Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

View Poll Results: Se dau inapoi cadourile la sfarsitul unei relatii?
Da!!!! 20 5.45%
Nu. 209 56.95%
I think you suck! 138 37.60%
Voters: 367. You may not vote on this poll

Closed Thread

LinkBack Thread Tools
Old 08-05-2007, 21:29   #241 (permalink)
Registered User

muftufu's Avatar

pentru el e ca si cum ar fi dat acele lucruri cu imprumut.

muftufu is offline   
Old 08-05-2007, 21:47   #242 (permalink)
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

anyways, tot am invatat ceva din threadul asta. ca avem 13 persoane cu probleme psihice severe. cine-or fi nu stiu, dar le zic eu ca-s in mod sigur bolnavi.

MYSTIK is offline   
Old 08-05-2007, 22:05   #243 (permalink)
Registered User

Psycho-'s Avatar

Unde-i Moxo, frate ?

Foloseste voucherul: 9RUM27S3 pentru o reducere de 1% la PCGarage !

Psycho- is offline   
Old 08-05-2007, 22:11   #244 (permalink)
Registered User

ceofi's Avatar

chiar si asa...ignorand acel numar magic "13"... Moxo frate..cat timp te-ai gandit la subiectul asta frate? ai putea face un film pe seama lui...
" Dude who stolled my underwares?" , " Chilotul contraataca", "Gimme my rubber back" , " The Moxo's List" ( asta e dupa Shindler's list) sau mai stiu eu ce)

ceofi is offline   
Old 08-05-2007, 22:17   #245 (permalink)
nch
Registered User

Quote:
Originally Posted by Psycho- View Post
Unde-i Moxo, frate ?
Coace un subiect bomba probabil

nch is offline   
Old 08-05-2007, 22:26   #246 (permalink)
Registered User

Psycho-'s Avatar

N-are farmec thread-ul fara Moxo-man. Numai MYSTIK l-a speriat. Si-o fi dat seama cat de terminat (yet foarte tare ) a fost pana acum si s-a dus sa-si cumpere chiloti mai scumpi de 2 lei

Psycho- is offline   
Old 08-05-2007, 22:27   #247 (permalink)
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

Quote:
Originally Posted by ceofi View Post
chiar si asa...ignorand acel numar magic "13"... Moxo frate..cat timp te-ai gandit la subiectul asta frate? ai putea face un film pe seama lui...
" Dude who stolled my underwares?" , " Chilotul contraataca", "Gimme my rubber back" , " The Moxo's List" ( asta e dupa Shindler's list) sau mai stiu eu ce)
"Stiu ce ai daruit asta vara"?

Quote:
Originally Posted by Psycho- View Post
N-are farmec thread-ul fara Moxo-man. Numai MYSTIK l-a speriat.
I didn't mean to...

MYSTIK is offline   
Old 08-05-2007, 22:31   #248 (permalink)
Registered User

Moxo dak ai facut thread-ul asta la mishto .. super tare

Daca nu ..sa-ti zic ceva :
Ma uitam in lista de mess si am vazut status la un prieten thread-ul asta.De plictiseala am intrat si am vazut ce-ai scris acolo. Ma jur ca am irosit 10 minute doar ca sa-mi fac cont si sa-ti spun ca daca te-as vedea te-as pocni!

Nici nu merita sa incerc sa-ti explic cat de penibil, infantil si dobitoc poti fi.
Cum Dumnezeu poti sa-ti vrei ma cadourile inapoi ??? Daca ea ar gandi ca tine cum ar fi sa vina sa-ti ceara banii care i-ar fi primit pe sex inapoi ?? Esti genul de om irecuperabil care se complace in mentalitatea sa idioata. Tu chiar crezi ca ai procedat corect si asta e cea mai trista parte !

Parerea mea : Un om ca tine ar trebui sa-si traiasca restul vietii intr-o cusca departe, izolat de societate sau exterminat.
Te rog din tot sufletul, daca-mi citesti postul si ai ajuns aici, ridica-te du-te la oglinda , uita-te atent la tine si da-ti o palma cat poti tu de tare...apoi trezes-te la realitate si du-te la psiholog.

rewind_1_2 is offline   
Old 08-05-2007, 22:32   #249 (permalink)
Registered User

coafez_gaini's Avatar

@nch > probabil ink nu si`a iesit din socul legat de kt de scumpa e lenjeria de dama...
moxo... probabil esti un nene la vreo 40 de ani, kre priveste femeile k pe niste investitii.. well, wrong, tatae, macar multumeste`i k a fost singura kre s`a riscat sa intretina relatii cu tine, si sa`ti faca felatii...tu i`ai facut ei? vorba cuiva... cere`le inapoi, nu fii fraier
oricum, iti multumesc.. k am avut o zi cumplita, iar tu m`ai facut sa rad pe burta... gg nene...o sa`ti ridicam o statuie.... dak pana la sfarsitul anului nu va fi nici un alt topic mai tare k al tau, vei primi marele cadou

coafez_gaini is offline   
Old 08-05-2007, 22:34   #250 (permalink)
Registered User

Psycho-'s Avatar

Mai, astia cu 1 post pe CG, voi de unde apareti ? Se practica google search: MOXO ?

Psycho- is offline   
Old 08-05-2007, 22:37   #251 (permalink)
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

hai ca CG are trafic mare din cauza asta. face inconjurul lumii threadul

MYSTIK is offline   
Old 08-05-2007, 22:38   #252 (permalink)
Registered User

coafez_gaini's Avatar

nu cred k exista lista de mess kre n`are la status in lista cu link aici.... si eu k si rewind_1_2 am postat dupa ce am ras copios..... am zis sa fac si eu un post la un thread celebru, acum sunt si eu o vedeta mica
felicitari moxo, esti star!!!
si k sa fiu on topic: cum dracu te poti gandi numai sa ceri cuiva cadourile inapoi???

coafez_gaini is offline   
Old 08-05-2007, 22:39   #253 (permalink)
Registered User

saibarspeis's Avatar

Nu e de farmec

Nu e vorba de farmec acum, incepe sa devina educational thread-ul asta.

E adevarat ca personaje ca Moxo eu unul inca n-am mai intalnit insa mai exista si varianta "nemteste" platim jumate jumate care e ok si prin anumite locuri e "the only way" insa totusi e ceva mult mai normal.

Sa te injosesti atat de copilareste si de imatur ca barbat in fata unei femei si sa pronunti prostia: vreau cadourile inapoi; mi se pare cea mai mare stupizenie posibila, pt mine si pt multi alti barbati. Tineti insa cont baietei si fete ca in thread-ul asta au fost voturi si pentru DA!

E un semn clar ca barbati ca Moxo care ne strica rasa si ne strica si femeile (de calitate sper!) inca mai exista "out there" si nu e o chestie neaparat catastrofica daca e tinuta sub control. Mi-e mila doar de bietele fete care s-au inrolat intr-o astfel de relatie, din dragoste sau de dragul cadourilor (de ce nu?) pentru ca la un moment dat sa si-o fure in halul asta de la un barbat.

E un fel de: te astepti de la o femeie sa te insele, nu te astepti insa niciodata de la un barbat sa-ti ceara banii de avort sau de chiloti inapoi dupa finalizarea relatiei! Suna stupid si una si alta! DAR!

Barbatii chiar se asteapta sa fie inselati de femei si femeile chiar NU se asteapta de la toti barbatii sa li se ceara cadourile inapoi. Bad luck ... femeilor! Moxo v-a demonstrat ca exista o exceptie de la regula

saibarspeis is offline    Send Message via Google Talk to saibarspeis
Old 08-05-2007, 22:39   #254 (permalink)
Registered User

cabron187's Avatar

Quote:
Originally Posted by MYSTIK View Post
hai ca CG are trafic mare din cauza asta. face inconjurul lumii threadul

sa-l rugam sa faca varianta in engleza

cabron187 is offline   
Old 08-05-2007, 22:42   #255 (permalink)
Registered User

coafez_gaini's Avatar

autografe oare nu da? pe kiloti vreau !!! ( sper sa nu`i confunde cu cei ai mandrei,si sa mi`i fure... )

coafez_gaini is offline   
Old 08-05-2007, 22:52   #256 (permalink)
god
RS6 fanatic

god's Avatar

mie mi se pare o marlanie maxima sa ceri cadourile inapoi...si daca doamne fereste gagica e cam barfitoare cu gura mare te mai si face de rahat in tot orasu mai bine treci peste

god is offline   
Old 08-05-2007, 22:55   #257 (permalink)
Registered User

Desire_'s Avatar

Thumbs down Ditamai magaria...

"Cand un baiat si o fata incheie o relatie, trebuiesc inapoiate cadourile? Ce parere aveti? Mie mi se pare normal, din momentul in care ai investit timp, bani si sentimente in acea relatie macar partea financiara sa ti-o recuperezi ca sa nu iesi cu totul in pierdere."

Moxo, am ras copios la vederea acestor randuri si la post-urile care au urmat. In acelasi timp, pot spune cu mana pe inima ca sunt oripilata de tot ce-ti poate "mansarda". Se vede treaba ca esti inca copil din multe puncte de vedere. Chestia asta cu luatul cadourilor inapoi imi aminteste de copilarie cand ieseam la joaca cu ceilalti plozi , si cand ma suparam, imi luam jucariile si plecam. Cam asa faci si tu, numai ca tu ai incheiat o relatie, nu o "repriza" de joaca. Oricum ar fi, e cea mai mare tampenie pe care am putut s-o vad pana acum (deocamdata nu te-a intrecut nimeni).

"Hai sa zicem cu alte chestii de care nu imi aduc aminte ca se ridica totul pe la 700-800RON" ----> Sincer, nu cred ca ti-a scapat ceva, din moment ce iti amintesti ce i-ai luat la fiecare pas si mai stii si cat a costat fiecare nimic. Ba mai mult, cred ca ti-ai notat totul. Cred ca ai o problema (grava) si ca te confrunti cu o lipsa acuta de ocupatie.

"scos o data la pizza impreuna cu niste prietene de ale ei -40RON" ----> De care pizza le-ai cumparat ? Era la reducere ? Sau ai luat una pentru toate prietenele ei ?
Faza cu chilotzii le intrece pe toate. Sunt curioasa ce-ai face tu cu chilotzeii ei daca ti-i inapoiaza. Las-o balta. Esti penibil copilule !

Cat despre avort, eu personal te-as cauta si te-as bate 36 din 24 ca sa-ti scot idioteniile din cap. Copilul ala pe care ea l-a avortat nu era facut cu Sfantul Duh, ci CU TINE. Invatza sa-ti asumi pe viitor responsabilitatea pentru ceea ce faci (desi sunt slabe sansele sa faci asta, daca gandesti asa). Cand te-ai culcat cu ea, nu ti-ai pus problema de protectie ? Tie iti revenea aceasta atributie, dar ma rog, tu gandeai cu p3nisul.

"facut cinste cam o data la 2 sapt cu un suc, sau altceva -cam 5Ron*20 de ori=100RON" ---> N-o scoteai prea des in oras (se vede clar ca-ti mananci de sub fund)...

Apogeul idioteniei tale shade in fraza "facut cinste cam o data la 2 sapt cu un suc, sau altceva -cam 5Ron*20 de ori=100RON si o felatie pe sapt(adica cu totul am obtinut in medie 150 de partide de sex si vreo 70 de felatii)". De aici reiese clar ca marea "pierdere emotionala" n-a fost chiar atat de mare. Tie mai mult ti-a pasat de banii cheltuiti, de "investitia" facuta. Ai privit totul ca pe o "afacere" care trebuia sa "produca" pe termen lung. Nu ma mir ca fata si-a gasit pe altul. (Ma mira doar ca te-a suportat atata timp) Tu practic asteptai plata in natura pentru fiecare mica atentie pe care i-o faceai/dadeai, precum un caine asteapta osul cel mare si bun dupa ce a "facut frumos".

Per total, cu riscul de a ma repeta, esti PENIBIL !!!

Desire_ is offline   
Old 08-05-2007, 22:57   #258 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Gata, threadul nu mai e fun...
In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu..

Megalomaniac is offline   
Old 08-05-2007, 23:06   #259 (permalink)
Registered User

coafez_gaini's Avatar

si moxo nu mai vine....

coafez_gaini is offline   
Old 08-05-2007, 23:07   #260 (permalink)
Registered User

N0NAME's Avatar

Tare de tot threadul, acum am terminat si eu de citit... sincer CG ar trebui sa multumeasca acestui Moxo pentru ca, cu siguranta a mai adus ceva useri pe forum GG Moxo, cica atacul clonelor ahahaha