![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Se dau inapoi cadourile la sfarsitul unei relatii? | |||
| Da!!!! | | 20 | 5.45% |
| Nu. | | 209 | 56.95% |
| I think you suck! | | 138 | 37.60% |
| Voters: 367. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #221 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #223 (permalink) | ||
|
Eu n-am de unde sa stiu ce nuanta, doar presupuneam ...o fi rosie de la chilotii tipei, care-l cam strang. Ma rog, sa-l asteptam sa ne spuna ce si cum.
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #224 (permalink) | ||
|
Da, deci credeam ca nu se poate dar se poate. Exista si barbati porci/prosti si care sunt in dilema in legatura cu ceea ce gandesc ei. Moxo e veriga slaba aici si probabil ca el nici nu-si da seama unde a gresit, e posibil sa nu-si dea seama niciodata. Probabil asa a fost crescut, poate a avut parinti care l-au invatat sa "recupereze" orice lucru da cuiva ... sau nu stiu, e el strangator din fire. Oricum ar fi, si pt o persoana cu o "economie" la cap, situatia asta ar fi aberanta de aplicat in realitate. E penibil ce sa mai. | |||
|
| | #225 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #226 (permalink) | ||
| Bring it back, bring it back, don't take it away from me because you don't know ...
Sa nu cumva sa-i ceri fluidele schimbate intre voi in timp ce faceati dragoste sau sex (ce faceati voi acolo, inca e sub un semn de intrebare) inapoi. Nu cred ca le poti readuce la viata inapoi, deci in combinatia asta ai iesii in pierdere. PS: post scarbos pt generatorii de idei scarboase! | |||
|
| | #228 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Bucuresti,Rahova |
Quote: Originally Posted by nch Am votat "I think you suck" Dar ai 10 puncte si o biluta rosie ca am ras de m-am prapadit si iar trebuie sa sterg monitorul ca eram cu cafeaua in gura Normal ca rosie...de la lipsa felatiei... Nu e vorba nici despre ouale lui Nastase nici despre ochii lui Dobrin ! Este un mod de a spune "bravo" magarului Am mai intalnit un om de genul asta, cu un tip de gandire "speciala" similara gandirii lui moxo . Virgin la vreo 28 de ani, intristat ca nu are si el o prietena, face o afirmatie fara sa-l intrebe nimeni : - Daca as avea o prietena m-as spala si eu in fiecare zi pe dinti ! ![]() Daisy Sex oral = Discutii despre sex in caz ca nu stiai! moxo nu fii trist, suntem alaturi de tine ! ....si te rugam, dat fiind faptul ca a trecut ceva timp si durerea nu mai atat de mare, poate iti faci timp sa faci un update la lista, in caz ca ti-ai mai amintit cate ceva! Last edited by nch; 08-05-2007 at 17:29.. | ||
|
| | #230 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Timisoara | Quote:
| ||
|
| | #232 (permalink) | ||
|
Taica, asta-i Atacul Clonelor. Nici daca-l facea Tarantino nu iesea asa de bine. Carevasazica andreea3 e clona lu' moxo care-i clona lu'...ii plang de mila, saracu'. Pai voi va dati seama ce stres pe capul lui, cum trebuie el sa alerge prin urbe, sa schimbe IPurile ca pe ciorapi...
|
| | #234 (permalink) | ||
|
@moxo ma sperii sincer si credeam ca am vazut/trecut prin multe 1 nu ma mir daca in urmatoarea ta relatzie intzi faci o condica unde sa semneza ca a primit ceva de la tine (sa o pui in prealabil sa faca si o declaratie de avere inainte si dupa si daca vezi ca i-a mers bine sa-i ceri profitul macar o parte din el ) 2 ai noroc ca nu suntem in SUA ca acolo te trezeai si cu o chemare in instantza ... si mai plateai ceva 3 ca te-a anuntat pe mess chiar e jalnic din partea ei .... in locul tau ii trimiteam niste credit si un mesaj mai rautacios prin care sa inteleaga ca e penala 4 e foarte posibil sa fie si vina ta, si vb aia hotu neprins e negustor cinstit, cred ca te-a inselat ca nu mai era fericita asta trea sa realizezi tu si ori sa remediezi ori sa termini tu relatzia ... ideal e sa remediezi dar fiecare alege pt el 5 nu te-a pus nimeni sa cumperi nimic valoros sau sa faci cadouri ... iar cadourile se fac din inima nu din obligatzie... cat despre returnat e penibil (un caz particular adica al meu, nu vad ce as putea sa fac cu cadourile returnate, ce sa fac cu un lantiusor care clar e predestinat unei femei, sa-l dau la urmatoarea 6 in urma relatziei nu mai esti virgin .... crezi ca te cumpara cineva daca mai erai .... ??? 7 tu pui la socoteala ciocolatzi, sucuri si alte minuni"consumabile" pe care zici ca le-ai cumparat ??? nu spune ca nu ai maincat si tu din ele (s-a inchis in camera caind le minca sau le dosea ca sa le manince singura??? ) daca o tzi pe a ta fii rational si imparte suma la jumate zgaicenie 8 daca as fi in locul ei dupa avortul ala,(depinde si in ce luna l-a facut.. hai spune sa vad cait te-a dus de nas .. a facut cu tine de fatza un test... tu sa vi cu testu ia sa faca treaba ...vezi ca poate ai uitat sa mai ataugi testu la socoteala) care cred ca ai bagat de seama ca nu deloc placut si care sigur tot tin cauza ta l-a facut sau te-a fraierit pe tine sa-l platesti asta e partea a doua, cred ca te puneam sa ma duci in brate si pana la baie timp de 2 saptamani ... 9&10 le adaug imediat sa vad ce perle ai mai scos
__________________ postez ca să văd data și ora ... ![]() Last edited by cabron187; 08-05-2007 at 19:16.. | |||
|
| | #235 (permalink) | ||
|
Stiti vorba aia...un prost arunca o piatra in apa si 10 intelepti se chinuie sa o scoata. Va place sa hraniti trolli ?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #238 (permalink) | ||
|
Vad ca sunteti multi care radeti de sarmanul MOXO...insa cred ca ar trebui sa-i multumim pt acest thread...care cred ca ne-a facut pe multi dintre noi sa radem cu gura pana la urechi. gg MOXO esti criminal frate..meriti o bere ![]() astept cu nerabdare The List...Part Two | |||
|
| | #240 (permalink) | ||
|
bai, mai sunt multe clone?:| deja m-am plictisit sa vad un post al unui user care are 1-2 posturi in fiecare zi...wtf?!
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |