![]() |
| | #221 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
aaa... credeti ca este posibil sa faceti diferenta intre educatie/antrenament si activitate comerciala? Unde cuvantul cheie este "comerciala" evident. Deja deveniti stresanti cu "eu am facut pian, ce ma bucur". Din cate stiu nu exista sportivi profesionisti sub 17 ani. A merge in turnee la 3 ani mi se pare hidos. O fi legal, insa as avea un stres in minus daca nu i-as vedea mufarinele, cand ajunge la 18 ani se poate babardi cu orice arab. Pana atunci sa se joace cu lopatica in nisip si sa se bucure de inocenta. | ||
|
| | #224 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum eu am dovedit atunci ce aveam de zis, a dovedit si el ca aprinde focul doar de dragul de a vedea fum etc. Threadul asta o poate duce la nesfarsit in felul asta, o sa ajunga MUFO 2.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #227 (permalink) | ||
| Quote:
Parca mi-ai citit gindurile!
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #228 (permalink) | ||
|
Fir-ai tu sa fii de om sadic, mai SAI mai! De cate ori vad titlul threadului, imi vine sa fredonez melodia cu Ghita. O s-ajung sa nu mai intru pe Generalitati de frica thredului tau.
__________________ Viteazul priveşte pericolul, cutezătorul îl caută, nebunul nu-l vede. | |||
|
| | #229 (permalink) | ||
|
low_level - de la concert ati ajuns la turnee. pe timpul lui ceasca ce mai era cand te chemau in vacanta intr-o tabara de 7 zile ca sa inveti zi-lumina cum sa ridici pancartele cu nea nicu ? sau cum sa mergi in sir cu aceeasi masura a pasului pe un stadion. si nu vad pe nimeni sa zica acum ca a luat-o razna din cauza asta. lasati copilul in pace. parintii ii cresc cum cred ei mai bine. cat timp nu urla de foame si nu o vezi epuizata ca sa ai motive sa chemi "mama si copilul", vezi-ti de treaba. p.s. SAI de fapt este gelos pe copii care au succes de mici ... nu cum a fost el marginalizat. nu l-au lasat sa stea in ultima banca si l-au tinut pe tusa la fotbal.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #230 (permalink) | ||
| Quote:
Postul citat de mine aici cred ca este cel mai ridicol lucru pe care l-am citit pe forum si simplul efort de a incerca sa-ti explic de ce insirurea aia de cuvinte este 100% eronata m-ar descalifica in ochii mei. | |||
|
| | #233 (permalink) | ||
|
aia cu "esecurile lor genetice" (din postul asta ) arata clar ca avem de-a face cu un om bolnav psihic... ori foarte frustrat sexual. Cu atatia negi pe fata si atatea cicatrici Made in Bercenia, si eu as fi! ![]() Va rog, faceti o petitie pentru SAI - O.U.T.
__________________ ©MYSTIK 2005-2008 | |||
|
| | #234 (permalink) | ||
|
@Marele Preot: probabil ca nu stii care a fost viata lui si cum s-a terminat. @Ivan: sunt destule gradinite de genul celor descrise de mine pentru a da fundament parerilor mele @AIWA: majoritatea copiilor sunt prosti si nu stiu ce vor si ce e bine pentru ei. De aia sunt copii si nu adulti responsabili. Gandesti din prisma unor parinti responsabili si nu a unor parinti exploatatori. Sau cum numesti faptul ca taranii fac o droaie de copii ca sa aiba cu cine munci pamantul? Sunt destui din astia, asa ca este fundamentata si ipoteza exploatarii copiilor de catre parinti Mai zicea cineva pe aici ca nu am fost lasat in prima banca si luat la fotbal. In prima banca am stat, am avut intotdeauna note foarte bune. Fotbal insa nu am jucat cine stie ce pentru ca nu stiam asa ca nu ma luau in echipa iar pentru ca nu ma luau in echipa nu stiam. Notele alea bune se luau cu ceva munca acasa si se pare ca eu am ajuns mai bine decat cei care bateau mingea pe maidan. Am spus deja, in momentul in care se ajunge la insulte dedicate persoanei in loc de argumente aduse opiniei discutia nu mai are sens. | |||
|
| | #236 (permalink) | ||
|
1. SAI, dacă ai un simţ civic atât de dezvoltat, îţi sugerez să strângi măcar un copil cerşetor din metrou şi să-l duci la un orfelinat. Te asigur că pe termen lung îi va fi mai bine, atât lui cât şi celor din jurul lui. 2. Este dreptul tău să ţii la opinia ta, nu zic nu, dar în cazul în care vorbeşti în necunoştinţăde cauză, adică nu ai comunicat cu un copil de 3-4 ani să ştii cum gândeşte, ar trebui măcar săfii deschis la criticile celorlalţi. 3. Kirsten Dunst. Exemplu de actriţă (mie îmi place f. mult) care a început de mică. Sunt sigur că ţi-o aminteşti din Interviu cu un Vampir, dar am văzut-o şi într-un film în care era mult mai mică. Şi nu am auzit săse drogheze sau să spună că ar prefera săfie vânzătoare pe la KFC or smth. Aş putea adăuga şi gemenele Olsen. 4 Quote:
5. Quote:
6. Acuma sincer să fiu, dacă s-ar lua APC de fata lu' Stratan, chiar ar părea ciudat, ceva de genul "hai să facem ceva să nu stăm degeaba". Sunt o grămada de copii prin canale, da' noi ne luăm de Cleo, că e maltratată. PS. Ştiu ce vaccinuri se fac la copii, şi să nu crezi că-mi dau copilul la grădiniţă ca săse îmbolnăvească, ci privesc acest lucru ca un lucru necesar în evoluţia copilului.
__________________ Out there I am a simple geologist, but in here, I am | |||
|
| | #237 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 | Quote:
...Oricum, nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument. Zburda copiii prin filme si prin ansamblurile folclorice.. ce pacat vor ajunge adulti iresponsabili si dezechilibrati | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|