Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

View Poll Results: Se dau inapoi cadourile la sfarsitul unei relatii?
Da!!!! 20 5.45%
Nu. 209 56.95%
I think you suck! 138 37.60%
Voters: 367. You may not vote on this poll

Closed Thread

LinkBack Thread Tools
Old 08-05-2007, 23:08   #261 (permalink)
Little Member

Kidu's Avatar

eu zic sa i dea chilotii inapoi! dar sa fie minim purtati 2 sapt, sa aiba omu' amintiri placute =))

Kidu is offline    Send Message via Google Talk to Kidu
Old 08-05-2007, 23:15   #262 (permalink)
Registered User

Headhunt's Avatar

De-abia acum mi-am dat seama.....fata aia a luat o mare tzeapa....Da mare rau de tot.....150 partide de sex si 70 de felatii....mai stie cineva care sunt preturile pietei???? Nu de alta dar cred ca depasesc cu mult 800 ron.....Moxo....cred ca fata ar trebui sa te caute si sa-ti ceara niste bani..... SI btw, ce ai facut de nu mai apari? Te-ai sinucis??? Te-ai retras acoperit de rushine? Hai ca noi te asteptam cu nerabdare sa mai faci un post ca sa generezi 2-3 pagini de reactii haioase... Go go go Moxo....the world is yours

Headhunt is offline   
Old 08-05-2007, 23:21   #263 (permalink)
d2 maniac

R3ap3r[kt]'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Moxo View Post
Cum de ce? Ptr. ca am suferit si o pierdere financiara, pe langa una emotionala!

Deci...facusem mai demult un calcul cam cat investisem in ea, in cadouri si alte cheltuieli adiacente:
-o adaptor bluetooth ptr computer 30RON
-un ursulet de plus 20RON
-un film pe DVD 30RON
-o carte 30 RON
-o pereche de chiloti 10RON
-facut cinste cam o data la 2 sapt cu un suc, sau altceva -cam 5Ron*20 de ori=100RON
-un avort -100RON(pe asta nu am inteles de ce a trebuit sa-l platesc eu...dar in fine...nu am zis nimic ptr. ca o apucasera istericalele)
-cateva zeci de prezervative-50 RON
-scos o data la pizza impreuna cu niste prietene de ale ei -40RON
-cumparat ciocolata, suc si alte de-ale gurii cand venea la mine acasa(5RON*50=250RON)

Hai sa zicem cu alte chestii de care nu imi aduc aminte ca se ridica totul pe la 700-800RON ptr. un an de relatie.
Ea in schimb mi-a dat un medalion, un mouse de computer, niste chestii aromatice si alte cateva maruntisuri care se ridica la maxim 30RON si nu prea mi-au folosit la nimic.

Dupa aceste cheltuieli m-am ales cu sex cam de 2-3 ori pe sapt. si o felatie pe sapt(adica cu totul am obtinut in medie 150 de partide de sex si vreo 70 de felatii). In general am iesit mai ieftin cu aceasta prietena decat daca ma duceam la curve de pilda, deci hai sa zicem investitia nu a fost chiar asa de rea.
Dar dupa ce am aflat ca m-a inselat, m-am gandit sa iau si celelalte chestii pe care i le-am dat(ursuletul, cartea, DVD-ul,etc.) ptr. ca valoreaza mai mult si sunt mai folositoare decat lucrurile pe care mi le-a dat ea mie. Mi se pare logic!

am primit postu asta pe mess si nam putut sa ma abtin sa nu comentez .. frate esti FENOMENAL nu totu se rezuma la bani si cat ai cheltuit si ce ai primit ... doamne ajuto pe urm femeie care da de tine

R3ap3r[kt] is offline   
Old 08-05-2007, 23:27   #264 (permalink)
Registered User

N0NAME's Avatar

Deci cam asa sta treaba domnule Moxo (vezi poza)

Intelegi tu mesajul
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Presents.jpg
Views:	379
Size:	88.3 KB
ID:	220077  

N0NAME is offline   
Old 08-05-2007, 23:29   #265 (permalink)
Registered User

1. ai dat cam mult pe chiloti
2. in loc de carte puteai sa ii dai un pdf pe email
3. trebuia sa fi luat un prezervativ in plus (ajungeai la ~55ron) si economiseai suta cu avortul
4. felatiile erau cu finalizare orala? inghitea femeia? in acest fel putem sa ne facem o parere mai buna daca a meritat sau nu cu adevarat.

radu

Quote:
Cum de ce? Ptr. ca am suferit si o pierdere financiara, pe langa una emotionala!

Deci...facusem mai demult un calcul cam cat investisem in ea, in cadouri si alte cheltuieli adiacente:
-o adaptor bluetooth ptr computer 30RON
-un ursulet de plus 20RON
-un film pe DVD 30RON
-o carte 30 RON
-o pereche de chiloti 10RON
-facut cinste cam o data la 2 sapt cu un suc, sau altceva -cam 5Ron*20 de ori=100RON
-un avort -100RON(pe asta nu am inteles de ce a trebuit sa-l platesc eu...dar in fine...nu am zis nimic ptr. ca o apucasera istericalele)
-cateva zeci de prezervative-50 RON
-scos o data la pizza impreuna cu niste prietene de ale ei -40RON
-cumparat ciocolata, suc si alte de-ale gurii cand venea la mine acasa(5RON*50=250RON)

Hai sa zicem cu alte chestii de care nu imi aduc aminte ca se ridica totul pe la 700-800RON ptr. un an de relatie.
Ea in schimb mi-a dat un medalion, un mouse de computer, niste chestii aromatice si alte cateva maruntisuri care se ridica la maxim 30RON si nu prea mi-au folosit la nimic.

Dupa aceste cheltuieli m-am ales cu sex cam de 2-3 ori pe sapt. si o felatie pe sapt(adica cu totul am obtinut in medie 150 de partide de sex si vreo 70 de felatii). In general am iesit mai ieftin cu aceasta prietena decat daca ma duceam la curve de pilda, deci hai sa zicem investitia nu a fost chiar asa de rea.
Dar dupa ce am aflat ca m-a inselat, m-am gandit sa iau si celelalte chestii pe care i le-am dat(ursuletul, cartea, DVD-ul,etc.) ptr. ca valoreaza mai mult si sunt mai folositoare decat lucrurile pe care mi le-a dat ea mie. Mi se pare logic!

nico_lae is offline   
Old 08-05-2007, 23:56   #266 (permalink)
Registered User

coafez_gaini's Avatar

si pana la urma, nene, dak ti le da inapoi, ce dracu faci cu ele? te injosesti sa le ei? aaaa, dar de fapt, mai mult de atat nu mai ai cum sa te injosesti.... :fuckoff:
si tu crezi k pt ea o sa fie mare pierdere dak iti da alea inapoi? iit garantez k i se rupe, drept dovada si raspunsul: ` nu stiu pe unde sunt`
asa k get a life, nene

coafez_gaini is offline   
Old 08-05-2007, 23:56   #267 (permalink)
nch
Registered User

Totul a fost regizat la perfectie de Moxo pana in cel mai mic detaliu

1. Ne miram noi ca prostii de optiunea 3. din poll
2. Lista aia geniala care ne-a dat peste cap pe toti
3. nico_lae care desi are cont din mai 2005 face si el acum al doilea post
4. Lumea isi face cont in draci pe CG numai si numai ....

Dumnezeule si acum rad cu lacrimi go go Moxo

nch is offline   
Old 09-05-2007, 00:00   #268 (permalink)
Registered User

No-X-Cape's Avatar

penal penal thread-ul asta ...oricum e un FAKE, laso naibi de treaba suntem in 2007 cat de tampit sa fi sa te pretezi la astfel de chestii, oricum e amuzant dar tot nu cred ca e real ...
Intel D820-2800@3500mhz| Cooling AC Freezer7 Pro| Asus P5N-E-SLi Nforce 650i| 1 x Mushkin DDr2 800mhz| WD 250GB KS| Nec DVD-RW| Ati X300SE (provizoriu)| Foxconn + 550W power supply| Samsung 26" PVA - LE-26M51| Microsoft Wirless Kit| Logitech Z5500D| OS - Vista Ultimate|

No-X-Cape is offline   
Old 09-05-2007, 00:05   #269 (permalink)
Registered User

cabron187's Avatar

@nico_lae cum a zis si Headhunt daca mergea la "femei" iesa mai scump cred .... nu am mai fost de mult ce-i drept dar nu am dc in fine cred ca scorurile sunt mult mai mari nu cred ca o felatzie costa 5 ron ...
cele doua puncte pe care am promis ca le adaug

9 pana la urma tu ce urmareai la fiecare suc dat o m**e in schimb ??? jalnica mentalitate ... daca refuza ce ziceai nu mai primesti suc ??? nu itzi mai iau bomboane ... de serviabil nu ai auzit ??? cred ca erai in stare sa ii ceri ceva si pt un pahar cu apa ... eventual sa ii zici : acum ca ai baut spala vasele... ai stat pe pat acum fa patul etc. ... nu mai zic ca itzi dau idei poate

10 aia 10 ron de pe chilotzi de care zici tu ca sunt prea sumpi ... cred ca au ajutat ei la ceva caindva nu...???? ia vezi daca il locul lor erau niste budigai aveau acelasi efect???

@andreea clona sau chiar fosta prietena cum naiba l-ai suportat ... dupa ce scrie io il vad ca pe un om care itzi zicea la sfairsitul zilei vezi ca am cheltuit atit cu tine azi ... astept ceva in schimb
chiar nu puteai sa-i zici si tu in fatza ca nu mai vrei ... sau iti era frica ca iti iei una si te lasa fara chilotzi
da-i chilotzii ca plinge fara ei ... cartea pastrez-o ca sigur nu are ce sa faca cu ea
ca sfat incearca sa termini o relatzie si dupa sa incepi alta ...nu le combina ca poate ies reactii adverse sa nu te toarne la actualul ... poate ii zice vezi sa nu ii dai mai mult de un suc pe o m**i ca te arzi

cabron187 is offline   
Old 09-05-2007, 00:22   #270 (permalink)
Registered User

razvan3's Avatar

Asta isi avea locul la bancuri.
Nu am mai ras de mult atata, daca e pe bune sa o fereasca Sfantul pe aia care da peste moxo caci mai jegos nu cred ca gasesti.
In alta ordine de ideei eu zic sa iti ceri si fluidele inapoi caci sunt tot ale tale, si vorba aia te deshidratezi dracu intr-o relatie.
MA mir cum a rezistat un an, trebuie sa aiba si ea ceva rotite sarite caci altfel

razvan3 is offline   
Old 09-05-2007, 00:54   #271 (permalink)
Registered User

coafez_gaini's Avatar

cred k moxo s`a dus sa`si recupereze paguba de nu ne mai spune nimic....
moxo,nene knd vii sa ne spui dak ti`a dat totul inapoi, inclusiv budigaii, ardem de nerabdare
si sa vedem cum iti da avortul inapoi btw... cum adik nu ti se parea normal sa`l platesti? de atunci trebuia sa`si dea saraca fata seama k esti un dobitoc :fuckoff:
si oricum sexul si felatia le primeai mai des dekt primea ea sucul....eu as zice sa`i multumesti k s`a sacrificat sa te suporte un an de zile

coafez_gaini is offline   
Old 09-05-2007, 01:18   #272 (permalink)
Registered User

Moxo!? I think you suck m4n3. Nici macar un vagabond nu ar fi cerut cadourile (ceva ce se da MOK-gratuit) inapoi doar ca sa demonstrezi tu ca "ai castigat" in fata ei. Go HARD!

cehenem is offline   
Old 09-05-2007, 02:01   #273 (permalink)
Registered User

pe moxo l-au taiat camatarii, ca el s-a imprumutat de bani sa-i cumpere chiloti si balonase, el a vazut in prietena sa un fel de banca, e na! teapa ....

shi va zic eu varianta mea, moxo in fata calc, in timp ce isi face "una mica" leshina din cauza deshidratarii, shi in cadere da cu capu de birou si viseaza tot ce ne-a povestit, sau poate e somnambul, si el nici macar nu stie ca a scris asa ceva

oldgreats is offline   
Old 09-05-2007, 02:26   #274 (permalink)
Registered User

razvan3's Avatar

Damn ce e aici topicu clonelor, doua anunturi cu cate un singur post. Threadu asta genereaza degenerari.

razvan3 is offline   
Old 09-05-2007, 09:02   #275 (permalink)
Banned

Bah, dar ati comentat aici auirea in tramvai, fara ca habar sa intelegeti care a fost situatia! Nici nu stiti ce a fost intre mine si ea, si gata sariti la mine de parca as fi cel mai mare porc de pe lume! Nu v-ati gandit cumva ca poate si ea e o scroafa?
Cand am inceput "relatia" cu ea, se mai vedea deja cu unul(mi-a zis apoi dupa o luna ca l-a lasat dar nu am prea crezut-o). Era tot timpul prietenoasa si se agata de toata lumea inclusiv baieti si fete, se saruta pe gura cu alte fete de fata cu mine, prietene de ale ei, etc...Eu nu ziceam nimic ptr. ca stiam ca nu e ceva serios, dar acum...hmmm....stau si ma intreb.....
Cand am terminat relatia cu ea, stiam deja ca ma inseala cu altu' ptr. ca ii sparsesem contul de mail,si gasisem mail-uri compromitatoare si chiar si fotografii nude cu ea.Nu i-am zis nimic de astea insa, si nu le-am postat pe net cum ar fi facut altii.
Despre chestia cu avortul: s-a intamplat mai demult cand eram in facultate,nu aveam bani eram stramtorat. A trebuit sa imi mint parintii ca ma duc la banchetul facultatii ca sa imi dea ei bani ptr. asa ceva. In schimb ea nu a facut asta! Ea s-a dus bine-mersi la banchet fara mine, s-a distrat,etc..in loc sa isi pastreze banii parintii ptr. asta...
Voua vi se pare corect? Cand ai un avort in cateva zile, sa te duci sa iti iei toale, sa te pregatesti de banchet,etc. in loc sa pastrezi banii ptr operatie?
Celelalte cadouri i le-am luat ptr. ca ma santaja sentimental. Vedea ceva intr-o vitrina si zicea:" Vreau asta!" Daca ma faceam ca nu o bag in seama, incepea sa planga, sa se oftice,etc...
Dupa ce i le luam, topaia in sus de fericire, ma pupa,iar pe urma dupa cateva zile, aflam ca le pasa la altcineva...
I-am zis ca vreau inapoi cadourile uite-asa de-a dracului, ca sa recunoasca ca nu le mai are si sa imi zica in fata ca le-a dat altor persoane, dar a refuzat sub alte pretexte.
Asa ca dragii mei nu mai mancati kkt, si nu mai comentati ptr. ca nu stiti care e situatia!

Moxo is offline   
Old 09-05-2007, 09:12   #276 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Quote:
Asa ca dragii mei nu mai mancati kkt, si nu mai comentati ptr. ca nu stiti care e situatia!
Situatia este ca ai fost loser si ai pus botu' ca fraieru'. Te-a facut la bani marunti, ai balosit la zana zanelor ca un adolescent plin de cosuri si acum degeaba faci valuri daca n-ai facut cand trebuia. Zi merci ca nu te-a pus sa girezi cu casa parintilor pt vreun credit ceva, ca se mai cunosc cazuri de fraieri.

Realitatea nu exista, noapte buna tuturor!

Btw, you suck ))

H2H is offline   
Old 09-05-2007, 09:16   #277 (permalink)
Registered User

compact's Avatar

un nou post Moxo !!!!

ce simpatic - te santaja sa ii cumperi cadouri

"-o pereche de chiloti 10RON"

eu zic ca ai dreptate, probabil chilotii i-a dat unei fete cu care se pupa pe gura de fata cu tine.......

"-facut cinste cam o data la 2 sapt cu un suc, sau altceva -cam 5Ron*20 de ori=100RON"
cu 5 ron probabil cumparai un suc de la alimentara si o duceai in parc

"-scos o data la pizza impreuna cu niste prietene de ale ei -40RON"
sigur te insela si cu prietenele ei scoase la pizza de tine

"-cumparat ciocolata, suc si alte de-ale gurii cand venea la mine acasa(5RON*50=250RON)"
si pentru aceste atentii plangea pe strada? o ciocolata laura si un suc adria?

compact is offline   
Old 09-05-2007, 09:34   #278 (permalink)

Zarzavat's Avatar

Quote:
Nici nu merita sa incerc sa-ti explic cat de penibil, infantil si dobitoc poti fi.
Cum Dumnezeu poti sa-ti vrei ma cadourile inapoi ??? Daca ea ar gandi ca tine cum ar fi sa vina sa-ti ceara banii care i-ar fi primit pe sex inapoi ??
ahahahahahahahahahaha.... hahahahahahahahahhahahahaha iata si un individ (moralizator ), care stie sa-si aprecieze iubita, la adevarata ei valoare, pe piata prostitutiei

Zarzavat is offline   
Old 09-05-2007, 09:42   #279 (permalink)
Banned

Cred ca o sa ma razbun pe ea asa cum trebuie!
O sa fac un site, in care o sa scriu tot-tot despre cum este ea de fapt, o sa pun si pozele ei nude si o sa scriu si toate detaliile picante ale relatiei noastre. Are sute de insi in lista de mess(inclusiv rude, fosti profesori, colegi de munca,etc) si o sa le trimit la toti link-ul sa ii vada adevarata fata....
Nelamurirea mea este.....risc ceva d.p.d.v. legal daca fac asta?

Moxo is offline   
Old 09-05-2007, 09:43   #280 (permalink)

Zarzavat's Avatar

vezi partea pozitiva. o sa-i poti face reclama proasta si in puscarie

Zarzavat is offline   
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Closed Thread

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules