Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-11-2006, 21:26   #41 (permalink)
Veveroi

jijea's Avatar

Pai cand aduc produse noi si misto ?

jijea is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2006, 22:56   #42 (permalink)
Misa
Guest

Quote:
Originally Posted by SteakHunter View Post
Eu doar am pus o intrebare, desi mai isterica. Nu te-am facut prost, nu am insinuat nimic (hai, poate some worn underwear, totusi?), te-am intrebat de ce e aia ordinea.
In plus, desi cred ca am inteles ce vrei sa zici, din balmajeala initiala, cele 12 clase (absolvite, sper), nu ti-au format o gandire suficient de abstracta sa intelegi notiunea de ordine. E descrescator, crescator dpdv al preferintei topul ala? Second-hand e cel mai prost sau cel mai putin prost?

Ooo, stai, mi-am adus aminte... pai eu vorbesc cu un frizer aici (păr-stilist, scuze). Nevermind, n-are sens

Salariu' minim pe economie, in Romania, da' am o imagine de intretinut, dom'le. Cu Nike in rate

Da, 8black, asa e, rupte sunt o gramada. Purtate, nu cred. Da, cu putina rabdare gasesti chestii misto. Totusi, incearca-l pe ala din Baneasa, nu prea se compara ca oferta si tratament aplicat clientilor cu asta din Romana.
Imi place cum gandesti, cu siguranta stiu, daca te chinui inca putin o sa scoti ceva si mai interesant despre mine. E bine totusi ca tu stii cate ceva despre mine insa eu nu stiu cine esti. Byeeeeee

PS: Uita-te in poza ce poti sa faci cu un salariu minim pe economie. Din respect pt tine si ceilalti useri nu o sa-ti spun si ce marci sunt. Parerea mea despre threadul asta, daca te duci in Mini Prix, Europa, etc nu trebuie sa ai pretentii la haine, pur si simplu te uiti la pret si gata.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	pic_011.jpg
Views:	351
Size:	41.8 KB
ID:	154077  

Last edited by Misa; 08-11-2006 at 23:12..

Reply With Quote
Old 08-11-2006, 23:07   #43 (permalink)
Registered User

Evil Canevil's Avatar

And the EPIXX have been revealed!...Errr...just a part of them...
Steakhunter, te-ai cam luat de the wrong person pe threadul asta.

Evil Canevil is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2006, 23:34   #44 (permalink)
Snowboard Dude

BlackLord's Avatar

Frate ce de fitzosi p'aici ma doare capu!... Mai vorbesc si fara sa stie care-i faza

MiniPrix = haine luate en-gros (baloti) din afara din saleuri, lichidari de stoc, lichidari colectii.. etc
De ce nu au unele etichete?! Pentru ca acele branduri au reprezentanta legala in Romania si MONOPOL pe comercializarea acelui brand....Deci rupi eticheta si cu asta basta .. ca raman capsele pe jeansi Kenvelo sau whatever si broderia asta e..

Din mormane de toale se gasesc destule ok si care face nazuri p'aici cu SH si alte balarii sa ne lase frate cu fitzele si sa se duca el la Paris sa-si ia tzoale din colectia inca neaparuta a lu nush care mare designer poponar bla bla bla...

Decat sa ma imbrac din BIG cu tzoale D&G ,Armani and other shit facute in orezarie sau PelePele si G-Unit cu miros de papuci chinezesti + sa ma mai dau si miez (oricum nu te mai crede nici dracu ca ai tzoale originale) prefer MiniPrix cu mare incredere! Cred ca am mai spus-o pe alt topic dar la MiniPrix OTOPENI am gasit bluze RietveldUSA din sezonul "curent" (n.r. anul trecut 2005) cu 360.000 ..pe site fiind 55$. Sau BodyGlove.. alte chestii faine de nu gasesti prin ro.

(Da ma asa e sunt fake...cum spuneti voi...)

Si inca ceva. Daca iti cumperi ceva (nu numai haine) dintr-un mega-seller de genul MiniPrix nu inseamna ca esti sarac sau demodat... ci doar ca esti destul de destept sa nu dai o carca de bani pe aceleasi bucati de material vandute insa de dupa un geam termopan si un neon colorat din mana unei fatuci cu fusta pan' la cur si unghii false... ca si zambetul.

Thk.U!

BlackLord is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2006, 23:49   #45 (permalink)
Misa
Guest

Blacklord: Read my signature.

Reply With Quote
Old 09-11-2006, 01:21   #46 (permalink)
deep fried

Chiar pentru oameni needucati, dar simpli si onesti, totusi, "arata bine" nu e ceva abstract, e relativ evident, simplu, si nu merita gandire suplimentara... pentru cei needucati si care nu indeplinesc conditiile astea, insa... Nah, te preocupa lucrurile la care te duce mintea. Looks sunt cel mai la indemana lucru cu putinta

Sincer, la niste amarate tricouri monocolore, ar trebui sa fiu tampit sa le iau de la reprezentanta la pret cvadruplu. Indiferent de bani. Si, daca tu ai inteles ca de la miniprix cumpara lumea pentru ca se gasesc marci cvasicunoscute, pe care le pot ulterior afisa in public, inseamna ca te ridici in totalitate la aprecierile mele, din pacate... Ma intereseaza sa obtin un spor de calitate, cu efort minim. Nu din ce "colectie" e. In momentul in care n-o sa mai existe un anumit tip de haine care-mi place la calitate decenta pe piata, o sa pun mana sa-mi tricotez ceva, nu o sa iau lucruri doar pentru o eticheta.

Bineinteles, varianta "paine cu parizer" sta in picioare, pentru ca acolo ai cam un an de "salariu minim pe economie" in adidasi. Asta daca i-ai luat de pe eastbay. Daca nu, ce o sa zici de un tip pe care-l stiu cu o colectie de cel putin 2 ori mai vasta, luata de acolo? A cumparat ce nu si-a permis, real men buy from Elmec, etc. Sa zicem ca nu e, totusi, cazul, dar tot par-stilist esti, dpdv al conceptiilor. Iti pasa de "moda", data de casele mari, cand in general, nobody smart enough gives a rat's ass, atata timp cat chestia sta decent pe ei? Gandire de consumer cu 8 clase ai, imi pare rau sa zic.

Vrei sa-ti spun de persoane cu cate 2 BMW-uri pe cap de membru al familiei (noi, nu "ursuleti" cu carburator de dacie), care se imbraca in blugi simpli, tricouri simple de bumbac, bluze simple, monocolore la modul aproape religios, fara cel mai mic respect pentru marca, cu conditia ca hainele sa fie comode, cu o scarba pentru "moda" ? Aia can't afford? Nu, aia sunt cu adevarat inteligenti, si-si dau seama ca, cu 2-3 exceptii (tehnologiile de cushioning din adidasii gen Nike, Adidas, Saucony, New Balance), ala care urmeaza asemenea indicatii pretioase e un om... sa zicem trist. O sa zici de masini... e ca la adidasi, alea intr-adevar ofera ceva in plus, motorul anului de 3-4 ori consecutiv, alea alea. Oricum, acei oameni dau pe haine cat pe un plin de benzina, lunar. O faramita, fata de cat cheltuiesc in total. Pentru ca exista lucruri de care nici nu merita sa te preocupi, in mare parte, si printre alea se numara si "moda" oficiala . E atat de greu sa porti doar ce e confortabil si ce nu urla cu un prost gust fantastic (pentru oamenii relativ educati, sau macar cu gandire decenta (nu eu, sunt cativa oameni cu inteligenta dovedita, pe care ii respect), ca pentru cei care fac un tel din asta, "e din colectia de anu' asta, frateee") "fsck me, i'm famous", jignind prin opulenta? Presupun ca da, sau, poate, pentru unii, a face contrariul reprezinta chiar un surogat de viata. Trist... pentru ei.

In orice caz, nu merita un tricou de bumbac adidas de 2 ori mai multi bani decat unul kenvelo dintr-o serie reusita, pentru ca la fel stau pe tine, sunt din acelasi material, rezista la fel de bine. Daca cumperi tricouri simple, nu te intereseaza succesele firmei la adidasi sau imbracaminte sportiva ultraspecializata, nu?

Apogeul fitzelor sunt cizmele Prada, Paciotti... piele + cauciuc disponibile oriunde, la preturi decente, totul vandut la 4-500 de euro, mai ales in .ro m-am interesat cat ar fi manopera la un pantofar bun, cu ce material ii pun la dispozitie. Nu zic pretul, pentru ca probabil ai asemenea chestii, si faci vreun infarct, ceva . Da' sunt din colectia de anul asta? Sunt, ce falusul calului!

Daca am vorbit prea mult de tricouri, e pentru ca asta-mi vine la indemana. Se poate extinde chestia la blugi si la ce vreti voi. De fapt, Levi's simpli sunt 30 USD in exterior, aia nu i-as lua de la miniprix&co daca ar fi preturile normale, pentru ca la pantaloni e prea mare bataia de cap cu dimensiunile... La blugi chiar trebuie sa fii intr-o dunga sa vorbesti de moda, in afara cazului cand vrei sa iti demonstrezi pentru preferinta pentru un anume gen muzical...

Prin urmare, as modifica semnatura aia: Don't buy from stores recommended by your neighbourhood hair stylist.

Posteaza, totusi, ca o replica, marcile si modelele. Vad Adidas, Puma, o marca italieneasca de fitze ca alea de care am zis mai sus (da, stiu ca Puma e ... din "Cizma"), parca si un Reebok... ar fi chiar interesant

Am scris cam mult, mi-am pierdut cumpatul, probabil si coerenta pe alocuri; ignorati tot ce am scris, daca nu va convine. I hereby swear ca nu mai vorbesc cu frizeri, si e deja a doua promisiune solemna pe ziua de azi, al doilea derapaj cu spume... Cum am zis mai sus, unele chestii chiar nu merita... . Scuze pentru lungimea mesajului, eu de fapt nu "give a shit", ca "to give a shit" nu e la moda, nu, Misa? . Do I really give a shit?

Last edited by SteakHunter; 09-11-2006 at 01:57..

SteakHunter is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 03:46   #47 (permalink)
Misa
Guest

Cred ca ti-a luat 2 ore sa compui asemenea mesaj. Eu iti acord 10 min. Mai trebuie sa depui efort ca sa ma convingi sa-ti spun fiecare ce marca sunt. Apropo in poza aia sunt doar 12 per, in realitate sunt 17. Despre haine si pantofi in general, pot sa iti spun un lucru, nu-mi cumpar decat ce-mi sare in ochi. Nu umblu in special dupa haine, nu sunt prea disperat cu reviste and shit, cumpar ce imi place fara sa tin cont ca mai am 1-10 din acelasi segment. Aproape 1/3 din ce este acolo, in poza, sunt cumparati din afara, este irelevant din ce tara, si nu, Eastbay nu e tara, restul i-am luat din Plaza, la fel si cu restul hainelor. Te sfatuiesc pe viitor sa nu mai dai drumul la gura atat cat iti doresti, sa filtrezi cuvintele si emotiile si sa pui intrebari in loc sa afirmi cacaturi cu parizer, bmw-uri, etc. Mai degraba povesteste-ne despre tine cu ce te ocupi de iti permiti sa te imbraci de la miniprix, cati bani pe an investesti in haine, imagine, intretinere corporala, distractii, excursii, planuri de viitor, orice ne ajuta sa te cunoastem si sa te intelegem mai bine. Hai sa-ti povestesc putin despre mine. Investesc anual destul de multi bani in vestimentatie pentru ca mai nou gasesc destule haine pe care mi le permit si care imi plac. Am in jur 60-70 de umerase ocupate in sifonier cu tricouri, camasi cambrate, sacouri, pulovere, pantaloni, etc. Ca sa nu fiu un cliseu investesc bani si in cosmetice, ( banuiesc ca stii ce intra la categoria cosmetice ). Am o alta "colectie" de 15 parfumuri ( daca te intereseaza iti pot spune ce sunt insa doar la cerere ) si o alta "colectie" de 30+ tricouri de vara toate cumparate anul asta. Time is off!

PS: Ai inceput sa-mi fi drag, uite 2 poze cu adidasii care-mi plac cel mai mult, Lacoste Revolve si Adidas Gazelle. Te rog frumos un singur lucru, termina cu afirmatii de fucking retard si pune intrebari, iti voi da raspunsuri pe masura asteptarilor tale
Attached Thumbnails

Name:	lacoste.JPG
Views:	212
Size:	89.7 KB
ID:	154152   Click image for larger version

Name:	gazelle.jpg
Views:	199
Size:	31.3 KB
ID:	154153  

Last edited by Misa; 09-11-2006 at 03:57..

Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:03   #48 (permalink)

Aquashark's Avatar

tu ce planuri de viitor ai Misa?

topicul este despre miniprix-uri, nu despre ce ai tu in sifonier.
daca tie ti se pare absurd ca cineva sa cumpere de acolo, gandeste-te ca nu toti sunt asa dubios de pasionati de moda

Street Fighter4 tag: pokeshark

Aquashark is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:15   #49 (permalink)
deep fried

Quote:
Originally Posted by Misa View Post
Cred ca ti-a luat 2 ore sa compui asemenea mesaj. Eu iti acord 10 min. Mai trebuie sa depui efort ca sa ma convingi sa-ti spun fiecare ce marca sunt. [...] Despre haine si pantofi in general, pot sa iti spun un lucru, nu-mi cumpar decat ce-mi sare in ochi. Nu umblu in special dupa haine, nu sunt prea disperat cu reviste and shit, cumpar ce imi place fara sa tin cont ca mai am 1-10 din acelasi segment. Aproape 1/3 din ce este acolo, in poza, sunt cumparati din afara, este irelevant din ce tara, si nu, Eastbay nu e tara, restul i-am luat din Plaza, la fel si cu restul hainelor. Te sfatuiesc pe viitor sa nu mai dai drumul la gura atat cat iti doresti, sa filtrezi cuvintele si emotiile si sa pui intrebari in loc sa afirmi cacaturi cu parizer, bmw-uri, etc. Mai degraba povesteste-ne despre tine cu ce te ocupi de iti permiti sa te imbraci de la miniprix, cati bani pe an investesti in haine, imagine, intretinere corporala, distractii, excursii, planuri de viitor, orice ne ajuta sa te cunoastem si sa te intelegem mai bine. Hai sa-ti povestesc putin despre mine. Investesc anual destul de multi bani in vestimentatie pentru ca mai nou gasesc destule haine pe care mi le permit si care imi plac. Am in jur 60-70 de umerase ocupate in sifonier cu tricouri, camasi cambrate, sacouri, pulovere, pantaloni, etc. Ca sa nu fiu un cliseu investesc bani si in cosmetice, ( banuiesc ca stii ce intra la categoria cosmetice ). Am o alta "colectie" de 15 parfumuri ( daca te intereseaza iti pot spune ce sunt insa doar la cerere ) si o alta "colectie" de 30+ tricouri de vara toate cumparate anul asta. Time is off!

PS: Ai inceput sa-mi fi drag, uite 2 poze cu adidasii care-mi plac cel mai mult, Lacoste Revolve si Adidas Gazelle. Te rog frumos un singur lucru, termina cu afirmatii de fucking retard si pune intrebari, iti voi da raspunsuri pe masura asteptarilor tale

Bai, tu ai o problema. Pe de-o parte iti spun clar ca n-am decat niste nenorocite de tricouri, pe care le port pe sub bluze, de regula, pe care le-am luat ca sa nu iau d-alea cusute cu aer din Europa, sa le pot purta mai mult de o saptamana, si pentru ca pe bumbac NU dau 1.5 milioane, pe de alta parte ma acuzi ca ma imbrac din Miniprix. NU fac asta, nu am facut-o niciodata, doar observam ca, pentru un student/somer/whatever, s-ar putea sa fie o optiune buna.

Daca nu esti obsedat, si iei doar ce-ti place, de unde atatea remarci caustice? Care e, atunci, problema cu miniprix, ca asta era subiectul?

Lasa mistourile ieftine cu cosmeticele, n-am zis ca esti gay doar pentru ca esti frizer. Da, am spray-uri si pudre pentru picioare, da, am sapun, da, am gel de dus, da, am sampon, da, am parfum... ce vrei de la mine? Sa recunosc ca-mi fac freza cu scuipat? N-am decat 5 perechi de incaltari, dar nu am simtit nevoia de mai mult, nu prea imi petrec timpul prin magazine, in alea din .ro cam deloc, si absolut toate sunt luate nu_din_miniprix, nu_din_obor, nu_din_europa. Nu zic marcile

Nu mi-a luat ore, in jur de 10-15 minute... totusi, trebuie sa recunosc ca te exprimi remarcabil pentru o persoana care are bifata profesionala. Pentru noi, aia care au chiulit de la LICEU , scrierea unei propozitii pe care o ai in minte e oarecum reflexa, nu necesita efort, spell checker, si 10 minute 5 randuri

Nu-ti voi da satisfactii cu ocupatia&stuff, pentru ca am pretentia ca sunt peste un anumit personaj care povesteste pe aici cum a pedepsit-o pe maica-sa nedandu-i bonurile de masa... Oricum, nu-ti fa griji, e suficient cat sa stearga o parte din ridicolul mesajului anterior, pe care l-am recunoscut acolo si il recunosc si aici

Last edited by SteakHunter; 09-11-2006 at 11:31..

Old 09-11-2006, 11:35   #50 (permalink)
deep fried

Quote:
Originally Posted by Aquashark View Post
tu ce planuri de viitor ai Misa?

daca tie ti se pare absurd ca cineva sa cumpere de acolo, gandeste-te ca nu toti sunt asa dubios de pasionati de moda
Grand poobah of all hair dressers... and don't joke about the PRIDE, man

Old 09-11-2006, 11:43   #51 (permalink)
Registered User

gugãl's Avatar

100% de acord cu BlackLord.
Misa, din pacate pt tine, acum esti total pe dinafara

gugãl is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 19:08   #52 (permalink)
Registered User

ms de sfat..totusi converse am si aici in oras..si am gasit si pe net niste adid frumosi de la ei..caut ceva cu toale hip hop in bucuresti ..si m-am plimb de m-a luat draq si doar unirea si fostu diadora am gasit..asa ca daca mai stiti cate ceva ajutati-ma

pitbull_asd is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 19:46   #53 (permalink)
Registered User

8black's Avatar

misa,no ofence dar discutam despre hainele pe care le vand miniprixu ,nu despre imbracamintea ta

bafta

8black is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 20:49   #54 (permalink)
Registered User

shortafella's Avatar

in legatura cu tot ce a spus misa am de spus un singur cuvant(indiferent daca a avut sau nu dreptate in tentativele de combatere a lordului negru): MANELE!

p.s. "in lumea moderna, vere, hopa di la di lala, misa este la putere, hopa di lala"

shortafella is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 21:32   #55 (permalink)
Misa
Guest

Am exagerat si eu avand in vedere ca trebuia sa fiu pro miniprix, am instigat la flame si sunt nevoit sa ma retrag inainte de final. You guys win! Grab the reward.
Attached Thumbnails

Name:	argue091204.jpg
Views:	107
Size:	30.1 KB
ID:	154379  

Reply With Quote
Old 09-11-2006, 21:37   #56 (permalink)
Banned

Revenind la mini prix... doar in Otopeni am incercat pt ca acolo chiar ai sanse sa gasesti ceva dragut. Am fost foarte surprinsa - si am spus tuturor prietenilor! :P - cand am gasit intr-un magazin decent de pe Broadway perechea mea de blugi de 300 mii de la Miniprix (acolo costau 50$). Aveau totusi ceva in plus.. eticheta.

charlize21 is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 23:15   #57 (permalink)
ACM 1899

Dante's Avatar

And if you lose you're still reterded,right? 'cause it's special olympics,right?

Dante is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2006, 09:42   #58 (permalink)
deep fried

Nu, de fapt poanta e asa...
Attached Thumbnails

Name:	pic.JPG
Views:	439
Size:	29.4 KB
ID:	154570  

Last edited by SteakHunter; 10-11-2006 at 11:19..

Old 10-11-2006, 10:29   #59 (permalink)
m3
ofcors

m3's Avatar

Location: O tara mai plina de maimutoi decat............ ۩ Disneyland ۩
OMG. pwn3d !!!!!!!!

Sony Ericsson w350 w350i SIGILATE

m3 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi