuplul" de mai sus, omul il pierde 6. Pagubitul se duce la CEDO, da statul in judecata, castiga 7. Statul ii plateste contravaloarea casei din banii contribuabililor, bani ce s-ar fi dus pe multe altele. Omul e multumit, fie ca stie sau nu de unde vin banii, doar nu-i prost sa renunte la ei. 8. Tu ramai fericit in ea pana la adanci batraneti. Investitia e buna, gandeste-te ca "cuplul" + functionarul ala la origini toti sunt copii crescuti in saracie arivisti ce isi doresc sa stranga averi pt ca odraslele lor sa o duca bine (de altfel eu nu stiu nici un copil de magistrat care sa nu aiba deja casa, masina de lux etc si care nu munceste pt ca nu mai are nevoie), investitia (in spagi) cica e de 30-40.000 eur, castigul de peste 100.000. Se punea la un moment dat problema ca cei ce fac chestia asta sa li se puna sechestru pe averi si sa li se intenteze proces penal, dar cine oare face legea daca nu tot ei ? Normal ca sunt TOTAL impotriva acestei metode, dar m-a pus rau pe ganduri cand am auzit-o... DACA e adevarata?
__________________ Fidelity is the lifetime prison of the ugly. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Dar exista totdeauna riscul...daca nu iese? on/off topic...e cineva interesat de o garsoniera cu chirias (nu sta legal...dar cum procesul judiciar dureaza prea mult..deh...dar cred ca se rezolva cu 2 tzigani si 500$)? E pe la universitate...
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
Ferentari...Rahova...Esti SIGUR ca vrei unul fff eftin? S-ar putea sa regretzi
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
nu se merita momentan ff ieftin, deoarece te pacalesti, ploua in casa, sunt la ultimul etaj, sunt comfort 2 , nu platesc vecinii intretinerea , e bloc f vechi, zona oribila sau yo mai stiu ce. alegeti ceva mai scump, chiar daca e la limita voastra superioara posibila, deoarece credeti-ma, din 2007 ( sau chiar mai devreme ) nu o sa va mai atingeti. meritau creditele acum cateva luni bune dar inca merita. ps: v-ati gandit ca Bucurestiul este oribil ? are el multe locuri de munca, dar deja este groaznic. cum nu prea vad solutii de crestere/modernizare/decongestionare, parca m-as muta prin alte orase | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Quote:
Eu (de fapt ai mei) sunt la pasul 6... completing
__________________ Avelo bahtalo SUKARU | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Exact asa. Ce solutii as avea sa imi cumpar o casa prin credit imobiliar, fara sa dispun de banii necesari unui avans. Merge sa declar o valoare mai mare a casei, sa fac o chitanta cum ca i-am platit omului de la care iau un avans si restul de bani sa-i iau prin credit ? Care sunt cele mai avantajoase oferte de credit ? Stiu ca veti spune ca cel mai bine e cu banii jos, problema e ca in ritmul in care se scumpesc imobilele, nu voi ajunge niciodata sa am banii necesari. Asa ca multumesc anticipat celor car eimi pot raspunde. Stiu ca mai era un thread despre asta, problema e ca nu am reusit sa-l gasesc.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
threadul era nitel mai jos ![]() vrei apartament sau casa pe teren ? ca sunt 2 probleme putin diferite. cel mai bun credit imobiliar nu stiu care e , dar eu tot pe mana BCR sau BRD as merge, la creditele de consum de ex stau mult mai bine decat celelalte banci. vezi k pe siteul BRD poti chiar sa simulezi un credit ipotecar. la credit e o singura mare problema pt care nici eu nu ma avant si sunt in aceeasi disperare ca si tine, dar pt un teren: prin credit ai de dat o suma mult mai mare per total, te obliga sa iti faci asigurare si tu si casa, iar daca ajungi in incapacitate de plata nu am inteles exact ce se intampla, dar in cel mai bun caz cred ca dai casa si ai ramas si cu banii luati. poate stie cineva mai bine pt ca eu nu am inteles | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
cele mai avantajoase credite sunt de la bcr, raiffeisen si banca tziriac din cate shtiu eu...oricum, mi se pare ingrozitor sa trebuiasca sa plateshti 20 de ani ca sa potzi sa gaseshti un loc unde sa stai... shi eu o sa apelez foarte curand la solutia asta din pacate (... in ceea ce priveshte avansul necesar... nu prea cred ca ai cum sa ii pacaleshti... ar fi prea ushor... s-ar putea sa itzi ceara sa vershi intai banii aia intr-un cont la ei (oricum deschiderea unui cont la banca respectiva e conditzie universala pentru cine vrea un credit)...
__________________ Irony of nature... | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
mda, lipsa de bani e enervanta, iar la noi creditele sunt inca prea scumpe si prea riscante omul obisnuit trebuie sa faca niste eforturi groaznice sa isi ia o casa
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |