Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-11-2006, 15:27   #121 (permalink)
Registered User

valh's Avatar

Sunt curios cati dintre cei care au postat aici zicand ca este un abuz faptul ca un copil canta in spectacole de la 3 ani ,ar rata o oportunitate ca aceasta cu propriul copil. Daca maine ar veni la voi un regizor si v-ar propune ca baiatul sau fata voastra sa joace in " Uite cine vorbeste 3" ati zice nu?Cinstit acum ,ce ati face ? Ati refuza un contract de 200.000 de dolari pe motiv ca va exploatati copilul? V-ati gandit ce va zice copilul vostru la varsta cand trebuie sa-si ia viata singur in maini iar el se angajeaza ca mecanic auto pe 7.000.000 in loc sa fie vedeta consacrata si cu contracte in derulare?Vezi cazul Pistruiatul.

valh is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 15:31   #122 (permalink)
Paranoia is natural

Quote:
Originally Posted by Sir Alex Ice View Post
Repet: daca fata face ce ii place, poate sa faca in cadru privat. In momentul in care a iesit in public sa faca bani aia nu mai este decizia ei, este decizia mortului de foame de ta'su care nu se poate abtine sa fie ceea ce e si scoate bani de spinarea aleia mici.
Un parinte responsabil i-ar lua lectii de canto si de balet, n-o arunca pe scena.
Hmmm, deci e mai rezonabil sa zici: NU, tie iti place sa canti, pe scena, dar pe mine ma doar in basca si te trimit la canto si balet.

De ce oare toti cred ca ei shtiu ce e CEL mai bine pentru copil? Si ca doar cum gandeste el e "rezonabil"? Bleah. Bine ca mai sunt parinti ca Daisy .

Probabil ca si pe asta: Amazing 4 Year Old Drummer Video - Grouper

ar trebui sa-l pocneasca ta'su si sa-l trimita la olita.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 15:34   #123 (permalink)
Moderator

daca fata face ce ii place, poate sa faca in cadru privat.
sigur, e un argument valid in favoarea lasarii copilului sa... copilareasca. dar nu-i suficient ca sa sustii ca, daca nu se intampla asa, aceasta echivaleaza cu abuz parintesc si exploatarea odraslei in folosul propriu. te inscrii intr-o logica negativista. presupui ca parintii acelei copile sunt niste denaturati. nu stiu daca-i corecta pozitia ta.

multi parinti vor sa exploateze la maximum un oarecare potential pe care-l intrezaresc in copii lor. totul din dorinta de a-i vedea impliniti, nu pentru a urmari scopuri materiale personale. ca poate nu-i indicat sa inceapa la trei ani... tot ce se poate. insa c-o fac din motive intunecate, nu prea cred.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 15:35   #124 (permalink)
Banned

Sir Alex Ice's Avatar

Nu sunt de acord pentru ca nu au principii si spera sa isi jupoaie copii de bani. Doar ca nu vor sa recunoasca.

Sir Alex Ice is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 15:37   #125 (permalink)
Registered User

valh's Avatar

Nea alex ,tu ai copii?

valh is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 15:38   #126 (permalink)
Registered User

Daisy's Avatar

Quote:
Repet: daca fata face ce ii place, poate sa faca in cadru privat. In momentul in care a iesit in public sa faca bani aia nu mai este decizia ei, este decizia mortului de foame de ta'su care nu se poate abtine sa fie ceea ce e si scoate bani de spinarea aleia mici.
Un parinte responsabil i-ar lua lectii de canto si de balet, n-o arunca pe scena.
nu vad nimic rau in a face bani din talentul ei. mai ales ca acum la 3 ani e ceva deosebit si poate sa faca ceva bani. cred ca banii aia nu-i cheltuie el ci-i tine pentru viitorul ei. cind o sa ami creasca o sa fie o fata oarecare intre alte mii de fete care cinta si vor sa isi faca o cariera din asta. atunci o sa fie mia greu pentru ea. ceea ce face stratan nici nu se compara de ex cu parintii care isi duc bebelusii sa fie filmati in reclame comerciale. credeti ca alea se filmeaza in 2 min?

Daisy is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 15:39   #127 (permalink)
SF

Quote:
Nu sunt de acord pentru ca nu au principii si spera sa isi jupoaie copii de bani. Doar ca nu vor sa recunoasca.
Altu' cu talente de Mama Omida ild12 a zis-o bine si moderat, asculta de ea.

Ordek, nu cred ca o sa fie doar un alt copil Ceea ce face acuma ii deschide mult mai multe perspective.

SF is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 15:43   #128 (permalink)
Registered User

eu zic ca SAI nu are habar nici macar de varsta lui P. Stratan, daramite ce fel de om/parinte este.

GunX is online now    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 15:46   #129 (permalink)
Registered User

Daisy's Avatar

Quote:
Originally Posted by SF View Post
Ordek, nu cred ca o sa fie doar un alt copil Ceea ce face acuma ii deschide mult mai multe perspective.
eu ma refeream la cazul in care ar fi asteptat sa mai creasca

Daisy is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 15:47   #130 (permalink)
Banned

Sir Alex Ice's Avatar

Eu nu vad pe nimeni care sa vegheze la binele copiilor, vad doar avocati care cauta motive si justificari sa-i exploateze.
Poti sa incurajezi copii sa se exprime artistic si fara sa scoata bani pentru tine. Daca se foloseste justificarea ca nu mor aia de foame, atunci de ce nu refuza banii? De ce nu canta pe gratis? E clar ca aia umbla dupa bani.

Old 09-11-2006, 15:48   #131 (permalink)
LS
GIS/CAD

LS's Avatar

am vazut acum ceva ani un film cu un bebel care le dadea batai de cap unor infractori (comedie, evident). de fapt, au fost folositi 2 bebei, gemeni. cand obosea unul, il foloseau pe celalalt.

Sir Alex Ice, ia zi, au abuzat de ei, nu? si inca de la o varsta frageda, cand inca nici macar nu puteau discerne intre suzete de marci diferite. ai naibii parintii astia, cum scot ei bani din copiii lor. de ce nu te gandesti si altfel, poate o fac pentru a-i sustine cand vor fi mari, avand o clauza de tutore sau administrator ai banilor copiiilor, etc. etc. etc.?

crezi ca daca ar fi fost ceva ilegal, s-ar mai fi facut asta? eu as fi mandru ca fii-mea sau fie "actorul principal" intr-un asemenea filmulet. si cand spun asta, nu ma gandesc la bani (am din ce trai, ii multumesc Domnului), ci la satisfactia pe care o am, aceea de a fi parintele a ceea ce, mai tarziu, poate deveni o celebritate. ai copii?

LS is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 15:50   #132 (permalink)
SF

<Sir Alex Ice> Lasati copiii sa vina la mine.
<SF> Do I hear amen?
<Jesus> LOL!

Daca poate sa faca bani, las' sa faca. Pentru fata e aceeasi mancare de peste.

SF is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 15:51   #133 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Eu nu vad pe nimeni care sa vegheze la binele copiilor[...]
ignoranta nu e un argument. informeaza-te.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 15:52   #134 (permalink)
Randy Couture

Marele Preot's Avatar

Da astia mari de cer bani? Hm? Toti cantaretii, care mai cereti bani va exploatati singuri!! Va denunt fraerilor!!!!!!!!!!!!!!!1111oneoneeleven

De Adrian Copilul Minune nu va pasa la niciunul ca e exploatat?

Marele Preot is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 15:52   #135 (permalink)
Banned

Sir Alex Ice's Avatar

Nu faci decat sa imi sustii argumentatia, cu precizarea ca NU ii schimbau cand oboseau ci cand se facea numarul maxim de ore conform legii.
In momentul in care ceri bani, nu mai e joaca e munca. Copii nu au voie sa munceasca.

Old 09-11-2006, 15:52   #136 (permalink)
Registered User

>De ce nu canta pe gratis?

Si sa se dea si de baut moca la concerte!!

>E clar ca aia umbla dupa bani.

Ai dracu capitalisti imputiti...io cum pot sa mananc parizer, ei nu frate, doar salam de sibiu

GunX is online now    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 15:54   #137 (permalink)
LS
GIS/CAD

LS's Avatar

Sir Alex Ice > cati ani ai? (daca se poate spune)

LS is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 15:56   #138 (permalink)

Zarzavat's Avatar

gata !!! m-am hotarat, dupa ce produc un copil:
1. daca e baiat il fac "folbalist", "sa moare dujmanii ca are valoari, si masina cea mai tari, NEMILOSU' cel mai mari si gajika mai dansatoari"
2. daca e fata sunt in dubii
a) o fac (a se citi ffuucckk ) curva, si ce scot pana in 18 ani e profitu' meu, ce face dupa 18 e zestrea ei
b) o fac "artista". zdrangan eu la un instrument, ea zbiara ca la viol, restul face marius moga in studio cu PC-ul.

ontopic: cata vreme copilul isi vede si de scoala, are timp sa mai socializeze si cu copii de varsta lui, nu vad ce mare rau ii faci. banii castigati acum ii pot fi utili in viitor. in plus copilul are de castigat prin prisma situatiilor noi in care e pus si trebuie sa se descurce. ii stimuleaza mintea. daca pastrezi un echilibru in viatza copilului, cred ca nu e atat de traumatizant sa treaca printr-o experienta de genul. si oricum, poate copilul e talentat, nu ai niciun drept sa-i refuzi o sansa.

Zarzavat is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 15:56   #139 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Sir Alex Ice: De ce nu il reclami tu pe Stratan la protectia copilului? O sa vedem ce zic aia.

CBR is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 16:02   #140 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Curios ca nimeni nu o aduce in discutzie pe doamna Stratan ... oare dansa ce zice? (Sper sa nu fi facut vreo gafa si sa aflu ca maica-sa e moarta sau ceva).

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules