![]() |
| | #201 (permalink) | ||
|
alex vad ca ai o probleme cu femeile si mai nou cu fetitele.sunt institutii care observa treaba asta mai ales ca se da la televizor si nu compara copiii de la tara cu copiii vedete.de asta nu poti tu dormi noaptea ca fata aia face bani si ca ea canta la 3 ani sau tie ciuda ca tu nu ai facut bani la varsta aceea? numai thread-uri stupide si stii vorba ceea ca romanu nu poate traide grija celuilalt. o seara placuta incontinuare! | |||
|
| | #202 (permalink) | ||
|
@CBR: ti-am raspuns deja de vreo 2 ori. Pe mine nu ma intereseaza sa schimb societatea, vreau doar sa ridic cateva semne de intrebare sa vad ca oamenii mai si misca nu doar inghit cu forta ce li se da la TV. Fara insulte personale, fara referiri la nivelul de inteligenta al interlocutorilor, doar ca asa ceva nu se poate aici, intotdeauna degenereaza la atacarea persoanelor si nu a ideilor. | |||
|
| | #204 (permalink) | ||
| Quote:
![]() eu cred ca Ghita e bigam si Clopatrata e curva. Iar SAI IMPEX BULLSHIT TRADING SRL (distribuitor autorizat de TROLLS FOR INDOOR USE ONLY) e bun de presedinte. de bloc. ca are o mentalitate de mos de ala comunist care barfeste toata scara.
__________________ ©MYSTIK 2005-2008 | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
|
Nu imi pasa de ea. Dar daca o chestie care e asa pe fata si sare in ochi nu primeste atentia cuvenita, ce poti sa pretinzi pentru situatiile oamenilor normali. Nu sunt cine stie ce super erou sa am pretentia sa salvez toata lumea. Dar macar pot sa nu accept ce mi se vara pe gat. Iar de facut fac ceva: militez pentru boicotarea CD-ului si concertului. Similar cu Greenpeace care militeaza impotriva blanurilor naturale. | |||
|
| | #213 (permalink) | ||
| Quote:
Imi si imaginez cum SAI nu mai face download de pe DC++ Ghita.mp3 ![]() PS: Greenpeace au masini.
__________________ ©MYSTIK 2005-2008 | |||
|
| | #216 (permalink) | ||
| Quote:
Uite o lista de copii, "viitori" adulti cvasinormali:Child singer - Wikipedia, the free encyclopedia
__________________ Creierul este un organ oarecum indispensabil capului | |||
|
| | #217 (permalink) | ||
|
sugerez sa se inchida orice thread tembel deschis de SAI. un alt burvi?
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #218 (permalink) | ||
| Quote:
Fuge gagica lu' Ghita dupa tine sa-ti cinte fortat, iti tine serenade sub balcon,iti baga CD-uri pe ascuns in servieta? Second, ma bucur ca n-ai trait odata cu Motzart, ca mi-l boicotai si pe asta de nu se vedea...
__________________ Za gud, the bed and za uarevar | |||
|
| | #219 (permalink) | |||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Location: stafford | Quote:
Quote:
Quote:
[/quote]
__________________ georgelultrabocancel | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |