Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-11-2006, 11:29   #41 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Strict la subiect, Ghitza la portitza mi se pare o tampenie de piesa (Stratan Sr. re-reloaded), iar versurile pe care le canta pustoaica...aia abia a scapat de pamparsi, da-l asteapta pe Ghitza. Cretina ideea din start.
Referitor la gimnaste si nu numai...era doar un exemplu, personal mi se falfaie de orice sport.
Dar daca e sa discutam principiul, nu exemplele...atunci e alta treaba. Unde incepe si unde se termina exploatarea copiilor indiferent ca este sport, arta sau orice altceva care presupune competitie? Este exploatare un concert la pian sau vioara al unui copil de 6 ani? Este exploatare ca un copil sa joace in filme (Shirley Temple precum si alti actori copii celebri)?
Linia unde incepe exploatarea si unde se termina joaca este f vaga si tine de multi factori. Tocmai de aceea exista reglementari, ca se respecta sau nu, asta e alta treaba.

H2H is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:29   #42 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Eronezi profund. Abuz nu inseamna doar pumni in cap si curele la cur. ask a lawyer.

Cat despre partea a doua, intr-adevar, felicitari, esti un ratat care a ***** copilaria propriului sau copil.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:31   #43 (permalink)
Love & peace!

bogdan george's Avatar

Adica toti parintii sportivilor sunt ratati care au ... copilaria copiilor lor? Eronezi profund.

bogdan george is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:32   #44 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Sir Alex Ice, si ce ai de gand sa faci in privintza asta? eu nu te sustin in demersul tau, dar sunt curios ce o sa faci, acum ca ai constientizat o problema si ai gasit si pe altii care sunt de acord cu tine.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:32   #45 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Quote:
Originally Posted by valim View Post
Unde incepe si unde se termina exploatarea copiilor indiferent ca este sport, arta sau orice altceva care presupune competitie?
Linia de demarcaţie între exploatare şi ne-exploatare este destul de fină dar atunci când unele activităţi o încalcă grosolan putem spune cu lejeritate de care parte a liniei ne aflăm.
De exemplu 2 ore de engleză pe săpt. nu reprezintă cine ştie ce.
2 ore de concert da.

Comanche is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:35   #46 (permalink)
Moderator

Bisti's Avatar

1. Celine Dion
2. Michael Jackson
3. Britney Spears

si mai sunt si altii care au inceput de mici si au ajuns unde se astepta. si nu ii vad sa spuna acum ca au fost maltratati sau fraudati.

Bisti is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:37   #47 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post
Cat despre partea a doua, intr-adevar, felicitari, esti un ratat care a ***** copilaria propriului sau copil.
Din copilarie roz, lipsita de orice fel de griji sau "munci" ies mai mereu un kkt de oameni. Mult mai ratati decat parintii lor

Nu zice nimeni sa-ti bicuiesti copii si sa-i pui la treaba non-stop ca sa iasa zmei, dar si scoala e la fel de "f**ere de copilarie" daca o iei asa.

>ask a lawyer

you do that. o sa-ti zica acelasi lucru, chiar daca nu e numai violenta fizica, abuzul trebuie sa fie demonstrabil prin probe, nu pareri/impresii/eu-cred-ca/asa-zic-si-altii-pe-forum.

GunX is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:40   #48 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bisti View Post
1. Celine Dion
2. Michael Jackson
3. Britney Spears

si mai sunt si altii care au inceput de mici si au ajuns unde se astepta. si nu ii vad sa spuna acum ca au fost maltratati sau fraudati.
L-ai uitat pe Mozart. Da' stai că ăla a murit tânăr, n-ar fi un exemplu prea bun

Comanche is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:42   #49 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Quote:
1. Celine Dion
2. Michael Jackson
3. Britney Spears
1. A ramas o slabanoaga, din cauza eforturilor din copilarie.
2. A ramas atras de copilarie, din cauza eforturilor din copilarie.
3. Cinta si va continua sa cinte ca in copilarie.

stiller is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:46   #50 (permalink)
Banned

Sir Alex Ice's Avatar

Quote:
1. Celine Dion
2. Michael Jackson
3. Britney Spears

1. impresarul ei a abuzat sexual de ea, s-a casatorit cu el, foarte greu a reusit sa faca un copil
2. acuzat de pedofilie, acuzat in presa ca nu poate sa aiba grija de copiii lui, pierderi imense din cauza proceselor
3. tocmai a intentat proces de divort
Niste vieti foarte echilibrate si fericite.

Sir Alex Ice is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:46   #51 (permalink)
Registered User

dar in rest inoata TV-ul in bale cand vine vorba de cum traiesc vedetele de genul asta...

divorturi,avorturi, certuri si sape-n cap sunt si la tzara.

lasa ca eu am avut copilarie fericita si acum sunt rupt in cur, dar am acelasi dulap de nevasta de 60 de ani. ce stie mosul ala care a avut o viata teribil de dezechilibrata, fiind casatorit cu tot top5-ul de femei din lume... este?

Old 09-11-2006, 11:47   #52 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

Quote:
1. Celine Dion
2. Michael Jackson
3. Britney Spears

Si toti sunt niste oameni perfect normali ce se bucura ce le ofera viata.

mns is offline    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:49   #53 (permalink)
Registered User

andrei5008's Avatar

Se vede că nu aveţi copii....
1. Majoritatea copiilor (să vorbesc deocamdatădoar despre fetiţe) iubesc muzica şi dansul, le place să facă asta şi o fac natural. Stau cu televizorul pdeschis pe atomic sî ştiu toate melodiile. Tot ce a făcut Stratan a făcut să-i dea nişte versuri şi linii melodice pe care să le cânte.
2. În momentul în care devii părinte, îţi este imposibil să profiţi de copilul tău, toatăenergia ta se canalizează în asigurarea unor condiţii bune şi a unui confort pt. acesta. Nu-l văd eu pe Stratan s-o ameninţe pe fii-sa cu băţul că nu stă 2 ore pe scenă.
3. Pt un copil de 3 ani, cântatul pe scenă nu este un stres. El nu se teme că va greşi, că nu va face faţă, etc, etc, el va cânta natural şi din suflet, exact ca şi cum ar cânta în faţa televizorului. Dar va fi f. fericit când este aplaudat de o sală întreagă.
4. Până la 5-6 ani, copii au cea mai mare capacitate de învăţare şi de efort, care e foarte bine să fie exploatată şi folosită.

andrei5008 is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:53   #54 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Quote:
Originally Posted by Comanche View Post
Megalomaniac, ba da, se anunţă nişte turnee prin ţară. Şi Stratan cântă numai live.
Not good in cazul asta...nu-mi plac copiii pusi sa actioneze ca adultii...nu mi-au placut niciodata copiii in acte artistice, ce sa mai zic de concursuri de miss pentru copii, care-s de-a dreptul odioase...

Dar, totusi, cine are talent trebuie sa fie invatat de mic cu stresul respectiv...desigur, in anumite limite, nicidecum 2 ore de live...eu am vazut-o pe Cleopatra cu tac'su interpretand o piesa la Sumprize-Sumprize, si - desi a fost singura data cand m-am uitat la emisiunea lu' Marin - cred ca a fost cel mai tare act pe care l-a vazut shusha aia de show...
In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu..

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:56   #55 (permalink)
just passing...

Rover's Avatar

Quote:
Nu zice nimeni sa-ti bicuiesti copii si sa-i pui la treaba non-stop ca sa iasa zmei, dar si scoala e la fel de "f**ere de copilarie" daca o iei asa.
apropae adevarat, cu singura diferenta ca acolo incepi de la 7 ani (hai, poate 6), nu de la 3, si se considera ca programe scolare sunt adaptate varstei copilului. De aia nu inveti in clasa I on trim. I alfabetul, in trim 2 ecuataia de gradul I si in trim III exuatia de gradul II. Si de aia faci doar 4 ore de scoala pe zi
Quote:
Până la 5-6 ani, copii au cea mai mare capacitate de învăţare şi de efort,
daca nu ai fi pus si ultima parte a propozitiei, te-as fi crezut

Rover is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:57   #56 (permalink)
Veveroi

jijea's Avatar

andrei5008, cred ce ai spus tu.

SIA, tie chiar iti pasa de Cleopatra Stratan ?
Raspunde-mi la intrebarea asta, fara nici un alt comentariu. Merci.

jijea is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 12:01   #57 (permalink)
Registered User

Bunicul's Avatar

Cand vad agresivitatea unora de pe aici, concluzia mea e nu e decat: "homo homini lupus" - omul e lup pentru om!

Bunicul is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 12:03   #58 (permalink)
Registered User

Sprite's Avatar

In primul rand nu stiu de unde scoateti voi ideile astea ca daca un copil invata ceva/canta/face un sport cand e mic gata, nu se mai joaca, nu mai are copilarie. Nu-i deloc asa (proprie experienta, si a altora pe care ii cunosc bine).

Deci eu zic ca-i ok ca fetita canta, inregistreaza, etc. Singura parte care ar putea ridica probleme e ca face cunostinta prea repede cu lumea showbiz-ului. Ma gandesc eu asa ca daca te apuci de la varste mici sa te faci "star", nu ajungi sa te cunosti si sa stii unde se termina imaginea si unde incepe adevarata ta personalitate. Multi cantareti adolescenti au probleme cu asa ceva, darmite un copil mic. Nu pot decat sa imi inchipui ca un parinte care stie si avantajele si dezavantajele "celebritatii" (atat cat poate fi cineva de celebru la noi) nu-si baga copilul in ceva ce i-ar dauna.

Sprite is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 12:04   #59 (permalink)
Registered User

haide bai, voi chiar nu stiti cum sunt plozii? 2 ore live e greu ca va ganditi la burtile voastre. dracii aia mici urla si alearga non-stop cate 8 ore cand sunt singuri acasa....orice copil mic are mai multa energie decat 3 adulti la un loc

Old 09-11-2006, 12:09   #60 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

deci divortul reprezinta un efect al unei copilarii nefericite. mda.
ce e nasol e ca orice exemplu s-ar da, respectiv de copii talentati care au inceput de mici sa cante, sigur va exista un aspect dubios al vietii lor actuale care se datoreaza printre altele si unei copilarii abuzate.
e ca-n bancul ala, daca mananci portocale esti homosexual.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules