![]() |
| | #121 (permalink) | ||
|
Sunt curios cati dintre cei care au postat aici zicand ca este un abuz faptul ca un copil canta in spectacole de la 3 ani ,ar rata o oportunitate ca aceasta cu propriul copil. Daca maine ar veni la voi un regizor si v-ar propune ca baiatul sau fata voastra sa joace in " Uite cine vorbeste 3" ati zice nu?Cinstit acum ,ce ati face ? Ati refuza un contract de 200.000 de dolari pe motiv ca va exploatati copilul? V-ati gandit ce va zice copilul vostru la varsta cand trebuie sa-si ia viata singur in maini iar el se angajeaza ca mecanic auto pe 7.000.000 in loc sa fie vedeta consacrata si cu contracte in derulare?Vezi cazul Pistruiatul.
| |||
|
| | #122 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | Quote:
De ce oare toti cred ca ei shtiu ce e CEL mai bine pentru copil? Si ca doar cum gandeste el e "rezonabil"? Bleah. Bine ca mai sunt parinti ca Daisy .Probabil ca si pe asta: Amazing 4 Year Old Drummer Video - Grouper ar trebui sa-l pocneasca ta'su si sa-l trimita la olita.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #123 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 | daca fata face ce ii place, poate sa faca in cadru privat. sigur, e un argument valid in favoarea lasarii copilului sa... copilareasca. dar nu-i suficient ca sa sustii ca, daca nu se intampla asa, aceasta echivaleaza cu abuz parintesc si exploatarea odraslei in folosul propriu. te inscrii intr-o logica negativista. presupui ca parintii acelei copile sunt niste denaturati. nu stiu daca-i corecta pozitia ta. ![]() multi parinti vor sa exploateze la maximum un oarecare potential pe care-l intrezaresc in copii lor. totul din dorinta de a-i vedea impliniti, nu pentru a urmari scopuri materiale personale. ca poate nu-i indicat sa inceapa la trei ani... tot ce se poate. insa c-o fac din motive intunecate, nu prea cred. | ||
|
| | #126 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "You can't live in fear!" | |||
|
| | #127 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 | Quote:
ild12 a zis-o bine si moderat, asculta de ea.Ordek, nu cred ca o sa fie doar un alt copil Ceea ce face acuma ii deschide mult mai multe perspective.
| ||
|
| | #130 (permalink) | ||
|
Eu nu vad pe nimeni care sa vegheze la binele copiilor, vad doar avocati care cauta motive si justificari sa-i exploateze. Poti sa incurajezi copii sa se exprime artistic si fara sa scoata bani pentru tine. Daca se foloseste justificarea ca nu mor aia de foame, atunci de ce nu refuza banii? De ce nu canta pe gratis? E clar ca aia umbla dupa bani. | |||
|
| | #131 (permalink) | ||
|
am vazut acum ceva ani un film cu un bebel care le dadea batai de cap unor infractori (comedie, evident). de fapt, au fost folositi 2 bebei, gemeni. cand obosea unul, il foloseau pe celalalt. Sir Alex Ice, ia zi, au abuzat de ei, nu? si inca de la o varsta frageda, cand inca nici macar nu puteau discerne intre suzete de marci diferite. ai naibii parintii astia, cum scot ei bani din copiii lor. de ce nu te gandesti si altfel, poate o fac pentru a-i sustine cand vor fi mari, avand o clauza de tutore sau administrator ai banilor copiiilor, etc. etc. etc.? crezi ca daca ar fi fost ceva ilegal, s-ar mai fi facut asta? eu as fi mandru ca fii-mea sau fie "actorul principal" intr-un asemenea filmulet. si cand spun asta, nu ma gandesc la bani (am din ce trai, ii multumesc Domnului), ci la satisfactia pe care o am, aceea de a fi parintele a ceea ce, mai tarziu, poate deveni o celebritate. ai copii?
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #134 (permalink) | ||
|
Da astia mari de cer bani? Hm? Toti cantaretii, care mai cereti bani va exploatati singuri!! Va denunt fraerilor!!!!!!!!!!!!!!!1111oneoneeleven De Adrian Copilul Minune nu va pasa la niciunul ca e exploatat?
__________________ Nikon D700 | Nikkor 14-24mm f/2.8 | Nikkor 50mm f/1.8 | Micro-Nikkor 105mm f/2.8 VR | Nikon SB900 | Nikon SB600 Working for: Nikkor 200mm f/2 VR | |||
|
| | #137 (permalink) | ||
|
Sir Alex Ice > cati ani ai? (daca se poate spune)
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #138 (permalink) | ||
|
gata !!! m-am hotarat, dupa ce produc un copil: 1. daca e baiat il fac "folbalist", "sa moare dujmanii ca are valoari, si masina cea mai tari, NEMILOSU' cel mai mari si gajika mai dansatoari"2. daca e fata sunt in dubiia) o fac (a se citi ffuucckk ) curva, si ce scot pana in 18 ani e profitu' meu, ce face dupa 18 e zestrea eib) o fac "artista". zdrangan eu la un instrument, ea zbiara ca la viol, restul face marius moga in studio cu PC-ul. ontopic: cata vreme copilul isi vede si de scoala, are timp sa mai socializeze si cu copii de varsta lui, nu vad ce mare rau ii faci. banii castigati acum ii pot fi utili in viitor. in plus copilul are de castigat prin prisma situatiilor noi in care e pus si trebuie sa se descurce. ii stimuleaza mintea. daca pastrezi un echilibru in viatza copilului, cred ca nu e atat de traumatizant sa treaca printr-o experienta de genul. si oricum, poate copilul e talentat, nu ai niciun drept sa-i refuzi o sansa.
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|