![]() |
| | #161 (permalink) | ||
| Quote:
Un copil protejat şi cocoloşit va ajunge un ratat la maturitate. Ai prefera să li se dea de mâncare să ajungă obezi ca toţi americanii? Ce ţi se pare ciudat la faptul că boala nu-ţi face rău, ci te întăreşte? Presupun că eşti genul care cum tuşeşte un pic ia repede o pastilă, în loc să-şi călească organismul. Ce e de preferat, să faci vaccin anual toată viaţa, sau să ai un organism puternic, fortificat natural, care nu se îmbolnăveşte? Ce zici de nenea ăsta ce scrie aici: Why Life Isn’t Fair
__________________ Out there I am a simple geologist, but in here, I am | |||
|
| | #162 (permalink) | ||
| Quote:
Eventual sa o interogheze ca in 1984, cu cusca cu sobolani pe fata.
__________________ Nikon D700 | Nikkor 14-24mm f/2.8 | Nikkor 50mm f/1.8 | Micro-Nikkor 105mm f/2.8 VR | Nikkor 200mm f/2 VR | Nikon SB900 | Nikon SB600 Sigma 70-200mm f/2.8 II | |||
|
| | #164 (permalink) | ||
| Lui Pavel Stratan i-a venit ideea de a oficializa la nivel mondial performantele fiicei sale printr-o scrisoare la ”Cartea Recordurilor”. Astfel, Cleopatra ar putea deveni cel mai tanar star, cea mai tanara artista care lanseaza un album si cea mai tanara solista care sustine si prezinta singura un concert de doua ore. Gizăs, the man's nuts... O pune la muncă pentru a intra în Cartea Recordurilor. Bleah.
__________________ d*L*b | |||
|
| | #166 (permalink) | ||
| Quote:
Nu regret faza asta.
__________________ Better start drinking now, it only gets worse from here... | |||
|
| | #167 (permalink) | ||
|
Gizăs, poade ca si-a dat seama ca intra in Carte Recordurilor dup-aia, poate ca nu si-a propus. Mie mie frica sa nu i-o vanda lui Michael Jackson peste vreo 2 ani, cand se mai implineste asa. Fara un rinichi si un plaman, of course. Amintiri din copilarie, partea a IV-a: ce frumos era in mina
__________________ Nikon D700 | Nikkor 14-24mm f/2.8 | Nikkor 50mm f/1.8 | Micro-Nikkor 105mm f/2.8 VR | Nikkor 200mm f/2 VR | Nikon SB900 | Nikon SB600 Sigma 70-200mm f/2.8 II | |||
|
| | #168 (permalink) | ||
| Quote:
Sper ca tu n-ai sa-ti arunci propriul esec genetic in vagaunile alea colcaitoare de boli si microbi ca sa se pise pe el si nici ca o sa iti smulgi (ulterior) parul din cap ca e neadaptat dar vaccinat (adica are vaccinele la zi...)
__________________ Za gud, the bed and za uarevar | |||
|
| | #170 (permalink) | ||
|
Phiii, Domnul Alex ,tare mi-e teama ca atunci cand te vei hotari sa te perpetuezi ,grija ta pentru copil va fi ca in bancul de jos: La gradinita Sotia e plecata in interes de serviciu.Sotul il scoala pe copilas de dimineata,ii face masa de dimineata si il ia de mana sa il duca la gradinita.La gradinita educatoarea ii spune ca acest copil ii este necunoscut.Il duce la o a doua gradinita si la a treia .......Cand ies de la a patra gradinita copilul ii spune:- Taticule,inca o gradinita ……. si eu astazi chiar ca intarzii la scoala!... Sau poate tocmai din motivul asta vei evita sa il duci la gradinita? Incepeti cu procreatul ,crescutul si dupa aceea dati-va cu presupusul asupra altor parinti. | |||
|
| | #172 (permalink) | ||
| Asa a patit si Terente, l-au spanzurat ai lui de **** sa vada cat de mare se face. Este vorba de talent nativ in ambele cazuri, parerea mea.
|
| | #173 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I know something most don't. | |||
|
| | #174 (permalink) | ||
|
datul la gradinita nu este o prostie...si faptul ca poate face boli ale copilariei sau sa raceasca nu este cel mai rau lucru care se poate intampla...e mult mai rau sa le faci cand esti mare...iti spun din experienta
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #178 (permalink) | ||
|
si io l-am intrebat de vreo 2 ori aceeasi chestie. raspunsul e simplu: pentru ca nu-i pasa. a deschis un topic cu scopul de a starni o discutie in contradictoriu. daca as lua asta ca definitie as spune ca e un troll si ca merita un ban.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #180 (permalink) | ||
|
Apararea are cuvantul: Canta de cand a inceput sa vorbeasca” Micuta cantareata a mostenit talentul tatalui ei, care, desi lansat de doar cativa ani in Romania, a creat un adevarat fenomen. Odata cu hitul „Eu beu”, Pavel Stratan a cucerit piata muzicala si a devenit unul dintre cei mai bine vanduti artisti ai ultimilor ani in Romania. „Cleopatra a inceput sa cante de indata ce a invatat sa vorbeasca. Printre primele ei cuvinte s-au regasit titluri ale pieselor mele. Pe la varsta de de doi anisori canta prin casa tot ce auzea la mine si, in plus, fredona cam tot ce prindea de pe la radio si televizor. Cantecele mele le-a invatat odata cu mine si, cand a mai crescut putin, ma tragea de mana sa cantam impreuna”, marturiseste Pavel Stratan. Debut „in fata oglinzii” La scurt timp dupa ce si-a facut debutul „in fata oglinzii”, Cleopatra a urcat pe o scena adevarata si a cantat in fata publicului. Prima „aparitie” a micutei a fost intr-unul dintre concertele lui Pavel Stratan. „In vara anului trecut am sustinut o serie de concerte pe litoralul romanesc. M-a insotit si familia, deoarece perioada de timp petrecuta pe litoral a fost mare, iar mie imi este dor in fiecare minut de familia mea. Asa ca sotia si copilul erau de fiecare data printre spectatorii mei. La unul dintre concerte, Cleopatra a venit langa mine, pe scena, si mi-a cerut sa cantam impreuna”, povesteste artistul. Gestul fiicei sale l-a surprins pana si pe Stratan. „Desi m-a surprins, m-am adaptat repede situatiei si am intrebat-o ce vrea sa cantam, iar ea mi-a raspuns ca vrea piesa „Banii”. Asa a debutat Cleopatra pe scena”, spune cantaretul. Cantari si ursuleti din plus Debutul Cleopatrei a fost o surpriza si pentru spectatori. „Cineva din public a intrebat cine e copilul si am spus ca e fiica mea. Lumea a ras, crezand ca fac o gluma sau ca e ceva regizat. Dar mai apoi si-au dat seama ca e adevarat si au coplesit-o cu flori si jucarii”, adauga Stratan. Iar fetita se simte in elementul ei pe scena. „Imi place sa cant pentru ca e frumos. Spectatorii ma aplauda, imi dau flori si ursuleti”, spune Cleopatra. In scurt timp, pasiunea ei pentru muzica a fost luata in serios de Pavel Stratan, dar si de reprezentantii Cat Music, casa de discuri a artistului. Cleopatra a aparut in videoclipul piesei „M-am nascut de ziua mea” si a cantat melodia „Mama”, inclusa pe cel de-al treilea album al lui Stratan, „Amintiri din copilarie - volumul 3”. „E o melodie pe care am scris-o cu multi ani in urma. O cantam prin casa, iar Cleopatra o ingana dupa mine. Asa mi-a venit ideea sa o las pe ea sa o interpreteze, sa fie piesa ei”, declara, anul trecut, artistul. Pregatiri pentru primul concert La sfarsitul anului trecut, Cleopatra a fost invitat special la concertul sustinut de tatal ei la Sala Palatului. Fetita imbracata in rochie rosie de catifea a urcat pe scena fara nicio urma de trac si a „smuls” ropote de aplauze, dar si cateva lacrimi, de la spectatorii vizibil impresionati. Peste doua zile, Cleopatra va sustine propriul concert. „Ideea mi-a venit cand am realizat ca poate sa cante si ca isi doreste foarte mult acest lucru. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |