Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-11-2006, 10:47   #21 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Well, trebuie sa admit ca sunt de acord cu SAI.
Concertul pustoaicei a durat vreo 2 ore, daca imi aduc bine aminte. Daca asta nu e efort, atunci nu stiu ce naiba e. La aia trei ani cati are discernamantul ei este aproape egal cu zero, fiind evident ca nu a ajuns pe scena ca vrea ea ci pentru ca vrea tac'su.

P.S. Valim, de fapt da, din pct meu de vedere ar trebui ca varsta minima de participare la Olimpiade sa fie de 16 sau 18.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 10:50   #22 (permalink)
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

SAI Invest SRL, tie iti scapa un detaliu.
Poate ei ii place. Nu e nici o exploatare. Nu cred ca e un sclav. Eu chiar cred ca ii place sa cante, e un copil. Kids do that, you know... Si mai spun si poezii... Go figure.

De la mine fara numar, fara numar, fara numar... Pentru atitudinea ta de Ghita Contra pe mai toate threadurile.

MYSTIK is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 10:51   #23 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Da, şi gimnastele sunt chinuite. Dar măcar acolo există o glorie naţională. A nu se înţelege că sunt de acord.

Comanche is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 10:51   #24 (permalink)
Snowboard Dude

BlackLord's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sir Alex Ice View Post
In mod sigur nu este moral sa castigi bani de pe urma unui copil de 3-4 ani. Iar autoritatile ar trebui sa se implice.
Eu aleg sa boicotez produsele Stratan, nici macar de pe net nu am vrut sa iau melodia. Si bat pe toata lumea la cap sa faca la fel.

Cam tarziu te-ai gandit...
Deja sunt terorizat pe Y!Mess cu gluma aia SUPERrasuflata "vino la cealalta portita" de nu mai razbesc in a da ignor'uri si colac peste pupaza prin obor am auzit c*c*tu asta de piesa pe ritm de manea la un tarabagiu d'ala cu casete de parca nu-mi era d'ajuns originalu DECI.... e prea tarziu!

ASA NE TREB. DACA PUPAM IN QUR TOTI MOLDOVENII!

(Sa se duca la rusi daca tot vor cu rusii nu cu romanii sa nu se mai milogeasca pe la noi dupa bani! Prosti suntem ca le dam atentie... NA!)

BlackLord is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 10:52   #25 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

MYSTIK, la 3 ani ar trebui sa faca ce are voie, nu ce vrea, asta daca tutorele este in deplinatatea facultatilor mintale.
Te trimit sa canti 2 ore, esti in stare? Iti garantez de pe acum ca nu.

Old 09-11-2006, 10:58   #26 (permalink)
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

Pig, nu sunt de acord cu cele 2 ore, evident e un timp cam exagerat. Dar vorbind la modul deschis, de faptul ca mai face cate o aparitie ici colo, la un TV etc nu vad nimic daunator. O formeaza in lumea showbiz-ului. Parerea mea, care este!
Poate ca noi ne-am plictisit de Ghita, dar sa ne uitam si un pic la faptul ca are talent. And a shitload of guts, eu la varsta aia probabil ma ascundeam sub 20 de paturi de rusine, in fata multimii.

MYSTIK is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:00   #27 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Quote:
Originally Posted by BlackLord View Post
Deja sunt terorizat pe Y!Mess cu gluma aia SUPERrasuflata "vino la cealalta portita" de nu mai razbesc in a da ignor'uri si colac peste pupaza prin obor am auzit c*c*tu asta de piesa pe ritm de manea la un tarabagiu d'ala cu casete de parca nu-mi era d'ajuns originalu DECI.... e prea tarziu!
A pus PigBrother o poza pe-aici, cu multimea de oameni carora le pasa. De fapt subiectul threadului este cu totul altul, chiar nu ne intereseaza ca ti s-a distrus tie ziua din cauza unei melodii auzita langa o taraba din Obor. Ca fapt divers, insa, parerea mea e ca te stresezi mult prea repede.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:04   #28 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Quote:
Originally Posted by MYSTIK View Post
Parerea mea, care este!
[...]And a shitload of guts, eu la varsta aia probabil ma ascundeam sub 20 de paturi de rusine, in fata multimii.
Eu cred ca la virsta aia nu-ti era prea clar cum e cu rusinea, cu exceptia situatiei in care scapai cite un pipi in pantaloni, care este, daca era sa fie.

stiller is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:08   #29 (permalink)
Love & peace!

bogdan george's Avatar

Quote:
Originally Posted by Comanche View Post
Actually la o analiză mai atentă se ridică nişte întrebări. Fata aia are discernământ în a alege ceea ce vrea să facă? Poate alege ea pentru ea ce să facă şi ce nu? Este chinuitor pentru ea să înregistreze sau nu? Îşi pierde în felul ăsta o bună parte din copilărie şi ce înseamnă ea în mod obişnuit sau nu? Va avea această activitate timpurie vreun efect negativ pe termen lung sau nu? Să ne gândim că ea merge la studioul de înregistrări, la concerte, la emisiuni TV... e o oarecare alergătură care îi ia din timpul ce trebuie acordat unor ocupaţii mai de vârsta ei. Nu sunt psiholog de copii dar mă gândesc că, de exemplu, jocul... are un rol.
Sunt destul de multe aspecte care ar trebui discutate, şi pe care probabil că legea le neglijează.
Pe principiul asta, n-ar mai trebui sa ne ducem copiii sa ia lectii de pian, sa nu-i ducem la antrenament la tenis sau gimnastica etc. Maica-mea m-a pus sa fac meditatii de limba engleza de la cinci ani. Crezi ca-mi placea? Tin minte ca o data am si fugit si m-am ascuns in fundul curtii. Acum insa zic saru-mana mama.

Pig, problema ar fi nu interzicerea, ci stabilirea de reguli stricte, de genul cate ore ai voie sa antrenezi un copil pe zi. Antrenamentul in sine nu face rau copiilor, ci numai daca se depasesc anumite limite. Sub aceste limite, e chiar benefic.

bogdan george is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:09   #30 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Quote:
Originally Posted by Comanche View Post
Actually la o analiză mai atentă se ridică nişte întrebări. Fata aia are discernământ în a alege ceea ce vrea să facă? Poate alege ea pentru ea ce să facă şi ce nu? Este chinuitor pentru ea să înregistreze sau nu? Îşi pierde în felul ăsta o bună parte din copilărie şi ce înseamnă ea în mod obişnuit sau nu? Va avea această activitate timpurie vreun efect negativ pe termen lung sau nu? Să ne gândim că ea merge la studioul de înregistrări, la concerte, la emisiuni TV... e o oarecare alergătură care îi ia din timpul ce trebuie acordat unor ocupaţii mai de vârsta ei. Nu sunt psiholog de copii dar mă gândesc că, de exemplu, jocul... are un rol.
Sunt destul de multe aspecte care ar trebui discutate, şi pe care probabil că legea le neglijează.
Totusi, si educatia inseamna efort...daca dai copilul la balet, vioara, fotbal sau info tot trebuie sa "munceasca"...cat despre Stratan aia mica, nu prea cred ca are activitate, ca doar nu merge in turnee...
In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu..

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:12   #31 (permalink)
Banned

Sir Alex Ice's Avatar

Daca e vrea sa se dea cu capul de pereti trebuie lasata? Daca vrea sa fumeze trebuie lasata? Daca vrea sa bea alcool trebuie lasata?
Ca poate si astea ii plac.

Sir Alex Ice is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:13   #32 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Strangelove View Post
eu as pune niste intrebari mult mai dure apropo de gimnastele romane. da, da, alea cu care se mandreste natia si care-s tinute infometate intr-un regim cazon. ba chiar si batute, tin minte parca niste declaratii nonsalante facute in privinta asta.
Cam offtopic, dar în spiritul thread-ului: pentru gimnastele românce s-au făcut şi falsificări de paşapoarte, să le arate mai "bătrâne" şi să poată concura la competiţii pentru care erau prea "verzi". Afacerea a ieşit la suprafaţă acum câţiva ani, o ţâră de scandal, apoi s-a pus repede batista pe ţambal, erau, probabil, lucruri care supărau pe prea mulţi.

C-aşa-i în .ro.

valicostin is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:13   #33 (permalink)
Registered User

Sa se interzica si gradinita/scoala, ca acolo iti pierzi copilaria "muncind" chiar mai mult de 2 ore/zi....

Munca interzisa la copii nu se refera la momentele cand esti pus sa stergi praful prin casa sau trebuie sa canti in serbarea de Craciun, ci la altceva, dooooh!!

GunX is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:16   #34 (permalink)
just passing...

Rover's Avatar

Este legal, daca te iei strict dupa lege. F. probabil ca ea nu are contract de munca, deci cel mult te poti lega de chestii privitoare la exploatarea copiilor.
Despre moralitate...aici va puteti desfasura in voie.
Ca niciodata, trebuie sa-i dau dreptate lui Comanche cu acele intrebari . Si da, exista o gramada de parinti idioti care cred ca daca pustiul/pustoaia lor are parte de 3 luni de glorie la o varsta sub 10 ani este ok sa ii distruga copilaria cu tot ceea ce presupunea ea.
Si, sincer sa fiu pana acuma nu prea am auzit de copii-genii care sa isi fi pastrat genialitatea si mai incolo. In schimb de contrariu am auzit.
bogdan george, dpmdv ai pierdut... ai pierdut ocazia de a te juca, de a te bucura de copilaria ta, de a face tota tampeniile specifice copilariei. daca ajungi un mic geniu, cu 2 ore de pian,, 3 de engleza , 1 de balet, pauza de masa, pe urma 2 ore de germana si mai stiu eu ce alte chestii, iti bagi p**a in ea de copilarie. Ala e program de adult.

Rover is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:17   #35 (permalink)
Banned

Sir Alex Ice's Avatar

Te rugam frumos sa ne canti 2 ore, sa dansezi, si dupa aia sa ne povestesti cat de proaspat si odihnit esti.
Nu confunda 2-3-5 minute de actitivitati la serbarea de Craciun cu 2 ore de munca platita pe scena.

Old 09-11-2006, 11:18   #36 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Quote:
Originally Posted by bogdan george View Post
Pe principiul asta, n-ar mai trebui sa ne ducem copii sa ia lectii de pian, sa nu-i ducem la antrenament la tenis sau gimnastica etc. Maica-mea m-a pus sa fac meditatii de limba engleza de la cinci ani. Crezi ca-mi placea? Tin minte ca o data am si fugit si m-am ascuns in fundul curtii. Acum insa zic saru-mana mama.
Quote:
Originally Posted by Megalomaniac View Post
Totusi, si educatia inseamna efort...daca dai copilul la balet, vioara, fotbal sau info tot trebuie sa "munceasca"...cat despre Stratan aia mica, nu prea cred ca are activitate, ca doar nu merge in turnee...
Quote:
Originally Posted by GunX View Post
Sa se interzica si gradinita/scoala, ca acolo iti pierzi copilaria "muncind" chiar mai mult de 2 ore/zi....
Gizăs, ce zic eu şi ce înţeleg unii. Dacă voi puneţi semnul egal între jocul de la grădiniţă între prieteni pe de-o parte, şi concertele de 2 ore, prezenţa în emisiuni televizate, alergătura de la concert la televiziune şi de la televiziune la studiul de înregistrări pe de altă parte, well, your problem. Dacă puneţi semnul egal între educaţie (pian, engleză...) la 5-6 ani şi muncă efectivă la 3 ani, well, din nou your problem.

Megalomaniac, ba da, se anunţă nişte turnee prin ţară. Şi Stratan cântă numai live.

Comanche is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:20   #37 (permalink)
Registered User

Legea e facuta sa sanctioneze adultii care exploateaza copii, de obicei orfani.
Cand ai parinte, el alege pentru tine pana la 18 ani si tot el este tras la raspundere.

Old 09-11-2006, 11:21   #38 (permalink)
Banned

Sir Alex Ice's Avatar

Iar parerea mea, si se pare ca si a altora, este ca Stratan trebuie tras la raspundere.

Old 09-11-2006, 11:22   #39 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

GunX, pai nu cred ca a scris nimeni Cleopatra Stratan Frauda pana acum

Old 09-11-2006, 11:26   #40 (permalink)
Registered User

Pentru ca sa fie declarat ilegal fenomenul, trebuie mai intai atacat parintele pe motiv de comportament abuziv fata de copilul sau (daca aia mica nu vrea si el o bate de ex). Asta necesita dovezi (certificat legal). Atata vreme cat nu isi chinuie copilul la modul vizibil (crize/plansete pe scena, vanatai vizibile) nu poate nimeni sa-i faca nimic, toti sunt uimiti ca pustoaica face asta fara sa fie OBLIGATA sa o faca. In asta e tot clenciul. Eu cred ca de aia a si programat concerte live, sa nu poata nimeni sa banuiasca ca de fapt fetita nu prea vrea, dar altii o forteaza/ameninta sa continue.

Nici la antrenamentele de inot nu e voie sa-ti duci copilul cu forta si sa-l arunci in bazin cu suturi si palme in prealabil, in timp ce urla si se agata de toate alea. Daca insa reusesti sa-l convingi, sa-l motivezi, sa-l ambitionezi si da singur din maini/picioare de la 3 ani cate 4 ore/zi si iese inotator olimpic peste inca 15...bravo lui si tie toata stima, esti un super parinte. THE END

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules