![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Se dau inapoi cadourile la sfarsitul unei relatii? | |||
| Da!!!! | | 20 | 5.45% |
| Nu. | | 209 | 56.95% |
| I think you suck! | | 138 | 37.60% |
| Voters: 367. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #281 (permalink) | ||
|
Moxo daca stiai atat de multe despre ea, de ce naiba ai stat cu ea? trebuia sa ii dai papucii si gata alta la mana: daca are multe persoane in lista de mess nu inseamna ca e parasuta..., unii oameni au ca hobby sa stranga cat mai multe persoane in lista, idem ca si povestea numarului de prieteni de pe hi5
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100 | |||
|
| | #284 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #286 (permalink) | ||||||
| Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Cat despre site, BAGA MARE.....asteptam link-ul, pozele cu ea in k**u gol, detalii, detalii Oricum, chiar daca e pe bune povestea sau nu, am ras copios. Nota 10 pentru asta | |||||||
|
| | #288 (permalink) | ||
|
moxo tu cred ca o sa sfairsesti asa daca nu iti bagi mintile in cap http://forum.computergames.ro/37101278-post5410.html primul banc....
__________________ postez ca să văd data și ora ... ![]() | |||
|
| | #289 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Quote:
moxo, ailaviu!
__________________ iF U VaLuE UR LiFe, RUN... | ||
|
| | #290 (permalink) | ||
|
wow. ce revitalizant e threadul asta. useri morti din 2005-2006 au inviat pur si simplu. Thanks Mister Moxo... you're T3h Shi3t!
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #291 (permalink) | ||
|
cum naiba am putut sa dorm pana acum, knd aici se discuta treburi importante...? si eu vreaun link`u`!!!! platesc orice... iti dau si kilotii mei.... ( nu`s cadou de la tine... da` poate te ajuta cu ceva )kt despre tine, nene mox.... s`a adeverit banuiala mea: erai un virgin la vreo 40 de ani, in facultate s`a petrecut avortul, bla bla bla, asteptam si mandra sa ne zica parerea ei, am o banuiala k ne va spune k n`a fost nici o relatie... si tu doar te duceai dupa ea si ii luai cadouri. kt despre pizza aia cu prietenele ei, eu zic k tu ti`ai platit doar partea ta.... altfel nu se explica suma iar balonasele i le luai ei, si ea le folosea cu adevaratii ei prietenii | |||
|
| | #296 (permalink) | ||
| 1/15
Am citit threadu pana la pagina 10, cand am vazut ca pot sa votez. Bineinteles ca sunt de parere ca threadul este o caterinca, asa ca si votul meu a fost la caterinca... DA!!! (1/15 bizoni =)) ) (celelalte 2 optiuni nu mi se par asa de funny) PS. Nu`s clona.. Am primit linkul, am citit tot. Contul il aveam de multa vreme ![]() Astept cu interes sa aflu daca povestirea e reala sau inventie. Daca e inventie, felicitari. A fost haioasa..Dar a cam expirat..15 pagini ar cam fi de ajuns ![]() Daca e reala, foarte tare!!! ) Asteptam detalii.. eventual linku ala
| |||
|
| | #300 (permalink) | ||
|
si totusi... ai putea sa lasi numarul fetei aici. ma gandesc ca daca ai reusit chiar si tu sa o convingi la atatea felatii, poate dam si noi o bwca. doar asa, sa te razbunam, ce mama lor de chiloti de 10 roni?
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |