![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| http://www.motociclism.ro/forum/inde...post&id=417447 Azi m-am dus si eu cu motociclistii. 22 de motociclete, un trike si un ATV plus alte 5 masini si doua dube. A fost frumos, am trecut pe la 5 case de copii si am lasat o groaza de cadouri, jucarii si dulciuri. Mai greu a fost cand a trebuie sa traversam Bucurestiul in coloana. As pune si niste poze, dar cei de la casele de copii ne-au rugat sa nu postam sau publicam pe nicaieri poze cu copii. N-am mai fost niciodata la o actiune de genul asta pana acum, dar vreau sa va spun ca a meritat efortul. Felicitari si off-roaderilor pentru actiunea lor. Daca cineva vrea sa mai faca un bine, am inteles ca la Apasu Bar (situat in Regie langa Pui de Urs) inca se mai colecteaza jucarii pana marti ca sa se mai faca o donatie pe undeva. O sa ma interesez exact sa vad ce au in plan baietii. --------------------
__________________ ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!! Last edited by metal_heart; 21-12-2008 at 19:02.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
__________________ CPU:AMD Phenom II x2 550 + Arctic Cooler Alpine 64 PRO , Sapphire HD4850 512mb OC, 4gb Geil Ultra 4 Dual Channel Ram ddr2 800mhz CL4; Western Digital 500gb AAKS, Gigabyte MA78GM-S2H, lite-on DVD-Rw, Sursa Sirtec high power 450w, Ventilator 120mm Nexus+Ventilator frontal 80mm. | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Ca de atatea ori in ultimii ani, in preajma Sarbatorilor, grupul iubitorilor de "cazane 4x4" a organizat o Actiune Umanitara in sprijinul unor copii amarati ... de data aceasta am fost undeva pe langa Bucuresti : Am ajuns acasa si va prezint pe scurt ziua de astazi ... a fost o mare reusita pentru noi, ca oameni ... - 14 masini prezente dimineata la Metro [ 2 masini mici + 12 masini de teren ] - Am reusit sa strangem suma de 6.850 RON - Am cumparat un frigider imens, un aspirator "industrial", oale si ulcele de inox, saci de fasole, de orez, conserve, paste fainoase, diverse dulciuri si sucuri etc ... - de la prietenii lu' semaca am primit multe electrocasnice [ fier de calcat, ventilatoare, prajitoare etc ] - le multumim din suflet, in numele copiilor ! Participantii la actiune [ atat cei prezenti, cat si cei care au donat bani ] : - koala - Mugur & Ligia - nanuk - pitonul - niros05 - Cristi Irimescu si sotia [ + Raluca Radu, Vasile Craciunescu, Robert Dobrescu ] - mariusg - Alexandru [ de pe forumul acvariu.ro ] - niku iorga - RaduMPS - AndyCYO - Rotty - knut [ Daniel Tanase ] - mcclaude - Hem 4x4 - Mironas [ Miron Sorin ] - cristiblondu - Orlando si, ultimul pe lista dar primul in inimile noastre ... maeeestrul semacaaaaa !!! Forum Club 4x4 Romania - Forum | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Avem o familie cu probleme! cine poate si vrea sa ajute cu alimente, haine sau chiar bani, este rugat sa se implice direct! Adresa este la finalul articolului Isabellei: http://isabellelorelai.wordpress.com...ni-antipatici/ Va multumesc pentru rabdare.
__________________ ------------------------- Trekstor Vibez 12GB FLAC literate Sennheiser CX300, Sennheiser HD650, Meier Corda Cantate, Little Dot II (valve), Aeron A160 (hybrid), Monitor Audio Silver S2
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |