![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | Relatii noi intr-un loc in care nu cunosti pe nimeni
Cum iti faci relatii noi intr-un oras in care nu cunosti pe nimeni? Eu de 2 luni de cand sunt in Bucuresti, pot sa spun ca mi-am facut o gramada de cunostinte, oamenii sunt mai cool (deschisi la minte) fata de alte locuri. Prietenii, cel mai usor iti faci: la locul de munca, in statia de metrou, stand la semafor, vecinii de pe scara blocului. Acum pot spune ca am o gramada de prietenii si ca am mai multe variante unde sa imi petrec noptile. Pentru a-ti face usor noi relatii trebuie sa fi tot timpul o persoana sociabila si cel mai mult optimista (cu simtul umorului) | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Cea mai simpla si mai sigura metoda este urmatoarea: iti faci implant mamar, te vopsesti blonda si iti pui un tricou pe care scrie "Sucky sucky 5 dollah".
__________________ Dau invitatii de lume buna pe Locărz. Doar pentru cunoscatori bazati cu multa ambitie! Pret bun, calitate garantata, nu va pica saitul niciodata. Pentru urgente sunati cu incredere la 0666 892 10 13. Oferta e doar pentru ambitiosi dinamici si plini de cunostinte. Exclus fraieri, care ati citit degeaba, de fraieri ce sunteti, adica. Gen. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
>....in statia de metrou, stand la semafor ce prieteni ti-ai facut tu in locurile astea? si cum, tu ai deschis vorba sau ceilalti? daca esti o fata de 19 ani sa stii ca altceva se vrea de la tine, de aia sunt toti asa prietenosi pe aici... daca esti baiat e chiar mai grav | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
poate eu dau un alt inteles acestui termen.
__________________ I sell suicide solutions! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Ar mai fi într-o sală de sport. How to Build Your Social Network Offtopic: asmvax, asta e pt tine: How to kill yourself like a man. (apropo de semnatura ta )
__________________ Out there I am a simple geologist, but in here, I am | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
intelegeam sa faci un thread daca nu reuseai sa-ti faci prieteni. Da' acu' ca ai o "tona" de prieteni, la ce folos threadul? Ca sa te dai mare, or what?
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
eu sunt o persoana optimista, insa n-am simtul umorului; ce zici, am vreo sansa sa-mi fac prieteni?
__________________ "If you give up smoking, drinking and women you don't live longer... it's just that time seems to pass away too slowly." Clement Freud | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
Nu mai speria omu'. In bucuresti e de fapt o mare familie care abia astepta sa te cunoasca.Nu ezita ! Guru' Bivolaru' | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |