Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-11-2006, 12:07   #1 (permalink)
Registered User

Relatii noi intr-un loc in care nu cunosti pe nimeni

Cum iti faci relatii noi intr-un oras in care nu cunosti pe nimeni?
Eu de 2 luni de cand sunt in Bucuresti, pot sa spun ca mi-am facut o gramada de cunostinte, oamenii sunt mai cool (deschisi la minte) fata de alte locuri.
Prietenii, cel mai usor iti faci: la locul de munca, in statia de metrou, stand la semafor, vecinii de pe scara blocului.
Acum pot spune ca am o gramada de prietenii si ca am mai multe variante unde sa imi petrec noptile.
Pentru a-ti face usor noi relatii trebuie sa fi tot timpul o persoana sociabila si cel mai mult optimista (cu simtul umorului)

denis1 is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 12:10   #2 (permalink)
Registered User

Scorpio83's Avatar

Cea mai simpla si mai sigura metoda este urmatoarea: iti faci implant mamar, te vopsesti blonda si iti pui un tricou pe care scrie "Sucky sucky 5 dollah".

Scorpio83 is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 12:13   #3 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Super! But what is this thread about?

Roadkill is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 12:19   #4 (permalink)
Registered User

>....in statia de metrou, stand la semafor

ce prieteni ti-ai facut tu in locurile astea? si cum, tu ai deschis vorba sau ceilalti? daca esti o fata de 19 ani sa stii ca altceva se vrea de la tine, de aia sunt toti asa prietenosi pe aici... daca esti baiat e chiar mai grav

GunX is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 12:30   #5 (permalink)
Registered User

asmvax's Avatar

Quote:
Originally Posted by denis1 View Post
Cum iti faci relatii noi intr-un oras in care nu cunosti pe nimeni?
Eu de 2 luni de cand sunt in Bucuresti, pot sa spun ca mi-am facut o gramada de cunostinte, oamenii sunt mai cool (deschisi la minte) fata de alte locuri.
Prietenii, cel mai usor iti faci: la locul de munca, in statia de metrou, stand la semafor, vecinii de pe scara blocului.
Acum pot spune ca am o gramada de prietenii si ca am mai multe variante unde sa imi petrec noptile.
Pentru a-ti face usor noi relatii trebuie sa fi tot timpul o persoana sociabila si cel mai mult optimista (cu simtul umorului)
sa inteleg ca tu ai reusit si vrei sa ne ajuti si pe noi sa ne facem "prieteni"?
poate eu dau un alt inteles acestui termen.

asmvax is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 13:21   #6 (permalink)
Registered User

andrei5008's Avatar

Ar mai fi într-o sală de sport.
How to Build Your Social Network

Offtopic:
asmvax, asta e pt tine: How to kill yourself like a man. (apropo de semnatura ta )

andrei5008 is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 16:28   #7 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

intelegeam sa faci un thread daca nu reuseai sa-ti faci prieteni. Da' acu' ca ai o "tona" de prieteni, la ce folos threadul? Ca sa te dai mare, or what?

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 16:43   #8 (permalink)
Die Stunde Null

Fausto's Avatar

Quote:
sunt somer, nu folosesc metroul, la semafor ma abordeaza doar pustii care spala parbrize, iar vecinii de pe scara blocului sunt mai toti pensoinari.

Quote:
eu sunt o persoana optimista, insa n-am simtul umorului; ce zici, am vreo sansa sa-mi fac prieteni?

Clement Freud

Fausto is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2006, 17:01   #9 (permalink)
Registered User

E.R.A's Avatar

Quote:
Originally Posted by GunX View Post
>....in statia de metrou, stand la semafor

ce prieteni ti-ai facut tu in locurile astea? si cum, tu ai deschis vorba sau ceilalti? daca esti o fata de 19 ani sa stii ca altceva se vrea de la tine, de aia sunt toti asa prietenosi pe aici... daca esti baiat e chiar mai grav

Nu mai speria omu'.
In bucuresti e de fapt o mare familie care abia astepta sa te cunoasca.Nu ezita !

Guru' Bivolaru'

E.R.A is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules