![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Se dau inapoi cadourile la sfarsitul unei relatii? | |||
| Da!!!! | | 20 | 5.45% |
| Nu. | | 209 | 56.95% |
| I think you suck! | | 138 | 37.60% |
| Voters: 367. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #202 (permalink) | ||
|
plus ca a zis ca s-a ales cu 100 si ceva de partide de sex, dar a investit in prezervative parca 50 ron...deci nu vreau sa ma gandesc la calitatea lor plus ca zicea pe undeva ca ii tb underwear-ul ca sa puna la colectie si daca era virgin tb sa fie o singura pereche...nu o colectie(imi e lene sa caut pe unde a zis) in concluzie si aberatul este o arta
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #205 (permalink) | ||
|
omg.. nu`mi vine sa cred.. cat de @#$%^& sa fii sa iei inapoi cadourile pe care le`ai dat de bunavoie si nesilit de nimeni ? ma rog.. daca tu stai sa calculezi un dvd si o pereche de underwear.. deja ma depaseste faza.. ar trebui sa te plateasca si pt ca ai facut calculele astea singur. cum ar fi daca ti`ar cere Mos Craciun cadourile inapoi pt ca n`ai fost cuminte ?
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
am primit mesaj de la Moxo. Moxo vorbeste urat. Moxo been bad. Moxo do no good! ![]() Dude, you've just been punk'd!
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
|
esti prea dur. Moxo place la tine. Moxo vrea sa factureze pe Mystik i-ai cazut cu tronc mane. asa e el, mai direct. vrea sa treaca direct la fapte. orice s-ar intampla, sa nu primesti cadouri
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #208 (permalink) | ||
| Quote:
Moxo nu place fete, Moxo place baieti good choice, Moxo style
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100 | |||
|
| | #212 (permalink) | ||
|
VAIII deci... va jurrrrrrrrrrrrrrrrr ) ca ma lara cainele.... am cazut de pe scaun de 2 ori... nu se poate asa ceva.... TREZITIVA oameni bunni )) super tare ) la faza cu felatiile inapoi am scapat cola din mana ) deci... omule.... esti tare... tine-o tot asa ) macar avem motive sa radem )
| |||
|
| | #215 (permalink) | ||
|
by God, mi-a sarit berea din mana... moxo = unul din cei pe care-i pocneam cu prezervative pline cu apa pe vremuri, in liceu vere, daca pentru un dvd, doua felatii si o pereche de chiloti (in romana, tradus in engleza ii zice underwear cica ) se face atata taraboi, mi-e ca pentru un telefon sau, mai rau! o lampa pentru tastatura deja iesea omor...n-am mai ras atata de ceva timp. moxo, felicitari, esti o vedeta! =))
__________________ Come to the Dark Side! We have cookies! | |||
|
| | #216 (permalink) | ||
|
Threadu asta e chiar pe bune sau e catetrinca prosta? Cum sa ceri ma cadourile inapoi?! Vrei sa faci partaj, sa vezi cat a contribuit fiecare si sa impartiti in conformitate? Ceea ce ai enumerat acolo nu-s asa importante oricum. Data viitoare uite-te mai atent cu cine umbli si schimba-ti modul de a fi ( fara suparare mi se pare ca esti cam naiv) si poate n-o sa te mai insele urmatoarea. Poti sa te gandesti si ca ai castigat ceva--- experienta.
__________________ AC MILAN per sempre | |||
|
| | #217 (permalink) | ||
| R4W_SX Join Date: Jul 2001 Location: [=-Indaghetto-=] |
Odata un caine mic si idiot mi-a furat peria cu care spalam ceva in fata blocului, intamplare reala. Stiam ca n-are rost sa ma iau dupa el, ca fuge mai repede. Asa ca l-am filat (se asezaze mai incolo cu peria mea si rodea la ea), iar cand s-a plictisit s-a carat, m-am dus si am luat peria de pe jos. Deci moxo, treci la filaj si nu te vaicari. Apropo, vreau si eu inapoi banii irositi aiurea la telefon cu persoane de sex frumos, sunt destul de multi, la cine apelez, sunt banii mei ce palaria mea. Threadul m-a inspirat sa fiu un om mai atent la portofel (portofelul nu misca deloc, stie ca sunt atent) multumesc. | ||
|
| | #220 (permalink) | ||
|
Cum ma sa-i ceri cadoruile inapoi?:|, daca e pe bune, ar fi nesimtire. Ce a fost, a fost. Oricum, super tare threadul. N-am mai ras asa de la ala cu salvati planeta de ieri
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |