Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-11-2006, 09:59   #21 (permalink)
deep fried

SteakHunter's Avatar

Quote:
Originally Posted by wirespot View Post
Dacă-ţi zic eu sigur că sînt fakes mă crezi? Se poate să aibă o calitate decentă dar asta nu le face originale.

Şi oricum, ai putea să faci singur nişte calcule. Alea originale nu ajung la noi în mod normal, uneori nici măcar prin reprezentanţele oficiale, care aduc în general chestii de mîna "a doua". Dar chiar dacă admitem că le-ar lua en gros la 15 euro bucata de acolo, după achiziţie, transport, vamă plus alte cheltuieli nu ar mai costa nicidecum 30-50 RON bucata. De la 80-100 în sus ar fi credibil, dar evident că atunci nu s-ar mai vinde şi n-ar mai avea nici un haz pentru nemîncaţii de noi.
Da, in Intersport nici jumate din perechile de incaltaminte nu sunt originale, din pacate. Adidas din Romana isi permite sa vanda produse de 3 ani la peste 3 milioane, toate, si nici la aia nu sunt toate originale, etc.

Mai fa tu calcule d-astea, daca vrei, dar iti spun ca gresesti. . Cunosc pe cineva care imi povestea cum se arunca in .de produsele Diesel dupa 2 sezoane(primul sezon le vand in magazin, la discount, daca ii intrebi) in saci mari, si asteapta aia in fata usii sa vina camioanele sa le ia. Pretu e ceva gen 50 de euro pe sac, refa calculele ... Se adauga la credibilitate faptul ca multe sunt rupte...

Si cum, do pray tell, ar face cineva haine de calitate decenta la pret ~< Europa & co? Iti dai seama ca ar rupe piata cu bluze la fel de ok ca aia presupusa "Colin's", sa le vanda si la 500k? Nici macar n-are vreun insemn, sa zici "uite cum au scos marca la inaintare, sigur sunt fake-uri). Si, pana la urma, da-o naibii de marca E calitate decenta sau nu?

FFS, nu sunt angajat la ei, nu-i apar, dar de ce sa fii circumspect in halul asta?

Last edited by SteakHunter; 07-11-2006 at 10:31..

SteakHunter is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2006, 10:16   #22 (permalink)
Randy Couture

Marele Preot's Avatar

Quote:
Originally Posted by SteakHunter View Post
Da, in Intersport nici jumate din perechile de incaltaminte nu sunt originale, din pacate.
Vorbesti prostii internationale.

Marele Preot is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2006, 10:21   #23 (permalink)
deep fried

SteakHunter's Avatar

Imi pare rau pentru recenta ta achizitie - Nike Air Max 360 contrafacuti la .. cat? 9 milioane?, dar asta e... Cand se rup dupa 2 luni, sa vii sa zici Perechile ajung aici, si anumite persoane din magazin le sustrag, inlocuindu-le cu fake-uri mai mult sau mai putin bine realizate... Sincer, mai multa incredere am in bisnitarii din vitan, macar la aia stii sigur ca iei falsuri

Old 07-11-2006, 10:25   #24 (permalink)
Randy Couture

Marele Preot's Avatar

Mergem acolo, si daca e asa cum zic eu, pot sa iau jumatate din perechile din raft si sa-ti dau cu ele in cap? Pun pariu ca habar n-ai cum functioneaza InterSport-ul

Old 07-11-2006, 10:30   #25 (permalink)
deep fried

SteakHunter's Avatar

Habar n-am, recunosc, dar cand, din 5 persoane, 3 se plang ca n-a tinut deloc incaltamintea, cushioning-ul era 0, dupa 2 zile se toceste talpa (si nu vorbim aici de adidasi de sala folositi pe post de casual)... si cand observ EU (ignorantu') chestii care n-ar trece de quality control nici la "Tzin-Tzin Quiong, tenisi si adidasi"...

Old 07-11-2006, 10:35   #26 (permalink)

Zarzavat's Avatar

eu am fost o singura data, in mini prix-ul de la romana, despre care auzisem lucruri bune. o mizerie in opinia mea. toate hainele (cel putin cele care mi-au atras atentia) aveau defecte si/sau urme de uzura evidenta. in plus in magazin, era acel miros de haine vechi, de second hand... mai bine imi cumpar chinezarii noi, decat second hand-uri cu defecte "da' dă firmă frate" din mini prix... depinde cat de snob esti totusi cunosc persoane cu posibilitati financiare reduse care preferau sa-si cumpere adidasi NIKE second hand, aproape rupti, doar ca sa "moare dujmanii ca are adidasi dă firmă". sau persoane care isi cumpara un model f scump de telefon mobil, second hand, la care bateria tine 2 ore, doar ca sa se rupa in figuri iar imbecilul moare de foame ca are salariul 5 000 000/luna.

intamplare reala: varul unui amic (din provincie) a venit in bucuresti sa-si cumpere haine. la kenvelo vede o geaca de iarna (la reducere, ca era primavara), ii place la nebunie, apoi intreaba cat costa. i se spune 800 000 lei. la care replica provincialului este: "daca era 1 500 000 lei o cumparam". si nu a cumparat respectiva geaca. o tara de manelisti figuranti...

Zarzavat is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2006, 10:42   #27 (permalink)
deep fried

SteakHunter's Avatar

In afara de Colin's, Umbro si Diesel, si alea rare, marci ultracunoscute n-am vazut. Pe eticheta unui tricou scrie "Pivot". Urme de uzura, sincer, n-am vazut pe nimic... doar rupturi sau defecte. Daca stau cu anii in magazin, normal ca miros cumva, da' esential e sa nu fie purtate . Nu cred ca ai intrat vreodata intr-un magazin SH... tre' sa cam tii o batista bine udata la nas Si, oricum, de la astia am cumparat mai mult tricouri, nu ma obliga nimeni sa ma imbrac de sus pana jos de la ei, si nici n-o fac

Sincer, ar trebui ceva concurenta, ca astia si-au luat-o in cap. La blugi cel putin, cum am zis mai sus, e jale...

LE: Zarzavat, ai dreptate. Tot Brasovul dă fiţe se incalta din piata Traian. Minoritari aramii, care vand "naichi" si "adidas" imputiti, rupti, decolorati, aia e piata respectiva, da' cine mai e ca ei in discoteca de la periferie? . Mai si dau >1 milion pe ei, ceea ce e o suma considerabila pentru un ciorditor cinstit

Last edited by SteakHunter; 07-11-2006 at 11:00..

Old 07-11-2006, 11:02   #28 (permalink)
Randy Couture

Marele Preot's Avatar

Trecand peste crizele mele de agresivitate matinala (acum ca mi-am baut cafeaua), SteakHunter are/poate avea partial dreptate. In toate reprezentantele/magazinele de echipament sportiv/etc. exista mereu sanse sa-ti iei teapa la modul urmator: Te uiti pe raft si vezi produsul original. Il verifici, cauti semnele care dovedesc autenticitatea, culori, textura, material, etc. In momentul in care ceri sa probezi produsul, vanzatorul iti aduce din spate un fake bine realizat, care este greu de deosebit de original (caz practic: Air Max 360). Insa astea sunt combinatii facute de vanzatori pe barba lor, nu de catre magazin. S-a intamplat peste tot. La InterSport nu am vazut niciodata sa se intample asa ceva, iar ce mi-am luat eu de la ei a fost mereu OK. Si am luat de vreo 30 mil.

On topic, in nenumaratele vizite la miniPrix, am reusit sa-mi iau doar o pereche de blugi Billabong, la minunatul pret de 25 RON. Defectul nu l-am gasit nici pana azi, s-au comportat admirabil in 2 ani de cand ii am, am certitudinea ca sunt originali. So, miniPrix is a question of luck.

Old 07-11-2006, 11:21   #29 (permalink)
deep fried

SteakHunter's Avatar

Marele Preot, exact asta am spus, nu am acuzat magazinul in sine, singura lui vina sunt adaosurile comerciale exagerat de mari . Vanzatorii fac smenurile in cauza . Poate esti tu mai masiv and gangsta' looking si nu risca asa ceva cu tine (nu fac misto, de regula de legea pumnului inteleg si astia)

Old 07-11-2006, 11:31   #30 (permalink)
Randy Couture

Marele Preot's Avatar

Si aici e stropita un pic chestia. In InterSport sunt doua tipuri de produse: cele aduse direct de InterSport si comercializate direct de catre ei, si cele care sunt doar comercializate de ei, preturile, promotiile, etc fiind dictate de proprietar. Spre exemplu, aceeasi pereche de adidasi (SuperNova Cushion) care mi-am luat-o ieri din InterSport consta 179 RON in InterSport si 419 RON in Adidas. Air Max 360 sunt la acelasi pret, 870 RON cred, si in InterSport si la Elmec (Nike). Diferenta este data de provenitenta adidasilor. Daca adidas-urile mele au fost aduse in paralel si de InterSport si de Adidas Ro, Air Max 360 au fost aduse doar de Nike (Elmec) si comercializate si prin intermediul InterSport.

Old 07-11-2006, 11:38   #31 (permalink)
Registered User

8black's Avatar

Quote:
Originally Posted by Marele Preot View Post
Trecand peste crizele mele de agresivitate matinala (acum ca mi-am baut cafeaua), SteakHunter are/poate avea partial dreptate. In toate reprezentantele/magazinele de echipament sportiv/etc. exista mereu sanse sa-ti iei teapa la modul urmator: Te uiti pe raft si vezi produsul original. Il verifici, cauti semnele care dovedesc autenticitatea, culori, textura, material, etc. In momentul in care ceri sa probezi produsul, vanzatorul iti aduce din spate un fake bine realizat, care este greu de deosebit de original (caz practic: Air Max 360). Insa astea sunt combinatii facute de vanzatori pe barba lor, nu de catre magazin. S-a intamplat peste tot. La InterSport nu am vazut niciodata sa se intample asa ceva, iar ce mi-am luat eu de la ei a fost mereu OK. Si am luat de vreo 30 mil.

On topic, in nenumaratele vizite la miniPrix, am reusit sa-mi iau doar o pereche de blugi Billabong, la minunatul pret de 25 RON. Defectul nu l-am gasit nici pana azi, s-au comportat admirabil in 2 ani de cand ii am, am certitudinea ca sunt originali. So, miniPrix is a question of luck.
billabong rulesss :> 25 ron o pereche de blugi mi se pare chiar mocca

8black is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2006, 12:34   #32 (permalink)
deep fried

SteakHunter's Avatar

Quote:
Originally Posted by Marele Preot View Post
Si aici e stropita un pic chestia. In InterSport sunt doua tipuri de produse: cele aduse direct de InterSport si comercializate direct de catre ei, si cele care sunt doar comercializate de ei, preturile, promotiile, etc fiind dictate de proprietar. Spre exemplu, aceeasi pereche de adidasi (SuperNova Cushion) care mi-am luat-o ieri din InterSport consta 179 RON in InterSport si 419 RON in Adidas. Air Max 360 sunt la acelasi pret, 870 RON cred, si in InterSport si la Elmec (Nike). Diferenta este data de provenitenta adidasilor. Daca adidas-urile mele au fost aduse in paralel si de InterSport si de Adidas Ro, Air Max 360 au fost aduse doar de Nike (Elmec) si comercializate si prin intermediul InterSport.
Esti sigur? E promotie, ceva? Supernova Cushion ar trebui sa fie vreo 2.4 milioane, la pretul normal:

Eastbay - The Athletic SportSource.

Old 07-11-2006, 13:03   #33 (permalink)
ACM 1899

Dante's Avatar

Ce aveti frate cu intersportul? Fata de reprezentantele oficiale practica preturi rezonabile.Eu mi-am luat de acolo adidasi de fotbal( adidas predator) si handbal (adidas stabil) si au o calitate ireprosabila iar preturile sunt putin mai mari decat pe siturile de specialitate.Stabilurile i-am luat chiar la reducere mare ( 2 mil) fiind ultima pereche.

Dante is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2006, 13:07   #34 (permalink)
Randy Couture

Marele Preot's Avatar

@SteakHunter
Foarte sigur.
Click image for larger version

Name:	DSC00001.JPG
Views:	124
Size:	676.5 KB
ID:	153459
Better hurry, cred ca nu mai au decat un 44, restul doar numere mai mari.

Old 07-11-2006, 19:14   #35 (permalink)
ţacau

catau's Avatar

Nu mai promovati mizeriile astea aici (ma refer la elmec intersport & co si toate marile afaceri destinate manelistilor snobi)...ai dat 9 mil e treaba ta.

165x28000 =4620000

Oricum era vba de mini pirx, sa incheiem offtopicul aici.

catau is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2006, 19:26   #36 (permalink)
Veveroi

jijea's Avatar

Mini Prix mi se pare ok, am mers de vreo 2 ori, o data in Otopeni (veneam in Bucuresti si am zis sa opresc acolo) si o data in Romana.

In Otopeni aveau o gramada de chestii, unele chiar simpatice. Mi-am cumparat doar un tricou Tom Tailor autentic cu sub 100.000 (am uitat exact cat).

In Romana vazusem tricouri de firma, dar era o coada imensa si nu aveam chef sa stau atat pentru 2-3 tricouri.

Per total, daca ai rabdare si timp, poti gasi lucruri misto la preturi foarte mici.

jijea is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2006, 20:22   #37 (permalink)
Registered User

8black's Avatar

@catau ,ms ca ai observat si tu offtopicul

discutia era despre mega prix ,daca vreti sa discutati despre intersport mai deschideti un theard va rog

Old 07-11-2006, 21:32   #38 (permalink)
deep fried

SteakHunter's Avatar

Quote:
Originally Posted by catau View Post
Nu mai promovati mizeriile astea aici (ma refer la elmec intersport & co si toate marile afaceri destinate manelistilor snobi)...ai dat 9 mil e treaba ta.

165x28000 =4620000

Oricum era vba de mini pirx, sa incheiem offtopicul aici.
Nu te lua de om, era doar un exemplu, sunt sigur ca n-a hranit capusele de la ELMEC, ca pare om destept si la fel de amator de chilipiruri ca si noi . De fapt, la cat e pretul ala pentru Supernova Cushion, as fi stat 3-4 ore sa verific perechea pe care o iau, sa evit tepele, ca e prea buna afacerea . Cum minunile dureaza o zi, probabil era reducere 50%, deci 3.4 milioane, adica 1 milion tot baga in buzunar. La un pret de productie de 1 milion si un pic, si unul de magazin normal de 2.4

Referitor la miniprix, in Romana ma enerveaza ingustimea spatiului, trebuie sa-ti ceri scuze tot timpul, si ca expun destul de putine chestii, depozitul e plin si ei asteapta sa se vanda si chestiile pe care nu le vrea absolut nimeni :|

Old 08-11-2006, 20:31   #39 (permalink)
Registered User

8black's Avatar

am vazut ca s-a deschis si un theard pe tema INTERSPORTULUI 10x

Old 08-11-2006, 20:52   #40 (permalink)
Registered User

ralucucky's Avatar

Eu merg des in MIni Prix si de multe ori mi-am gasit chestii foarte dragute acolo, blugi originali Fishbone sau Capo D'opera, mi-am luat un palton superb Riverwoods care a costat sub un milion, o tunica ruseasca foarte calduroasa la 800 de mii si alte chestii care m-au tinut mult si nu s-au stricat nici pana in ziua de azi. Am avantajul ca locuiesc chiar langa un asemenea magazin si stiu cand aduc marfa, deci cand sa ii vizitez pentru a gasi produsele cele mai bune. In orice caz, daca ai rabdare si putin noroc, poti gasi chestii de calitate la preturi foarte mici la ei.

ralucucky is offline    Reply With Quote
Advertisment
frosmoJoacă-te cu folos!

Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules