![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | Relatii noi intr-un loc in care nu cunosti pe nimeni
Cum iti faci relatii noi intr-un oras in care nu cunosti pe nimeni? Eu de 2 luni de cand sunt in Bucuresti, pot sa spun ca mi-am facut o gramada de cunostinte, oamenii sunt mai cool (deschisi la minte) fata de alte locuri. Prietenii, cel mai usor iti faci: la locul de munca, in statia de metrou, stand la semafor, vecinii de pe scara blocului. Acum pot spune ca am o gramada de prietenii si ca am mai multe variante unde sa imi petrec noptile. Pentru a-ti face usor noi relatii trebuie sa fi tot timpul o persoana sociabila si cel mai mult optimista (cu simtul umorului) | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
>....in statia de metrou, stand la semafor ce prieteni ti-ai facut tu in locurile astea? si cum, tu ai deschis vorba sau ceilalti? daca esti o fata de 19 ani sa stii ca altceva se vrea de la tine, de aia sunt toti asa prietenosi pe aici... daca esti baiat e chiar mai grav | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
poate eu dau un alt inteles acestui termen.
__________________ I sell suicide solutions! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Ar mai fi într-o sală de sport. How to Build Your Social Network Offtopic: asmvax, asta e pt tine: How to kill yourself like a man. (apropo de semnatura ta )
__________________ Out there I am a simple geologist, but in here, I am | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
intelegeam sa faci un thread daca nu reuseai sa-ti faci prieteni. Da' acu' ca ai o "tona" de prieteni, la ce folos threadul? Ca sa te dai mare, or what?
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
eu sunt o persoana optimista, insa n-am simtul umorului; ce zici, am vreo sansa sa-mi fac prieteni?
__________________ "If you give up smoking, drinking and women you don't live longer... it's just that time seems to pass away too slowly." Clement Freud | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
Nu mai speria omu'. In bucuresti e de fapt o mare familie care abia astepta sa te cunoasca.Nu ezita ! Guru' Bivolaru' | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|