Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-11-2006, 17:33   #161 (permalink)
Registered User

andrei5008's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sir Alex Ice View Post
Datul la gradinita este o prostie, gradinitele sunt o sursa de boli, colcaie de microbi, personalul este incompetent, copii se pisa pe ei si nu ii schimba nimeni, mancarea li se da cat sa nu moara de foame si era bine daca taceai decat sa aflii ca am avut 2 colege care au tot schimbat gradinite si de stat si private in draci pana cand esecurile lor genetice au ajuns la unele cat de cat decente.
Partea cu bolile copilariei e o tampenie si mai mare, exista vaccine. Daca tu preferi metoda sa iti infectezi copilul decat sa il vaccinezi esti de bagat in puscarie si aruncat cheia.
Ţinând cont că soacra mea este educatoare, soţia mea a fost educatoare în facultate, eu am citit şi câteva cărţi de specialitate, cred că sunt mai avizat decât părerea ta în necunoştinţă de cauză.
Un copil protejat şi cocoloşit va ajunge un ratat la maturitate.
Ai prefera să li se dea de mâncare să ajungă obezi ca toţi americanii?
Ce ţi se pare ciudat la faptul că boala nu-ţi face rău, ci te întăreşte?
Presupun că eşti genul care cum tuşeşte un pic ia repede o pastilă, în loc să-şi călească organismul.
Ce e de preferat, să faci vaccin anual toată viaţa, sau să ai un organism puternic, fortificat natural, care nu se îmbolnăveşte?

Ce zici de nenea ăsta ce scrie aici: Why Life Isn’t Fair

andrei5008 is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 17:34   #162 (permalink)
Randy Couture

Marele Preot's Avatar

Quote:
E cazul sa fie interogata mai serios de catre autoritatile de protectie a minorilor sa afle ce se intampla clar pe acolo si cine trage firele.

Eventual sa o interogheze ca in 1984, cu cusca cu sobolani pe fata.

Marele Preot is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 17:34   #163 (permalink)
Registered User

>eu simt ca am fost foarte prost cand m-am decis sa scriu pe topicul asta.

oricum, nu poti depasi deschiderea lui...

GunX is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 17:36   #164 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Lui Pavel Stratan i-a venit ideea de a oficializa la nivel mondial performantele fiicei sale printr-o scrisoare la ”Cartea Recordurilor”. Astfel, Cleopatra ar putea deveni cel mai tanar star, cea mai tanara artista care lanseaza un album si cea mai tanara solista care sustine si prezinta singura un concert de doua ore.

Gizăs, the man's nuts... O pune la muncă pentru a intra în Cartea Recordurilor. Bleah.

Comanche is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 17:40   #165 (permalink)

Zarzavat's Avatar

comanche, esti doar gelos ca nu ai talent muzical, si in copilarie ai fost exclus din corul scolii

Zarzavat is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 17:41   #166 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Quote:
Datul la gradinita este o prostie, gradinitele sunt o sursa de boli, colcaie de microbi, personalul este incompetent, copii se pisa pe ei si nu ii schimba nimeni, mancarea li se da cat sa nu moara de foame si era bine daca taceai decat sa aflii ca am avut 2 colege care au tot schimbat gradinite si de stat si private in draci pana cand esecurile lor genetice au ajuns la unele cat de cat decente.
Partea cu bolile copilariei e o tampenie si mai mare, exista vaccine. Daca tu preferi metoda sa iti infectezi copilul decat sa il vaccinezi esti de bagat in puscarie si aruncat cheia.
Wow...si ce faci cu aia care au slujbe si nu au cum sa lase copiii acasa? Sau cu cei care considera ca este bine sa interactioneze copii cu alti copii in loc sa stea in casa pana merg la scoala?
Nu regret faza asta.

H2H is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 17:42   #167 (permalink)
Randy Couture

Marele Preot's Avatar

Gizăs, poade ca si-a dat seama ca intra in Carte Recordurilor dup-aia, poate ca nu si-a propus. Mie mie frica sa nu i-o vanda lui Michael Jackson peste vreo 2 ani, cand se mai implineste asa. Fara un rinichi si un plaman, of course.

Amintiri din copilarie, partea a IV-a: ce frumos era in mina

Old 09-11-2006, 17:43   #168 (permalink)
Registered User

bella mya's Avatar

Quote:
Incredibil!!

Sper ca tu n-ai sa-ti arunci propriul esec genetic in vagaunile alea colcaitoare de boli si microbi ca sa se pise pe el si nici ca o sa iti smulgi (ulterior) parul din cap ca e neadaptat dar vaccinat (adica are vaccinele la zi...)

bella mya is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 17:44   #169 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Da, nu şi-a propus să susţină concerte, evident. A început cu încetul, azi o melodie, mâine 3, şi acum doar testează să vadă până unde poate merge. Prea departe, if u ask me.

Comanche is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 17:51   #170 (permalink)
Registered User

valh's Avatar

Phiii, Domnul Alex ,tare mi-e teama ca atunci cand te vei hotari sa te perpetuezi ,grija ta pentru copil va fi ca in bancul de jos:

La gradinita
Sotia e plecata in interes de serviciu.Sotul il scoala pe copilas de dimineata,ii face masa de dimineata si il ia de mana sa il duca la gradinita.La gradinita educatoarea ii spune ca acest copil ii este necunoscut.Il duce la o a doua gradinita si la a treia .......Cand ies de la a patra gradinita copilul ii spune:- Taticule,inca o gradinita ……. si eu astazi chiar ca intarzii la scoala!...

Sau poate tocmai din motivul asta vei evita sa il duci la gradinita?
Incepeti cu procreatul ,crescutul si dupa aceea dati-va cu presupusul asupra altor parinti.

valh is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 17:52   #171 (permalink)
Banned

Fuzzy's Avatar

Nu stiu daca e legal sau nu ce face, dar la cat de apetisanta e gagica, cui ii mai pasa ? grrrrrrrrr

Fuzzy is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 17:52   #172 (permalink)
Randy Couture

Marele Preot's Avatar

Quote:
Originally Posted by Comanche View Post
Da, nu şi-a propus să susţină concerte, evident. A început cu încetul, azi o melodie, mâine 3, şi acum doar testează să vadă până unde poate merge. Prea departe, if u ask me.
Asa a patit si Terente, l-au spanzurat ai lui de **** sa vada cat de mare se face. Este vorba de talent nativ in ambele cazuri, parerea mea.

Old 09-11-2006, 17:53   #173 (permalink)
Registered User

Evil Canevil's Avatar

Quote:
Originally Posted by Marele Preot
Mie mie frica sa nu i-o vanda lui Michael Jackson peste vreo 2 ani, cand se mai implineste asa. Fara un rinichi si un plaman, of course.
Asta e joke, man.Dar apropo de Michael Jackson, parca si pe el il incercau sentimente de-astea de revolta impotriva parintilor care au copii talentati artistic si dup-aia s-a aflat ca e pedofil...

Evil Canevil is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 17:58   #174 (permalink)
Registered User

bebe_unik's Avatar

datul la gradinita nu este o prostie...si faptul ca poate face boli ale copilariei sau sa raceasca nu este cel mai rau lucru care se poate intampla...e mult mai rau sa le faci cand esti mare...iti spun din experienta

bebe_unik is offline    Send Message via Google Talk to bebe_unik Reply With Quote
Old 09-11-2006, 18:00   #175 (permalink)
Registered User

valh's Avatar

Deci s-a lamurit o chestea ,Maical Geacson e pedofil pentru ca el canta de mic cu fratii lui . (Si cumva pentru ca era negru si discriminat?)

Old 09-11-2006, 18:46   #176 (permalink)
SF

Sir Alex Ice, sa intelegem ca tu esti rezultatul magnific a copilariei fara gradinita?

SF is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 18:49   #177 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Sir Alex Ice: De ce nu il reclami tu pe Stratan la protectia copilului? O sa vedem ce zic aia.

PS: E a 2-a oara cand postez asta. Poate imi raspunzi si mie.

Last edited by CBR; 09-11-2006 at 19:12..

CBR is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 19:11   #178 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

si io l-am intrebat de vreo 2 ori aceeasi chestie. raspunsul e simplu: pentru ca nu-i pasa. a deschis un topic cu scopul de a starni o discutie in contradictoriu. daca as lua asta ca definitie as spune ca e un troll si ca merita un ban.

Strangelove is online now    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 19:14   #179 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Strangelove: Stai sa il lasam totusi pe om sa isi apere cazul.

CBR is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 19:23   #180 (permalink)
Registered User

valh's Avatar

Apararea are cuvantul:

Canta de cand a inceput sa vorbeasca”

Micuta cantareata a mostenit talentul tatalui ei, care, desi lansat de doar cativa ani in Romania, a creat un adevarat fenomen. Odata cu hitul „Eu beu”, Pavel Stratan a cucerit piata muzicala si a devenit unul dintre cei mai bine vanduti artisti ai ultimilor ani in Romania.

„Cleopatra a inceput sa cante de indata ce a invatat sa vorbeasca. Printre primele ei cuvinte s-au regasit titluri ale pieselor mele. Pe la varsta de de doi anisori canta prin casa tot ce auzea la mine si, in plus, fredona cam tot ce prindea de pe la radio si televizor.

Cantecele mele le-a invatat odata cu mine si, cand a mai crescut putin, ma tragea de mana sa cantam impreuna”, marturiseste Pavel Stratan.

Debut „in fata oglinzii”

La scurt timp dupa ce si-a facut debutul „in fata oglinzii”, Cleopatra a urcat pe o scena adevarata si a cantat in fata publicului. Prima „aparitie” a micutei a fost intr-unul dintre concertele lui Pavel Stratan.

„In vara anului trecut am sustinut o serie de concerte pe litoralul romanesc. M-a insotit si familia, deoarece perioada de timp petrecuta pe litoral a fost mare, iar mie imi este dor in fiecare minut de familia mea.

Asa ca sotia si copilul erau de fiecare data printre spectatorii mei. La unul dintre concerte, Cleopatra a venit langa mine, pe scena, si mi-a cerut sa cantam impreuna”, povesteste artistul.

Gestul fiicei sale l-a surprins pana si pe Stratan. „Desi m-a surprins, m-am adaptat repede situatiei si am intrebat-o ce vrea sa cantam, iar ea mi-a raspuns ca vrea piesa „Banii”. Asa a debutat Cleopatra pe scena”, spune cantaretul.

Cantari si ursuleti din plus

Debutul Cleopatrei a fost o surpriza si pentru spectatori. „Cineva din public a intrebat cine e copilul si am spus ca e fiica mea. Lumea a ras, crezand ca fac o gluma sau ca e ceva regizat.

Dar mai apoi si-au dat seama ca e adevarat si au coplesit-o cu flori si jucarii”, adauga Stratan. Iar fetita se simte in elementul ei pe scena. „Imi place sa cant pentru ca e frumos. Spectatorii ma aplauda, imi dau flori si ursuleti”, spune Cleopatra.

In scurt timp, pasiunea ei pentru muzica a fost luata in serios de Pavel Stratan, dar si de reprezentantii Cat Music, casa de discuri a artistului.

Cleopatra a aparut in videoclipul piesei „M-am nascut de ziua mea” si a cantat melodia „Mama”, inclusa pe cel de-al treilea album al lui Stratan, „Amintiri din copilarie - volumul 3”. „E o melodie pe care am scris-o cu multi ani in urma. O cantam prin casa, iar Cleopatra o ingana dupa mine. Asa mi-a venit ideea sa o las pe ea sa o interpreteze, sa fie piesa ei”, declara, anul trecut, artistul.

Pregatiri pentru primul concert

La sfarsitul anului trecut, Cleopatra a fost invitat special la concertul sustinut de tatal ei la Sala Palatului. Fetita imbracata in rochie rosie de catifea a urcat pe scena fara nicio urma de trac si a „smuls” ropote de aplauze, dar si cateva lacrimi, de la spectatorii vizibil impresionati.

Peste doua zile, Cleopatra va sustine propriul concert. „Ideea mi-a venit cand am realizat ca poate sa cante si ca isi doreste foarte mult acest lucru.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules