![]() |
| | #241 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 | Quote:
Quote:
. Borasc.Cand am vazut titlul topicului am crezut ca-i ceva nostim despre taiatul porcului conform normelor UE, ca tot vine Craciunul. Nu despre o asemenea revarsare de dusmanie fata de niste oameni care, pana la urma, sunt tot romani. | ||
|
| | #243 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 |
Chiar asa, de unde mi-o fi venit ideea? Poate de la faptul ca Stratan canta deja prin Romania de vreo patru ani si inca stie lumea cine e? Daca nu te prinzi ca textele tale despre Bob Dylan de Moldova denota un anumit resentiment e chiar nasol.
| ||
|
| | #246 (permalink) | ||
|
l-as lega pe SIA de un scaun si l-as duce intr-o gradinita plina cu copii unde l-as prezenta ca fiind noul lor coleg de joaca, ursuletul Gâf. le-as spune ca e cel mai prietenos animal din lume si ca nu se supara absolut deloc, indiferent de ce patzeste. daca tipa si urla e din cauza ca asa stie el sa-si manifeste afectiunea.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #248 (permalink) | ||
|
Si ca fond sonor: Ghita la portitza =))
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #252 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 |
Eu cred ca de fapt pe Pigbrother il deranjaza titlul melodiei. Cine stie de ce-l asteapta fata pe Ghita la portita, moldovenii astia sunt salbatici de la varste fragede, iar Craciunul se apropie cu pasi mari .Discutia despre exploatarea copilului e tampita, pe asta il mai tineti minte? YouTube - Jordy - Dur dur d'etre bebe Ma capiasera la televizor cu "melodia" asta idioata, si nu i-a dat nimeni in judecata, nici n-a facut careva topicuri despre exploatarea salbatica a bietului bebelus. Dar de, nu erau moldoveni .
| ||
|
| | #256 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 | Uau, iarta-ma smechere. Se pare ca discutia s-a terminat si s-a ajuns la tata il bate pe taica-tu . Nu servesc, asa ca va las in ale voastre. Ordek, poate nu ai observat, dar tocmai am dat un exemplu de crunta exploatare a unui bebelus, care, normal, nu a deranajat pe nimeni. Ce sa am eu personal cu pigbrother? | ||
|
| | #257 (permalink) | ||
| Quote:
. Geniule... .
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #258 (permalink) | ||
|
Oameni buni, lasati-l pe Goodkat in pace. El a postat de buna credinta, suparat de niste comentarii tampite la adresa moldovenilor. Daca l-a bagat din greseala pe Pig in aceeasi oala cu SAI, e alta chestie, dar cum nici Pig nu e vestit pentru comentariile sale molcome, schimbul de replici a devenit din ce in ce mai acid. Deci respirati adanc, numarati pana la 10, iar daca inca mai sunteti nervosi dupa aceea, continuati numaratoarea pana va trece.
__________________ Viteazul priveşte pericolul, cutezătorul îl caută, nebunul nu-l vede. | |||
|
| | #260 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
peste 90% din copii "salvati" de munca, se intorc la munca. Nu ma intelegeti gresit: munca >>>>>>> muritul de foame, cultivarea canabisului, cersitul and so on. Singurul argument este ca "ii place". Pai sunt sigur ca si sa se macheze ii place, si sa se plimbe in pantofii lu' ma-sa ii place, si sa fumeze ca ta-su ii place, ca pare un om mare. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |