![]() |
| | #1441 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ANPC - f r a u d a ! Sa le aratam ce inseamna "Clientul nostru, stapanul nostru"! | |||
|
| | #1443 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 | Quote:
Stau si ma intreb daca sunt cai viabile de atacare in instanta, avem deja anumite comune din jurul Bucurestiului cu grile de calcul mai mari ca in oras. Un jurist? | ||
|
| | #1444 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Nu se poate menţine prin niciun mijloc preţul ridicat (asta dacă chiar vrei să vinzi) în condiţiile în care preţul este nesustenabil. Last edited by mobutu; 18-09-2008 at 18:02.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1446 (permalink) | ||
|
Poftiti si va minunati: http://forum.computergames.ro/90-ofe...-iancului.html Trist e ca sunt multi ca el, dar SI MAI TRIST e ca are dreptate cu fraierii pe care ii gasesc toti astia ca el in timp... Cobalt are dreptate. Asta e realitatea. Dupa ce ca preturile sunt hiperumflate mai trebuie INCA sa dam in plus pentru ca s-a gandit statu' sa mai ciupeasca de undeva (prin intermediul unor jeguri de notari). Si cand te gandesti ca te faci sclav al bancilor pentru 4 pereti GOI! Mobila, utilari, amenajari - alta distractie. Cum sa-ti mai permiti cand tu dai deja nu mai vezi mai mult de jumatate din salariu? De un amarat de Logan ce sa mai vorbim? Ah si sa nu uitam ca in descrierea asta se incadreaza numai o familie cu venituri destul peste medie!!!
__________________ ANPC - f r a u d a ! Sa le aratam ce inseamna "Clientul nostru, stapanul nostru"! | |||
|
| | #1447 (permalink) | ||
|
nu gaseste pe nimeni cu 950 euro pe luna Stati linistiti, vine lumea se uita, se mai "gandeste" , mai suna cate-o agentie cu vreun client ratacit...dar la banii aia e exclus sa inchirieze Decat daca chiar este un lux de apartament mai ceva ca in marele cartier Francez si are noroc de vreun strain cu treaba prin zona si caruia chiar sa-i placa f. mult apartamentul Insa ma indoiesc ca va exista aceasta posibilitate din cauza ca omul nu a postat nici macar o singura poza | |||
|
| | #1449 (permalink) | ||
|
Individul respectiv are o multime de de imobiliare la vanzare/ichiriere si pentru toate spune ca este proprietar I-am cerut sa-mi dea niste coordonate cu terenurile pe care le vinde si n-a facut-o. Sigur este ceva ciudat la mijloc, probabil un intermediar care nu pierde mare lucru daca adauga si el 50% la pret si sta cu apartamentul/terenul/casa neinchiriat(a)/nevandut(a).
| |||
|
| | #1450 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca ar fi bine sa vedem problema asa: "lasa-l ba ca e nebun, sa ceara pana i s-o usca gura". Nu e singurul care cere absurditati d-astea si pana la urma, nu vad care ar fi diferenta de abordare in cazul unui apartament de 3 camere la Iancului de 950 de euro fata de o garsoniera in Berceni de 400 de euro. De fapt o diferenta vad: pretul garsonierei deja incepe sa fie vazut ca unul normal. Si totusi dinamica inchirierii garsonierelor nu mi se pare o justificare normala la cap pentru asa ceva. La apartamente cu mai multe camere nu ne-am obisnuit sa vedem preturi asa mari. Nebuni, nebuni, dar uite ca formeaza piata.
|
| | #1451 (permalink) | ||
|
Nu-i chiar asa. Sunt multi oameni care pur si simplu nu pot sa plateasca mai mult de cei 350-400 euro asa ca n-au incotro, singura lor solutie este garsoniera aia. In plus pretul la garsoniere este ceva mai mare datorita studentilor care nu au loc la camin. Apartamentele de 3 camere vizeaza altfel de chiriasi.
| |||
|
| | #1453 (permalink) | ||
|
Anomalia e ca nu se mai pastreaza absolut deloc proportiile normale. Se ajunge sa fie un apartament cu 2 camere cu doar 50-100 de euro in plus fata de o garsoniera. In valori absolute poate te gandesti ca e mai bine sa nu-i dai, dar in valori relative, o camera in plus poate insemna un pret DOAR cu 12-25% mai mare. Deja nu se mai justifica prin nici confortul suplimentar dat de faptul ca traiesti singur, nici prin costurile mai reduse de intretinere a garsonierei. Si revin la ideea mea ca trebuie sa fii nebun sa dai atata pe 30 mp. Mai bine faci naveta 100-200 km/zi. Deja am cunostinte care vin in fiecare zi din Ploiesti, Urziceni sau Alexandria si pleaca seara acasa. Daca ai masina si locul de munca pe la iesirea din oras chiar nu se mai observa diferenta la timp. Din Pipera pana in Ploiesti X poate face mai putin cu masina decat face Y tot din Pipera pana in Militari sa zicem, sau Drumul Taberei cu metrou+RATB.
|
| | #1454 (permalink) | ||
|
Posibil sa fie o stire "aruncata pe piata", dar imbucuratoare a fost reactia la unison a celor de pe hotnews ![]() http://www.hotnews.ro/stiri-esential...oarce-tara.htm Ar fi culmea ca acei tarani sa ceara asa ceva. | |||
|
| | #1456 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Epic joke: - Care este leguma cu cea mai mare concentraţie de alcool? - Mazărea borîtă pe perete. | |||
|
| | #1459 (permalink) | ||
|
am si eu o intrebare pt cei care se "inhama" la credite pe zeci de ani: voua nu va e teama ca, DOAMNE FERESTE, patiti vreodata ceva? ca n-o sa mai aveti loc de munca sau ca se va intampla ORICE si o sa aveti probleme mari de tot? (cutremur mare => bloc prabusit?)? sincer sa fiu, nimic nu se compara cu un apartament "al tau", pe care sa-l poti amenaja asa cum vrei, dar eu chiar nu cred ca as fi capabil sa fiu legat de un credit 30 de ani...
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1460 (permalink) | ||
|
pai ce mare lucru risti mane? sa zicem ca nu mai poti plati. care e tragedia? duci cheile la banca si le spui sa se spele cu apartamentu' pe cap. n-ai pierdut efectiv nimic, ca ai locuit acolo. e ca si cand ai fi stat cu chirie si aia e deocamdata rata la banca e mai mica decat chiria din cate stiu eu. asa, daca termini ratele, ramai si cu casa.
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |