Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-11-2006, 12:09   #61 (permalink)
just passing...

Rover's Avatar

dar nu intr-un cadru organizat...de aia orele sunt de 40-45 de minute. Oricum s-a demonstrat ca nu poti sta concentrat asupra unui lucru mai mult de 45 de minute.
Spite, e vorba sa faci acele lururi la nivel de performanta, nu concerte in fata blocului. Performanta care implica studiu si munca foarte multa, si nu doar 3-4 ore pe zi

Rover is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 12:20   #62 (permalink)
Snake Eater

Junnkie's Avatar

SAI care e problema ta de fapt? Cat despre Ghitza a lu' Cleopatra nu vreau sa mai aud, m-a disperat melodia asta...

Junnkie is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 12:21   #63 (permalink)
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

Quote:
Originally Posted by Doctor Bonez View Post
A pus PigBrother o poza pe-aici, cu multimea de oameni carora le pasa. De fapt subiectul threadului este cu totul altul, chiar nu ne intereseaza ca ti s-a distrus tie ziua din cauza unei melodii auzita langa o taraba din Obor. Ca fapt divers, insa, parerea mea e ca te stresezi mult prea repede.
Like so?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Care_Factory.jpg
Views:	95
Size:	154.9 KB
ID:	154208  

MYSTIK is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 12:22   #64 (permalink)
SF

De pe threadul asta am ajuns la concluzia ca pana la 16 ani copilul trebuie tinut in puf. Concluzia asta se aplica si la invatare?

Care-i diferenta dintre Cleopatra care canta si Song Yoo-geun?
Sper ca observati diferenta intre Cleopatra si Nică al lui Creanga care era trimis cu oile.

SF is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 12:24   #65 (permalink)
Love & peace!

bogdan george's Avatar

Quote:
Originally Posted by SF View Post
Care-i diferenta dintre Cleopatra care canta si Song Yoo-geun?
Simplu. Coreeanul canta mai prost.

bogdan george is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 12:27   #66 (permalink)
Registered User

andrei5008's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rover View Post
daca nu ai fi pus si ultima parte a propozitiei, te-as fi crezut
Aia cu efortul chiar mi-a scăpat .... Voiam să zic adaptare.

andrei5008 is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 12:29   #67 (permalink)
Banned

Sir Alex Ice's Avatar

Problema mea e ca prea multi se extaziaza la o prostie, care incalca norme de morala si in opinia mea si norme legale, si pentru motivele gresite pe deasupra. Multora nici nu le place melodia aia stupida, dar se uita pentru ca e dragalasa aia mica.
Iar Stratan ala face bani de pe urma fraierilor care pun botu'.
Nu-mi pasa deloc de aia mica, se stie deja ce parere am eu despre natia ei. Ea sau Anna Lesko nici o diferenta pentru mine. Dar imi pasa pentru ca creaza un precedent si ma scarbeste sa vad cate minti slabe sunt pe lumea asta si pun botu'.

Sir Alex Ice is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 12:34   #68 (permalink)
Veveroi

jijea's Avatar

Ok, daca nu iti pasa de viata ei deloc, de ce ai deschis threadul ?

(Speram sa spui ca iti pasa de ea, ca poate e abuzata si ai vrea sa o ajuti intr-un fel. Ma rog, actiunea ta sa fie bazata pe ingrijorare. Dar nu, tu esti doar invidios.)

Esti suparat ca o pustoaica de 3 ani face mai multi bani decat o sa faci tu vreodata ? De fapt, chiar tu ai dat raspunsul mai sus.

jijea is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 12:35   #69 (permalink)
Registered User

>Iar Stratan ala face bani de pe urma fraierilor care pun botu'.

si e si mai inalt si puternic decat tine.

GunX is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 12:37   #70 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Eu raman uimit cand tot vad pe-aici argumentul ala cu "spectacol de 2 ore". De parca in alea doua ore ar iesi de sub scena, ar dansa in draci pe tocuri, ar rade 2 pahare de bere si ar face crowd-surfing. La naiba, sta pe scena 2 ore, se fatzaie stanga dreapta si recita niste versuri, pentru ca alea sunt versuri, nu cantece. Moama, e exploatare!!! O trimite ta'su in Pakistan sa coasa mingi de fotbal pentru 2 dolari pe zi ...

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 12:39   #71 (permalink)
Registered User

drago_jake's Avatar

Ghitza cea mai tare melodie de cand a aparut incoace , deja un inceput sa faca astia si parodii cu respectiva melodie pe seama lui NICOLITZA care se duce la cealalta portiza

drago_jake is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 12:44   #72 (permalink)
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sir Alex Ice View Post
Daca e vrea sa se dea cu capul de pereti trebuie lasata? Daca vrea sa fumeze trebuie lasata? Daca vrea sa bea alcool trebuie lasata?
Ca poate si astea ii plac.
Dude, esti cam extremist. Ia zi-mi si mie ce iti poate aduce bun datul cu capul de pereti? Fumatul si alcoolul sunt interzise la varsta ei. Muzica nu.
Ai vazut tu pe la o casa de inregistrari "Nu inregistram albume minorilor"?

Esti extremist. Like, Hitler style.
LE:
Quote:
Nu-mi pasa deloc de aia mica, se stie deja ce parere am eu despre natia ei. Ea sau Anna Lesko nici o diferenta pentru mine. Dar imi pasa pentru ca creaza un precedent si ma scarbeste sa vad cate minti slabe sunt pe lumea asta si pun botu'.
Cumva ai probleme cu moldovenii de peste Prut? Sau cu rusii? Ca v-au batut la Berlin '45, asa-i?
You son-of-a-Hitler, you!

Old 09-11-2006, 13:01   #73 (permalink)
Banned

Sir Alex Ice's Avatar

Quote:
Originally Posted by GunX View Post
>Iar Stratan ala face bani de pe urma fraierilor care pun botu'.

si e si mai inalt si puternic decat tine.
Asta nu inseamna ca mi-ar supravietui
In mod normal nu mi-ar pasa nici daca ar fi calcata in picioare si batuta cu ranga infasurata in prosop ud. Imi pasa insa de faptul ca autoritatile sunt prea ocupate sa se scobeasca in pas prin sedinte interminabile.
Ea nu face nici un ban, face ta'su. Mica mare diferenta. Cine din partea autoritatilor vegheaza ca acei bani sa nu se duca decat in interesul aleia mici si nu pe jeepan nou pentru ta'su sau prafuri?

Sir Alex Ice is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 13:03   #74 (permalink)
ACM 1899

Dante's Avatar

Cineva isi punea intrebarea daca este moral ce face Stratan.Dar ce face? Pur si simplu lasa copilul sa-si dezvolte creativitatea si pana la urma pasiunea pentru ca e destul de clar ca asta va face si cand va fi mare.Imoral era s-o impiedice sa faca asta.Daca marii sportivi nu erau incurajati de parinti de la varste fragede de frica sa nu-si rupa picioarele nu mai ajungeau nicaieri.De ce ni se pare normal ca giimnastele sa stea toata copilaria in centre de antrenament(veziDeva) sub conditii stricte?Ar fi nedrept sa ai un copil tralentat si sa-i negi dreptul de a-si urma chemarea.

Dante is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 13:08   #75 (permalink)
Registered User

Daisy's Avatar

toti astia narrowminded sunt rasisti. ce sa zic SAI e rasa superioara si are parere proasta despre moldoveni. De parca moldovenilor le-ar pasa de unu ca SAI d0h
eu nu cred ca cea mica e exploatata si ca ce face ea e doar ca o joaca pentru ea.

Daisy is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 13:10   #76 (permalink)
LS
GIS/CAD

LS's Avatar

cleopatra stratan e cam cum a fost si abramburica de la protv. a inceput de mica sa faca o chestie, i-a placut si acum, cand s-a facut mare, face acelasi lucru. de ce sa nu poata combina utilul cu placutul?

si apoi, mai bine sa aud o dulceata de fata de 4 anisori decat tigani care ne "incanta" auzul cu manelele lor imputite si pline de jeg, nu?

dar hai, de ce sa nu fim noi cat mai carcotasi cu putinta si sa ne intrebam, gandind cu glas tare, tampenii?

LS is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 13:12   #77 (permalink)
just passing...

Rover's Avatar

Da, eu sunt convins ca daca tac'su n-o lasa sa cante, aia mica si acuma se tavalea pe jos si urla "tati, lasa-ma sa fiu vedeta, lasa-ma sa repte jdemii de ore pe zi, lasa-ma sa iau lectii de canto. Fir-ar ale dracu de papusi cu cine le-a inventat si a decretat ca fetele la 3 ani se joaca cu el". De asemenea, sunt convins ca n-a facut nici macar o ora de repetitii pentru concert, ca pentru ea totul este o joaca, ca se distreaza de nu mai poate cand trebe sa repete iar si iar un cantec pana iese bine.
Pe bune asa mi-au povestit vecinii ei ca face. De fapt am inteles ca ea si cu coreanul mentionat de SF vor sa faca o asociatie care sa lupte pentru dreptul copiilor de a invata si a studia intensiv de la varsta intzarcatului, conform principiului "poti sa urli, atunci poti sa inveti si o limba straina" (and I mean gramatica si toate cele, nu cum se zice cal, broasca si papusa)

Rover is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 13:18   #78 (permalink)
ACM 1899

Dante's Avatar

Daca urla ca nu vrea sa cante si se tavalea pe jos nu cred c-o punea stratan sa cante cu forta.Totusi e copilul lui si nu cred ca-l cunosti ca om ca sa faci supozitii d-astea despre el.

Dante is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 13:19   #79 (permalink)
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

Quote:
Asta nu inseamna ca mi-ar supravietui
Smãrãndescule, stai ma cuminte, ca-i dai una lu' ala si poate moare req' si intri la belele...
Poftiti la Gala Ca Unu!!!11oneone

ph33r SAI!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Ca unu.JPG
Views:	80
Size:	47.7 KB
ID:	154225  

Old 09-11-2006, 13:20   #80 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Din cate am vazut tatal Stratan e topit dupa fiica-sa. Nici eu nu cred ca a facut ceva s-o forteze. Insa totusi are 3 ani si ceva, e cam aiurea faza s-o trimiti la concerte.

H2H is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules