![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Well, trebuie sa admit ca sunt de acord cu SAI. Concertul pustoaicei a durat vreo 2 ore, daca imi aduc bine aminte. Daca asta nu e efort, atunci nu stiu ce naiba e. La aia trei ani cati are discernamantul ei este aproape egal cu zero, fiind evident ca nu a ajuns pe scena ca vrea ea ci pentru ca vrea tac'su. P.S. Valim, de fapt da, din pct meu de vedere ar trebui ca varsta minima de participare la Olimpiade sa fie de 16 sau 18.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| SAI Invest SRL, tie iti scapa un detaliu. Poate ei ii place. Nu e nici o exploatare. Nu cred ca e un sclav. Eu chiar cred ca ii place sa cante, e un copil. Kids do that, you know... Si mai spun si poezii... Go figure. ![]() De la mine fara numar, fara numar, fara numar... Pentru atitudinea ta de Ghita Contra pe mai toate threadurile.
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Quote:
Cam tarziu te-ai gandit... Deja sunt terorizat pe Y!Mess cu gluma aia SUPERrasuflata "vino la cealalta portita" de nu mai razbesc in a da ignor'uri si colac peste pupaza prin obor am auzit c*c*tu asta de piesa pe ritm de manea la un tarabagiu d'ala cu casete de parca nu-mi era d'ajuns originalu DECI.... e prea tarziu! ASA NE TREB. DACA PUPAM IN QUR TOTI MOLDOVENII! (Sa se duca la rusi daca tot vor cu rusii nu cu romanii sa nu se mai milogeasca pe la noi dupa bani! Prosti suntem ca le dam atentie... NA!) | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Pig, nu sunt de acord cu cele 2 ore, evident e un timp cam exagerat. Dar vorbind la modul deschis, de faptul ca mai face cate o aparitie ici colo, la un TV etc nu vad nimic daunator. O formeaza in lumea showbiz-ului. Parerea mea, care este! Poate ca noi ne-am plictisit de Ghita, dar sa ne uitam si un pic la faptul ca are talent. And a shitload of guts, eu la varsta aia probabil ma ascundeam sub 20 de paturi de rusine, in fata multimii.
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
Acum insa zic saru-mana mama.Pig, problema ar fi nu interzicerea, ci stabilirea de reguli stricte, de genul cate ore ai voie sa antrenezi un copil pe zi. Antrenamentul in sine nu face rau copiilor, ci numai daca se depasesc anumite limite. Sub aceste limite, e chiar benefic.
__________________ Viteazul priveşte pericolul, cutezătorul îl caută, nebunul nu-l vede. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Quote:
C-aşa-i în .ro.
__________________ "Fericirea se găseşte doar pe spatele cailor, între sânii femeilor şi în cărţi." (proverb arab) | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
Sa se interzica si gradinita/scoala, ca acolo iti pierzi copilaria "muncind" chiar mai mult de 2 ore/zi.... Munca interzisa la copii nu se refera la momentele cand esti pus sa stergi praful prin casa sau trebuie sa canti in serbarea de Craciun, ci la altceva, dooooh!! | ||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Este legal, daca te iei strict dupa lege. F. probabil ca ea nu are contract de munca, deci cel mult te poti lega de chestii privitoare la exploatarea copiilor. Despre moralitate...aici va puteti desfasura in voie. Ca niciodata, trebuie sa-i dau dreptate lui Comanche cu acele intrebari . Si da, exista o gramada de parinti idioti care cred ca daca pustiul/pustoaia lor are parte de 3 luni de glorie la o varsta sub 10 ani este ok sa ii distruga copilaria cu tot ceea ce presupunea ea.Si, sincer sa fiu pana acuma nu prea am auzit de copii-genii care sa isi fi pastrat genialitatea si mai incolo. In schimb de contrariu am auzit. bogdan george, dpmdv ai pierdut... ai pierdut ocazia de a te juca, de a te bucura de copilaria ta, de a face tota tampeniile specifice copilariei. daca ajungi un mic geniu, cu 2 ore de pian,, 3 de engleza , 1 de balet, pauza de masa, pe urma 2 ore de germana si mai stiu eu ce alte chestii, iti bagi p**a in ea de copilarie. Ala e program de adult.
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #36 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
Megalomaniac, ba da, se anunţă nişte turnee prin ţară. Şi Stratan cântă numai live.
__________________ d*L*b | ||||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
Pentru ca sa fie declarat ilegal fenomenul, trebuie mai intai atacat parintele pe motiv de comportament abuziv fata de copilul sau (daca aia mica nu vrea si el o bate de ex). Asta necesita dovezi (certificat legal). Atata vreme cat nu isi chinuie copilul la modul vizibil (crize/plansete pe scena, vanatai vizibile) nu poate nimeni sa-i faca nimic, toti sunt uimiti ca pustoaica face asta fara sa fie OBLIGATA sa o faca. In asta e tot clenciul. Eu cred ca de aia a si programat concerte live, sa nu poata nimeni sa banuiasca ca de fapt fetita nu prea vrea, dar altii o forteaza/ameninta sa continue. Nici la antrenamentele de inot nu e voie sa-ti duci copilul cu forta si sa-l arunci in bazin cu suturi si palme in prealabil, in timp ce urla si se agata de toate alea. Daca insa reusesti sa-l convingi, sa-l motivezi, sa-l ambitionezi si da singur din maini/picioare de la 3 ani cate 4 ore/zi si iese inotator olimpic peste inca 15...bravo lui si tie toata stima, esti un super parinte. THE END | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |