Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 03-11-2009, 15:11   #10661 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

Național : SUA: Nici măcar casele de un dolar nu se mai vînd

Câţi proprietari de terenuri, tot atâtea preţuri :: Bani & Afaceri :: Piata imobiliara :: Saptamana Financiara

vand teren la 5 miunte de zona comerciala carfur. ieftin. 200€/mp

zoso is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 16:07   #10662 (permalink)
Registered User

vreti sa vedeti cum faceti 15 minute din chitila la victoria?
Residenz, cartierul german: Vanzari Apartamente cu 2, 3, 4 si 5 camere. take care

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 16:37   #10663 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
esenta aici este: i se prezinta. realizezi ce se intampla cand i se prezinta ceva usor alterat, da?
deci dupa tine investitorii sunt niste sfintisori care credeau ca duc banii la cea mai sigura banca, doar ca are un alt nume, "fond de investitii" ? si acolo la fondul de investitii e un nene rau care ii minte cu nerusinare si in loc sa le puna banii la cec se duce si cumpara terenuri agricole pe langa bucuresti?

nu prea e asa . majoritatea fondurilor de investitii straine sunt suficient de transparente incat sa nu se intample ce spui tu. investitorii stiu de la inceput in ce vor fi investiti banii lor si accepta riscul. or fi si aiuriti care incep sa tipe ulterior ca le-a pierdut fondul banii, dar ei reprezinta o exceptie, nu o regula. nu numai administratorii fondurilor de investitii au fost orbiti de bula imobiliara, ci si investitorii, care au dorit sa investeasca in asa ceva, decizand sa ignore riscul.

Smiley is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 16:45   #10664 (permalink)
Registered User

cvlad's Avatar

alpha scoate gunoiul de sub presh

cvlad is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 16:47   #10665 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Smiley View Post
deci dupa tine investitorii sunt niste sfintisori care credeau ca duc banii la cea mai sigura banca, doar ca are un alt nume, "fond de investitii" ? si acolo la fondul de investitii e un nene rau care ii minte cu nerusinare si in loc sa le puna banii la cec se duce si cumpara terenuri agricole pe langa bucuresti?

nu prea e asa . majoritatea fondurilor de investitii straine sunt suficient de transparente incat sa nu se intample ce spui tu. investitorii stiu de la inceput in ce vor fi investiti banii lor si accepta riscul. or fi si aiuriti care incep sa tipe ulterior ca le-a pierdut fondul banii, dar ei reprezinta o exceptie, nu o regula. nu numai administratorii fondurilor de investitii au fost orbiti de bula imobiliara, ci si investitorii, care au dorit sa investeasca in asa ceva, decizand sa ignore riscul.
spune-le asta si investitorilor care au pierdut o caruta de bani la noi. a fost un caz mediatizat si pe aici. in toate cazurile, totul se reduce la un moment dat la calitatea umana, si aici se termina discutia.

eu nu am zis nicaieri ca e o regula si nici nu spun. nu stiu de unde deduci asta. dar ai vazut ce se zicea intr-un post mai sus: faptul ca au fost si altii pacaliti nu inseamna ca tu vei fi urmatorul dar vor fi si altii

Old 03-11-2009, 17:49   #10666 (permalink)
Junior Moderator

Monstru's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
vreti sa vedeti cum faceti 15 minute din chitila la victoria?
Residenz, cartierul german: Vanzari Apartamente cu 2, 3, 4 si 5 camere. take care
oare in pret e inclus si elicopterul ca sa ajungi in 15min la victoria?
Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Monstru is offline    Send Message via Google Talk to Monstru Reply With Quote
Old 03-11-2009, 17:55   #10667 (permalink)
dcg
Registered User

dcg's Avatar

Quote:
Originally Posted by cvlad View Post
alpha scoate gunoiul de sub presh
Triste mai sunt tabelele astea cu junghiuri scoase la licitatie. Din cele doua "oferte" pe care le-am deschis, ambele se refereau la credite facute in toamna lui 2007, atunci cand piata imobiliara intrase in faza de delir. Iar dupa ce ca preturile sunt umflate (mda, mai trebuie si bancile sa respecte pasii care cica asigura protectia intereselor debitorilor) se mai baga si statul se perceapa TVA 19% calculat la pretul final la care se incheie licitatia.

dcg is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 18:00   #10668 (permalink)
Registered User

atalbu's Avatar

Am deschis una, o casa de 180mp construiti cred (inclusiv garaj) pe un teren de 300mp la porumb in sud, 200k Euro. wtf?!

atalbu is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 18:07   #10669 (permalink)
Registered User

cvlad's Avatar

evaluarea e facuta in ian2009

cvlad is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 18:08   #10670 (permalink)
dcg
Registered User

dcg's Avatar

Quote:
Originally Posted by atalbu View Post
Am deschis una, o casa de 180mp construiti cred (inclusiv garaj) pe un teren de 300mp la porumb in sud, 200k Euro. wtf?!
Cu sa fara TVA?

Quote:
Originally Posted by cvlad View Post
evaluarea e facuta in ian2009
Pai banca are active valoruoase, e solvabila si solida. Banca e isteata si prudenta, ea nu a dat credite aiurea ci a acceptat numai garantii solide precum juvaerul de 60MP de la periferia Rahovei, evaluat asta primavara la 3 miliarde de lei vechi.

Last edited by dcg; 03-11-2009 at 18:19..

Old 03-11-2009, 18:08   #10671 (permalink)
Registered User

m-am uitat si eu, preturi uriase. nu se vor da.

Old 03-11-2009, 18:12   #10672 (permalink)
Registered User

atalbu's Avatar

Quote:
Originally Posted by dcg View Post
Cu sa fara TVA?

Pai banca are active valoruoase, e solvabila si solida.
Daca vorbeam de 80-90k m-ar fi interesat, asa, pot sa puna si de 5 ori TVAul, ca nu imi schimb sentimentele fata de oferta.

atalbu is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 18:23   #10673 (permalink)
dcg
Registered User

dcg's Avatar

atalbu, intelegeti si voi, nu pot sa vanda casele oamenilor "pe nimic". O casa faina, cu curte libera de 120MP (cat sa pui putin porumb si sa parchezi o bicicleta) nu poate costa mai putin de 200k euro, mai jos de atat e hotie curata si bietul debitor rauplatnic nu poate fi tras pe sfoara in halul asta de hienele imobiliare ce participa la licitatii. Si asa e chilipir!

Old 03-11-2009, 18:32   #10674 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Eh, sinteti niste rautaciosi.
Trebuie acceptat ca si fazanul trebuie protejat de lege. De aia in prima instanta nu se poate cobori sub 75%, la licitatia a doua 50% etc.
Altfel creditacul primeste telefon de la banca "stii casa aia pentru care ti-am dat noi 200k euro? i-am dat-o ginerelui directorului de banca cu 10k pen'ca nu sa prezentat nimeni altcineva la licitatie... mai ai de platit 190k din datorie. we'll call u"

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 18:38   #10675 (permalink)
dcg
Registered User

dcg's Avatar

Totusi nu ma pot abtine sa nu observ ca si statul da o mana de ajutor fazanului aflat in faza terminala si il ajuta cu un TVA mic, acolo, cat sa faca mai apetisanta oferta.

Old 03-11-2009, 19:06   #10676 (permalink)
Registered User

dcg, cred ca iar vorbesti in necunostiinta de cauza.

scrie destul de clar in documentul de la Alpha bank ca "transmiterea dreptului de proprietate in urma executarii silite este impozitata cu TVA numai daca debitorul este inregistrat ca platitor de TVA". persoanele fizice nu sunt platitoare de TVA, deci regula se aplica doar persoanelor juridice(sa, srl, pfa, ii etc).
e si normal sa fie asa. daca imobilul a fost cumparat pe firma, e posibil sa se fi platit TVA la cumpararea lui. sau daca a fost construit in regie proprie, probabil ca firma a cerut rambursare de TVA pentru materialele cumparate.

Old 03-11-2009, 19:16   #10677 (permalink)
dcg
Registered User

dcg's Avatar

Quote:
Originally Posted by Smiley View Post
dcg, cred ca iar vorbesti in necunostiinta de cauza.
Greseala mea, am citit in fuga. Accept corectia precum si risipa de i-uri.

Old 03-11-2009, 20:12   #10678 (permalink)
Nick anterior: mihai_qc

Mihai TS's Avatar

daca nu ma insel a doua strigare 223.125ron
https://www.alphabank.ro/ro/licitati...itatie/371.pdf

alpha noiembrie 21 de anunturi

3 din Bucuresti
8 din Brasov

http://www.raiffeisen.ro/licitatii-bunuri-in-executare

noiembrie 31 anunturi

3 in Bucuresti

Last edited by Mihai TS; 03-11-2009 at 20:27..

Mihai TS is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 06:53   #10679 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Cum s-a trezit dezvoltatorul Orhideea Gardens ca are 100 de apartamente pe care credea ca le-a vandut | Ziarul Financiar
O poveste trista in gura unui narator universal. In locul lui ar putea fi orice dezoltator care a prins debutul crizei imobiliare cu mistria in mina.

BTW, sint singurul agasat de reclamele la orhideea gardens de pe tv? Unde e 2007 cind nu dadea nimeni un leu pe publicitate si marketing, ca prostii te gaseau ei pe tine si in fundul pamintului sa-ti cumpere printurile din ACAD la pret de vila cocheta.

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 08:04   #10680 (permalink)
Registered User

incet-incet aflam cat de mare e centrul bucurestiului. se pare ca se intinde pana aproape de Plevnei, locuintele de acolo find considerate, de dezvoltator, "intr-o zona mai centrala "

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules