![]() |
| | #142 (permalink) | ||
|
Daca pustoaica avea 10 ani cred ca nu mai sarea nimeni de fund in sus. Asa deja se nasc alte discutii. Anyway, parca a fost un minireportaj despre cum s-a realizat videoclipul cu Ghitza, spuneau aia ca pustoaica era superincantata si ca ei abia tineau pasul cu ea (ma refer la echipa de filmare). Si ca toate pauzele se luau in marea majoritate in functie de ea, daca nu mai avea chef strangeau sculele si se spargea gasca. Practic fata s-a jucat. SAI, dar daca tac'su baga toate profiturile obtinute in urma prestatie intr-un fond special pe numele ei ce mai zici? PS: Ete ca posta si valh aceeasi chestie.
__________________ Old nick valim | |||
|
| | #144 (permalink) | ||
| Quote:
Asa...carevasazica eu sint Pavel Stratan si am observat ca fetita mea are talent ( macar in inchipuirea mea de parinte iubitor) si isi doreste sa cinte, mai mult decit atit, o face cu placere (cel putin deocamdata)... Si-acu' ce fac? Metoda 1: ii spun sa isi vada de treaba ei de copil, sa faca injectii papusilor ...vorba aia, SIA (si cei ca el)nu este de acord si zice ca n-am principii, cum sa creada lumea ca o jupoi de bani?...Ia mai bine ma prefac eu ca nici n-am observat ca vrea si poate sa cinte si n-are decit sa plinga-n perna cit o vrea, pina se marita ii trece. Metoda 2: nu ma intereseaza ce zice SIA(si cei ca el), eu cred ca pot hotari pentru copilul meu ce e mai bine si de mult ce o iubesc o sa am grija sa manince, sa doarma si sa se joace dupa pofta inimii iar daca joaca poate insemna si ca vrea sa cinte, ei bine..hai sa cintam! Si vreau sa stie lumea ca sint mindru de ea asa ca m-am gindit sa scot un disc, cine vrea il cumpara, cine nu, nu... Ei si acum...ce-ai alege Sir-ule? Care metoda? SIA, ma uimeste sa vad ca tu crezi ca acest Stratan (pe care eu una nu-l ascult, e prea monoton) isi exploateaza fara rusine copilul. Pui o problema (si inteleg ce-ti trece prin minte) dar o pui gresit. Acest copil vrea sa cinte, nu este obligat, vrea sa fie precum tatal ei ( ca multi alti copii) si are ocazia sa "fie". Oportunitatea sa isi dezvolte niste aptitudini, sa-si urmeze imaginatia. Mult mai grav ar fi sa i se refuze acest drept tocmai de catre parinti pe sistemul " ma leshi cu cinticelele tale?" Cit despre versurile din "hit", intr-adevar par cam aiurea pentru virsta ei insa ne place sau nu..si la virsta asta ne punem intrebari si avem pareri in legatura cu "dragostea" (si chiar sexualitatea), faceti o experienta si stati de vorba cu copii de 3-4 ani despre aceste lucruri...
__________________ Za gud, the bed and za uarevar | |||
|
| | #146 (permalink) | ||
|
Oricum si acum tin minte mutrita deceptionata a lu' fii-mea ,cand la 5 ani ,dupa 6 luni de activitate cu firma "One models" (agentie de recrutare a copiilor pentru modeling) a trebuit sa nu o mai las sa mearga in urma unei varicele. Si acum ma intreaba de ce nu am mai lasat-o sa continue. pentru ca am fost un parinte model ,m-am gandit sa nu stresez copilu' ,iar acu se bataie toata ziua prin casa si se viseaza ....
| |||
|
| | #147 (permalink) | ||
|
@valh: greseala ta ca ai dat-o in loc sa ai grija de sanatatea ei. Ia zi tu pe unde scoate Stratan camasa in momentul in care fi-sa nu are chef sa se "joace" pe scena in data de la ora de? Cum explica celor care au cumparat bilet, celui care a inchiriat sala, aparatura, formatia etc. ca fi'sa nu are chef azi sa se "joace" de-a cantatul? A fost si un interviu in care au intrebat-o de ce canta, iar ea ar fi raspuns "pentru ca asa zice tata". Uite cam asa se duc in fum scuzele voastre ca ii place, ca nu o exploateaza, ca e totul ok... | |||
|
| | #148 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #149 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 | A fost si un interviu in care au intrebat-o de ce canta, iar ea ar fi raspuns "pentru ca asa zice tata". stii vreo alta motivatie pentru actiunile unui copil de 3 ani?! ai fi vrut sa raspunda "pentru ca asa imi dicteaza fiorul artistic"?
| ||
|
| | #150 (permalink) | ||
|
Tot uit. Nu am copii. Motanii mei nu intra la copii, desi imi dau destula bataie de cap. Avand in vedere ce canta ma astept sa fie mult mai matura si sa fie in stare sa aiba o motivatie mai serioasa decat mi-a spus tata. Sa spuna ca ii place si e fericita ca ta'su o lasa sa se joace asa. Dar ea nu a spus asta. | |||
|
| | #151 (permalink) | ||
|
SAI, noi ne certăm degeaba acuma. Îmi dau seama că nu ai contact cu copii mici, aşa că îţi propun un exerciţiu: caută un prieten, cunoştinţă, ceva, care are copil de 2-4 ani şi stai puţin de vorbă cu el, vezi ce-i place, vezi ce spun părinţii că face toată ziua acel copil. Şi după aia, mai vorbim. PS. Referitor la postul de mai sus, să ştii că unul dintre motivele care e bine să dai copilul la grădiniţă e ca acesta să facă bolile copilăriei la timp. Pt că dacă părinţii te protejează şi ajungi să faci varicelă (sau rujeolă, rubeaolă, nu ştiu exact care) la 18 ani, atunci poţi chiar s-o mierleşti....
__________________ Out there I am a simple geologist, but in here, I am | |||
|
| | #152 (permalink) | ||
|
Datul la gradinita este o prostie, gradinitele sunt o sursa de boli, colcaie de microbi, personalul este incompetent, copii se pisa pe ei si nu ii schimba nimeni, mancarea li se da cat sa nu moara de foame si era bine daca taceai decat sa aflii ca am avut 2 colege care au tot schimbat gradinite si de stat si private in draci pana cand esecurile lor genetice au ajuns la unele cat de cat decente. Partea cu bolile copilariei e o tampenie si mai mare, exista vaccine. Daca tu preferi metoda sa iti infectezi copilul decat sa il vaccinezi esti de bagat in puscarie si aruncat cheia. | |||
|
| | #156 (permalink) | ||
|
Atunci ce cauta pe scena sa cante despre cum il asteapta pe unul sa i-o puna? Copii spun adevarul si doar adevarul, foarte rar stiu sa minta asa de devreme. Daca a spus ca o pune ta'su probabil ca asa e, pentru ca daca ar fi vrut ea ar fi spus ca vrea ea si ca ii place ei. E cazul sa fie interogata mai serios de catre autoritatile de protectie a minorilor sa afle ce se intampla clar pe acolo si cine trage firele. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|