![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
dar nu intr-un cadru organizat...de aia orele sunt de 40-45 de minute. Oricum s-a demonstrat ca nu poti sta concentrat asupra unui lucru mai mult de 45 de minute. Spite, e vorba sa faci acele lururi la nivel de performanta, nu concerte in fata blocului. Performanta care implica studiu si munca foarte multa, si nu doar 3-4 ore pe zi
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 |
De pe threadul asta am ajuns la concluzia ca pana la 16 ani copilul trebuie tinut in puf. Concluzia asta se aplica si la invatare? Care-i diferenta dintre Cleopatra care canta si Song Yoo-geun?![]() Sper ca observati diferenta intre Cleopatra si Nică al lui Creanga care era trimis cu oile. | ||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Problema mea e ca prea multi se extaziaza la o prostie, care incalca norme de morala si in opinia mea si norme legale, si pentru motivele gresite pe deasupra. Multora nici nu le place melodia aia stupida, dar se uita pentru ca e dragalasa aia mica. Iar Stratan ala face bani de pe urma fraierilor care pun botu'. Nu-mi pasa deloc de aia mica, se stie deja ce parere am eu despre natia ei. Ea sau Anna Lesko nici o diferenta pentru mine. Dar imi pasa pentru ca creaza un precedent si ma scarbeste sa vad cate minti slabe sunt pe lumea asta si pun botu'. | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
Ok, daca nu iti pasa de viata ei deloc, de ce ai deschis threadul ? (Speram sa spui ca iti pasa de ea, ca poate e abuzata si ai vrea sa o ajuti intr-un fel. Ma rog, actiunea ta sa fie bazata pe ingrijorare. Dar nu, tu esti doar invidios.) Esti suparat ca o pustoaica de 3 ani face mai multi bani decat o sa faci tu vreodata ? De fapt, chiar tu ai dat raspunsul mai sus.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
Eu raman uimit cand tot vad pe-aici argumentul ala cu "spectacol de 2 ore". De parca in alea doua ore ar iesi de sub scena, ar dansa in draci pe tocuri, ar rade 2 pahare de bere si ar face crowd-surfing. La naiba, sta pe scena 2 ore, se fatzaie stanga dreapta si recita niste versuri, pentru ca alea sunt versuri, nu cantece. Moama, e exploatare!!! O trimite ta'su in Pakistan sa coasa mingi de fotbal pentru 2 dolari pe zi ...
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Quote:
Ai vazut tu pe la o casa de inregistrari "Nu inregistram albume minorilor"? ![]() Esti extremist. Like, Hitler style. LE: Quote:
![]() You son-of-a-Hitler, you!
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Quote:
![]() In mod normal nu mi-ar pasa nici daca ar fi calcata in picioare si batuta cu ranga infasurata in prosop ud. Imi pasa insa de faptul ca autoritatile sunt prea ocupate sa se scobeasca in pas prin sedinte interminabile. Ea nu face nici un ban, face ta'su. Mica mare diferenta. Cine din partea autoritatilor vegheaza ca acei bani sa nu se duca decat in interesul aleia mici si nu pe jeepan nou pentru ta'su sau prafuri? | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Cineva isi punea intrebarea daca este moral ce face Stratan.Dar ce face? Pur si simplu lasa copilul sa-si dezvolte creativitatea si pana la urma pasiunea pentru ca e destul de clar ca asta va face si cand va fi mare.Imoral era s-o impiedice sa faca asta.Daca marii sportivi nu erau incurajati de parinti de la varste fragede de frica sa nu-si rupa picioarele nu mai ajungeau nicaieri.De ce ni se pare normal ca giimnastele sa stea toata copilaria in centre de antrenament(veziDeva) sub conditii stricte?Ar fi nedrept sa ai un copil tralentat si sa-i negi dreptul de a-si urma chemarea.
__________________ AC MILAN per sempre | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
toti astia narrowminded sunt rasisti. ce sa zic SAI e rasa superioara si are parere proasta despre moldoveni. De parca moldovenilor le-ar pasa de unu ca SAI d0h ![]() eu nu cred ca cea mica e exploatata si ca ce face ea e doar ca o joaca pentru ea.
__________________ "You can't live in fear!" | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
cleopatra stratan e cam cum a fost si abramburica de la protv. a inceput de mica sa faca o chestie, i-a placut si acum, cand s-a facut mare, face acelasi lucru. de ce sa nu poata combina utilul cu placutul? si apoi, mai bine sa aud o dulceata de fata de 4 anisori decat tigani care ne "incanta" auzul cu manelele lor imputite si pline de jeg, nu? dar hai, de ce sa nu fim noi cat mai carcotasi cu putinta si sa ne intrebam, gandind cu glas tare, tampenii?
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Da, eu sunt convins ca daca tac'su n-o lasa sa cante, aia mica si acuma se tavalea pe jos si urla "tati, lasa-ma sa fiu vedeta, lasa-ma sa repte jdemii de ore pe zi, lasa-ma sa iau lectii de canto. Fir-ar ale dracu de papusi cu cine le-a inventat si a decretat ca fetele la 3 ani se joaca cu el". De asemenea, sunt convins ca n-a facut nici macar o ora de repetitii pentru concert, ca pentru ea totul este o joaca, ca se distreaza de nu mai poate cand trebe sa repete iar si iar un cantec pana iese bine. Pe bune asa mi-au povestit vecinii ei ca face. De fapt am inteles ca ea si cu coreanul mentionat de SF vor sa faca o asociatie care sa lupte pentru dreptul copiilor de a invata si a studia intensiv de la varsta intzarcatului, conform principiului "poti sa urli, atunci poti sa inveti si o limba straina" (and I mean gramatica si toate cele, nu cum se zice cal, broasca si papusa)
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Smãrãndescule, stai ma cuminte, ca-i dai una lu' ala si poate moare req' si intri la belele... ![]() Poftiti la Gala Ca Unu!!!11oneone ph33r SAI!
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Din cate am vazut tatal Stratan e topit dupa fiica-sa. Nici eu nu cred ca a facut ceva s-o forteze. Insa totusi are 3 ani si ceva, e cam aiurea faza s-o trimiti la concerte.
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |