![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| O fapta buna pentru altii
By Strumf, Arwen, Kruger De sarbatori! Luna decembrie este luna bucuriei, in care trebuie sa fim mai buni , sa invatam sa iertam si sa luam in considerare si nevoile celor nevoiasi si mai putin ajutati de viata, luna in care oamenii se bucura de mirosul de sarbatoare.. Din cate stiu, pe ram exista o traditie in aceasta privinta, initiata de Cruella. Initiativa mea se refera la un azil de batrani, despre care am aflat prin intermediul sotiei mele a carei mama este internata acolo (dementa degenerativa de tip Alzheimar). Per ansamblu, locul cu pricina este ingrijit si curat, dar, din pacate foarte prost gestionat din punct de vedere financiar. M-am gandit sa aducem putina bucurie in ochii celor care sunt singuri uneori si lispsiti de vigoarea tineretii, oameni de care, uneori proprii fii uita si pentru care o portocala, o ciocolata si o prajitura nu inseamna nimic. Dar un gest le-ar aduce aminte ca nu sunt inutili si ca sunt batranii nostri, ai tuturor. Fiind 70 de persoane care sunt “cazate” in acest camin, cer ajutorul vostru (sub forma de donatie, contacte ale unor oameni dornici sa ajute, o suma de bani – mika – mare – nu conteaza). Pentru orice fel de informatii 0723.245.075, postati aici, sau PM. Vasi-Strumf
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ma ofer si eu sa ajut cu cat pot.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Ar fi frumos daca ne-am forma intr-un grup de (potentiali) forumisti donori care sa imparta cadourile celor de la azil.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Eu pot sa ofer 4 seturi de cate 5 globuri pt brad.
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Azilul de batrani al sectorului 3, cel de langa targ. Voi reveni maine cu detalii: adresa exacta azilului, un cont si banca la care va fi deschis. De asemenea, in jurul datei de 20 decembrie am avea nevoie de niste persoane sa ne ajute la cumparaturi, preparare/ambalare... si cam pe 22-23 (nu am hotarat inca) sa vina cu noi la azil sa impartim pachetele oamenilor. PS: multumim valim. Sa luam legatura cumva sa vedem ce si cum.
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king Last edited by Arwen; 11-12-2006 at 03:04.. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Stiu locatia, este cel de pe colt langa Bobocica, 102 are statie gard in gard, prima statie cum vii de la targ spre Fizicienilor. Am stat pana acum o luna in zona aia.
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Ok, am aflat: azilul este in administrarea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 3 si se numeste "Centrul de ingrijire si asistenta pt. persoane adulte" si adresa este Calea Vitan nr. 267-269. Mi s-a spus ca le-ar prinde bine: pasta de dinti, papucei de casa, sosete Nu dulciuri. Nu cozonac. S-a deschis si cont pentru cei care doresc sa ajute. Cont: RO23BTRL04601201D76981xx Agentia Dr. Taberei Transilvania: sucursala Militari Duca Vasile
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Bineinteles... sper insa ca de fiecare data cand se trimite ceva, acel pachet sa ajunga unde trebuie.
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Anyone? Ma scuzati de milogeala, dar mi se pare... sa ignori aceasta problema. Mai ales cand ne dam tot concursul sa umilim un user si ne este relativ usor sa scriem vreo 4-5 pagini de forum la adresa femeilor, sau barbatilor.... Multumim frumos celor care s-au oferit. Rugaminte: astept PM de la cei care doresc sa faca ceva pt. acei oameni. Un numar de telefon sau un id de ym pt. a va putea contacta si comunica exact cand ne strangem si cum facem.
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Abia acum am vazut si eu threadul. Ma ofer sa cumpar si sa donez pasta de dinti cam de un milion de lei. Sau va folosesc mai mult banii? Din pacate nu ma pot implica direct in actiune. ARWEN sa imi spui pe unde stai sau pe unde sa ne intalnim sa iti dau banutii sau pachetul. sleepy - true, true...
__________________ What's a pina colada anyway? | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Mai de stat... stau pe unde mai exista putina caldura umana... In rest, stau pe la birou. 021.320.54.62 - Andreea Pasta de dinti a adus un amic de-al meu care lucreaza la o firma de profil. Am vb. la un restaurant si rezolvam cu o cina festiva de Craciun... meniu de regim (pui, legume, dulciuri dietetice - portii consistente desigur). Dar daca se strang bani peste ce vroiam noi, as avea nevoie de oameni care sa ma ajute la cumparaturi (sosetele, papucei) si la daruirea lor. Mi-as dori ca cei care au donat sa vina cu noi la azil... macar sa-si formeze o idee si sa vada cat de mult au ajutat niste oameni amarti.
|
| | #18 (permalink) | ||
|
mi se pare tiganesc ca atunci cind tu faci o fapta buna fara sa te oblige nimeni sa incepi sa dai cu pietre in ceilalti care nu vor sa faca la fel. daca cineva se hotaraste sa faca o fapta buna e numai pentru ca asa vrea el nu ca sa se dea exemplu bun la ceilalti si sa inceapa sa critice si sa arunce cu noroi. taci si ajuta, nu te mai da mare.
__________________ "You can't live in fear!" | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| No comment pentru rasismul de care ai dat tu dovada. Arwen - din pacate nu sunt momentan in Bucuresti si ajung abia diseara cand iar am un program dat naibii. Da-mi un PM cum pot sa iti dau personal sau unei persoane care participa la treaba asta ca nu vreau sa mai am dea face cu bancile. Nu pot participa la actiune pentru ca imi lipseste fizic timpul necesar. Multumesc. LE: Stiu azilul, trec cu masina adesea pe langa el.
__________________ What's a pina colada anyway? | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 |
Tiganesc zici, a? Thread-ul asta l-am gasit ingropat si prafuit printre alte thread-uri vechi, deci ma indoiesc ca Arwen a asistat la o avalansa de donatii pana acum. Tiganeasca ar trebui sa ti se para nepasarea, nu faptul ca i-am acuzat pe cei care citesc si inchid pagina indiferenti, fara sa se gandeasca ca orice mic ajutor e binevenit. Un up thread-ului, si tot ar fi fost suficient, l-ar fi vazut altii interesati sa ajute. Interventia ta e de neam prost, stai in banca ta si abtine-te, nu s-a dat nimeni mare cu fapta buna.
Last edited by sleepy; 19-12-2006 at 15:51.. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |