Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

View Poll Results: Se dau inapoi cadourile la sfarsitul unei relatii?
Da!!!! 20 5.45%
Nu. 209 56.95%
I think you suck! 138 37.60%
Voters: 367. You may not vote on this poll

Closed Thread

LinkBack Thread Tools
Old 09-05-2007, 09:52   #281 (permalink)
Registered User

axterix's Avatar

Moxo daca stiai atat de multe despre ea, de ce naiba ai stat cu ea?
trebuia sa ii dai papucii si gata
alta la mana: daca are multe persoane in lista de mess nu inseamna ca e parasuta..., unii oameni au ca hobby sa stranga cat mai multe persoane in lista, idem ca si povestea numarului de prieteni de pe hi5
Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100

axterix is offline   
Old 09-05-2007, 10:05   #282 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Moxo suntem alaturi de tine si sa ne dai si noua linkul.

Last edited by TheCrusher; 09-05-2007 at 10:18..

TheCrusher is offline   
Old 09-05-2007, 10:35   #283 (permalink)
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

ma abonez la link!!!111oneoneeleevenmillionelevensones

MYSTIK is offline   
Old 09-05-2007, 10:39   #284 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Quote:
Originally Posted by Moxo View Post
Cred ca o sa ma razbun pe ea asa cum trebuie!
O sa fac un site, in care o sa scriu tot-tot despre cum este ea de fapt, o sa pun si pozele ei nude si o sa scriu si toate detaliile picante ale relatiei noastre. Are sute de insi in lista de mess(inclusiv rude, fosti profesori, colegi de munca,etc) si o sa le trimit la toti link-ul sa ii vada adevarata fata....
Nelamurirea mea este.....risc ceva d.p.d.v. legal daca fac asta?
A mai facut-o un forum(u)ist de trista amintire, intreaba-l pe SF. Tu esti inca la stadiul de minivedeta around here. Eu zic sa lasi topicul asta sa moara, si sa incepi altul nou, fiindca asta si-a pierdut originalitatea.
In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu..

Megalomaniac is offline   
Old 09-05-2007, 10:41   #285 (permalink)
Moderator

Ivan's Avatar

De acord cu Megalomaniac, valurile au inceput sa scada, e momentul sa inventezi o poveste noua. Evident, tot atat de controversata.

Ivan is offline   
Old 09-05-2007, 10:57   #286 (permalink)
Registered User

Headhunt's Avatar

Quote:
Bah, dar ati comentat aici auirea in tramvai, fara ca habar sa intelegeti care a fost situatia! Nici nu stiti ce a fost intre mine si ea, si gata sariti la mine de parca as fi cel mai mare porc de pe lume! Nu v-ati gandit cumva ca poate si ea e o scroafa?
Man, nu a zis nimeni ca ea nu a fost scroafa, panarama si curva. Problema este ca tu ar trebui sa ii fi superior, doar esti barbat. Daca ii ceri cadourile inapoi te cobori la nivelul ei de parasuta profitoare. Fi barbat, nu ii cere nimic, ba mai mult, cumpara-i 3 perechi de chiloti din piata si spune-i "Uite fah, ti-am mai luat niste chiloti sa pui pe tine, ca vad ca tu te cauti sub unghii de bani"

Quote:
Cand am inceput "relatia" cu ea, se mai vedea deja cu unul(mi-a zis apoi dupa o luna ca l-a lasat dar nu am prea crezut-o). Era tot timpul prietenoasa si se agata de toata lumea inclusiv baieti si fete, se saruta pe gura cu alte fete de fata cu mine, prietene de ale ei, etc...Eu nu ziceam nimic ptr. ca stiam ca nu e ceva serios, dar acum...hmmm....stau si ma intreb.....
Man, no offecne dar la faza asta tu esti fraier ca ai stat cu ea daca ai stiut chestiile astea. Cat despre pupatul pe gura cu femei....YEEEEEEEAAAHHHH....BRING IT ON.....Nu ai inteles ca poate incerca sa iti spuna ceva??

Quote:
Cand am terminat relatia cu ea, stiam deja ca ma inseala cu altu' ptr. ca ii sparsesem contul de mail,si gasisem mail-uri compromitatoare si chiar si fotografii nude cu ea.Nu i-am zis nimic de astea insa, si nu le-am postat pe net cum ar fi facut altii.
Pai daca acepti asemenea chestii de la ea, daca esti carpa, ce pretentii mai ai?

Quote:
Despre chestia cu avortul: s-a intamplat mai demult cand eram in facultate,nu aveam bani eram stramtorat. A trebuit sa imi mint parintii ca ma duc la banchetul facultatii ca sa imi dea ei bani ptr. asa ceva. In schimb ea nu a facut asta! Ea s-a dus bine-mersi la banchet fara mine, s-a distrat,etc..in loc sa isi pastreze banii parintii ptr. asta...
Voua vi se pare corect? Cand ai un avort in cateva zile, sa te duci sa iti iei toale, sa te pregatesti de banchet,etc. in loc sa pastrezi banii ptr operatie?
Femeia t***a, barbatul prost....

Quote:
Celelalte cadouri i le-am luat ptr. ca ma santaja sentimental. Vedea ceva intr-o vitrina si zicea:" Vreau asta!" Daca ma faceam ca nu o bag in seama, incepea sa planga, sa se oftice,etc...
Dupa ce i le luam, topaia in sus de fericire, ma pupa,iar pe urma dupa cateva zile, aflam ca le pasa la altcineva...
Iarasi ai fost carpa.....ne faci de rusine.....Barbatul ar trebui sa fie porc, nu prost....

Quote:
I-am zis ca vreau inapoi cadourile uite-asa de-a dracului, ca sa recunoasca ca nu le mai are si sa imi zica in fata ca le-a dat altor persoane, dar a refuzat sub alte pretexte.
Asa ca dragii mei nu mai mancati kkt, si nu mai comentati ptr. ca nu stiti care e situatia!
Cum spuneam, te injosesti in ultimul hal cerandu-i cadourile inapoi....Cobori sub nivelul unei curve profitoare....ce pot sa spun.....FI BARBAT!

Cat despre site, BAGA MARE.....asteptam link-ul, pozele cu ea in k**u gol, detalii, detalii

Oricum, chiar daca e pe bune povestea sau nu, am ras copios. Nota 10 pentru asta

Headhunt is offline   
Old 09-05-2007, 11:13   #287 (permalink)
Registered User

someone_else's Avatar

Moxo, lucreaza mai repede la site si da-ne si noua link-ul. In felul asta te vei razbuna cu varf si indesat.

someone_else is offline   
Old 09-05-2007, 11:44   #288 (permalink)
Registered User

cabron187's Avatar

moxo tu cred ca o sa sfairsesti asa daca nu iti bagi mintile in cap
http://forum.computergames.ro/37101278-post5410.html primul banc....

cabron187 is offline   
Old 09-05-2007, 12:25   #289 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Moxo View Post
Bah, dar ati comentat aici auirea in tramvai, fara ca habar sa intelegeti care a fost situatia! Nici nu stiti ce a fost intre mine si ea, si gata sariti la mine de parca as fi cel mai mare porc de pe lume! Nu v-ati gandit cumva ca poate si ea e o scroafa?
Cand am inceput "relatia" cu ea, se mai vedea deja cu unul(mi-a zis apoi dupa o luna ca l-a lasat dar nu am prea crezut-o). Era tot timpul prietenoasa si se agata de toata lumea inclusiv baieti si fete, se saruta pe gura cu alte fete de fata cu mine, prietene de ale ei, etc...Eu nu ziceam nimic ptr. ca stiam ca nu e ceva serios, dar acum...hmmm....stau si ma intreb.....
Cand am terminat relatia cu ea, stiam deja ca ma inseala cu altu' ptr. ca ii sparsesem contul de mail,si gasisem mail-uri compromitatoare si chiar si fotografii nude cu ea.Nu i-am zis nimic de astea insa, si nu le-am postat pe net cum ar fi facut altii.
Despre chestia cu avortul: s-a intamplat mai demult cand eram in facultate,nu aveam bani eram stramtorat. A trebuit sa imi mint parintii ca ma duc la banchetul facultatii ca sa imi dea ei bani ptr. asa ceva. In schimb ea nu a facut asta! Ea s-a dus bine-mersi la banchet fara mine, s-a distrat,etc..in loc sa isi pastreze banii parintii ptr. asta...
Voua vi se pare corect? Cand ai un avort in cateva zile, sa te duci sa iti iei toale, sa te pregatesti de banchet,etc. in loc sa pastrezi banii ptr operatie?
Celelalte cadouri i le-am luat ptr. ca ma santaja sentimental. Vedea ceva intr-o vitrina si zicea:" Vreau asta!" Daca ma faceam ca nu o bag in seama, incepea sa planga, sa se oftice,etc...
Dupa ce i le luam, topaia in sus de fericire, ma pupa,iar pe urma dupa cateva zile, aflam ca le pasa la altcineva...
I-am zis ca vreau inapoi cadourile uite-asa de-a dracului, ca sa recunoasca ca nu le mai are si sa imi zica in fata ca le-a dat altor persoane, dar a refuzat sub alte pretexte.
Asa ca dragii mei nu mai mancati kkt, si nu mai comentati ptr. ca nu stiti care e situatia!

moxo, ailaviu!

vanila is offline   
Old 09-05-2007, 12:58   #290 (permalink)
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

wow. ce revitalizant e threadul asta. useri morti din 2005-2006 au inviat pur si simplu.

Thanks Mister Moxo... you're T3h Shi3t!

MYSTIK is offline   
Old 09-05-2007, 13:20   #291 (permalink)
Registered User

coafez_gaini's Avatar

cum naiba am putut sa dorm pana acum, knd aici se discuta treburi importante...?
si eu vreaun link`u`!!!! platesc orice... iti dau si kilotii mei.... ( nu`s cadou de la tine... da` poate te ajuta cu ceva )
kt despre tine, nene mox.... s`a adeverit banuiala mea: erai un virgin la vreo 40 de ani, in facultate s`a petrecut avortul, bla bla bla, asteptam si mandra sa ne zica parerea ei, am o banuiala k ne va spune k n`a fost nici o relatie... si tu doar te duceai dupa ea si ii luai cadouri. kt despre pizza aia cu prietenele ei, eu zic k tu ti`ai platit doar partea ta.... altfel nu se explica suma
iar balonasele i le luai ei, si ea le folosea cu adevaratii ei prietenii

coafez_gaini is offline   
Old 09-05-2007, 13:33   #292 (permalink)
Registered User

Headhunt's Avatar

Si numarul bizonilor de preerie tocmai crescu la 15....ce urat.......

Headhunt is offline   
Old 09-05-2007, 13:36   #293 (permalink)
Registered User

io cred ca moxo e femeie.

MarinelaNitu is offline   
Old 09-05-2007, 13:38   #294 (permalink)
Registered User

coafez_gaini's Avatar

eu cred 1000% k moxo are probleme cu capu`

coafez_gaini is offline   
Old 09-05-2007, 13:43   #295 (permalink)
1:72

AdyAero's Avatar

Eu vreu sa il apar pe Moxo... ce, nu ati vazut pana acum pizza de 10 RONi ?

AdyAero is offline   
Old 09-05-2007, 13:44   #296 (permalink)
Registered User

LupiiBah's Avatar

1/15

Am citit threadu pana la pagina 10, cand am vazut ca pot sa votez. Bineinteles ca sunt de parere ca threadul este o caterinca, asa ca si votul meu a fost la caterinca... DA!!! (1/15 bizoni =)) ) (celelalte 2 optiuni nu mi se par asa de funny)

PS. Nu`s clona.. Am primit linkul, am citit tot. Contul il aveam de multa vreme

Astept cu interes sa aflu daca povestirea e reala sau inventie. Daca e inventie, felicitari. A fost haioasa..Dar a cam expirat..15 pagini ar cam fi de ajuns
Daca e reala, foarte tare!!! ) Asteptam detalii.. eventual linku ala

LupiiBah is offline   
Old 09-05-2007, 13:46   #297 (permalink)
Registered User

coafez_gaini's Avatar

pizza la 10 roni k pizza la 10 roni, da` sa`ti vrei si banii inapoi pe ea.... duamneeeee, ink nu`mi vine sa cred....
moxo, pe site`ul kre vrei sa`l faci... propun sa`ti bagi si`o poza de`a ta.. sa te vada lumea, si sa te compatimeasca...

coafez_gaini is offline   
Old 09-05-2007, 13:48   #298 (permalink)
Registered User

someone_else's Avatar

Eu il propun pe Moxo presedintele Romaniei pentru urmatorul mandat. Toti membrii de pe CG vor avea cadouri scumpe si daruite din inima de la presedinte !! Sus Moxo !!!!
In the end...........RW

someone_else is offline   
Old 09-05-2007, 13:50   #299 (permalink)
Registered User

DA! Vrem poza cu Moxo!!!
Ofer chiar 10 roni...

MarinelaNitu is offline   
Old 09-05-2007, 13:50   #300 (permalink)
Registered User

mosoo's Avatar

si totusi... ai putea sa lasi numarul fetei aici. ma gandesc ca daca ai reusit chiar si tu sa o convingi la atatea felatii, poate dam si noi o bwca. doar asa, sa te razbunam, ce mama lor de chiloti de 10 roni?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1177617715176ib5.jpg
Views:	272
Size:	20.4 KB
ID:	220232  

mosoo is offline   
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Closed Thread

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi