![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Se dau inapoi cadourile la sfarsitul unei relatii? | |||
| Da!!!! | | 20 | 5.45% |
| Nu. | | 209 | 56.95% |
| I think you suck! | | 138 | 37.60% |
| Voters: 367. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #324 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Quote:
Eu am bagat in femeia mea mai mult deact castiga el intr-o viatza ! Nu stau sa le enumar . De ce ? Sa se simta bine frate , sa se simta iubita , sa nu aibe altu ocazia sa ii cumpere un buchet de flori si sa zica : Vai ... prietenul meu nu mi-a luat niciodata flori sau alta balarie , sa ii dea jet ! Dar la cat de martalog este Moxo imi dau seama ca singurele femei care il plac cunt alea de fac trotuarul pe 20.000 lei cat fac 2 perechi de chilotzi de-ai lui si se spala 1 data la 1 saptamana la finetti in lighean sau la copaie ! | ||
|
| | #325 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Moxo omule...tu ai o problema serioasa!Pai tipa respectiva a fost prietena ta sau a fost una din "fetitele"tale.Daca tu ai ajuns sa contorizei fiecare banutz pe care l-ai cheltuit langa ea....e rau.Dar.....intreaba-te.....sau mai bine spus...resemneaza-te.Acei bani pe care i-ai cheltuit au fost poate prea putini pentru faptul ca ea te-a suportat langa ea un an de zile.
| ||
|
| | #326 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Moxo esti un mare mocofan, sincer nu credeam ca exista asa ceva, din cate am inteles din ce am citit ai totushi o varsta eu am 16 ani da nash face chestia asta nici d'acu in 1000000 de ani bai omule u ai gandit knd ai deschis thareadu asta ? mah cums a ceri mah cadourile inapoi ? mah cadou se da pt ktzi face place nu ca teai simtzi dator, shi de unde sti kt ai dat pe fiekre in parte iai tzinut cumva evidenta ? te asteptai satzi faca chestia asta shi teai pregatit din timp ? ejti penibil serios | ||
|
| | #327 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | du-te si te impusca cu sabia cu luneta
La fel ca unu din userii noi, am primit linkul cu acest thread, si mi-am irosit cateva minute doar ca sa-ti zic cat de penal si idiot esti. De obicei nu judec oamenii si m-am invatat sa-i accept asa cum sunt. Dar tu esti exceptia de la regula si pe tine sincer nu numai ca te-as calca pe cap, dar te-as inchide intr-o cutie si te-as arunca in ocean ca sa nu te mai gaseasca nimeni. Spune-i mamei tale te rog frumos sa nu mai faca copii ca tine, ca si asa e umpluta lumea de prosti. Sau stai...damn...am uitat ca mama prostilor e mereu gravida. Stie careva unde se ascunde? Ca as vrea sa ii propun o sinucidere. Moxo, razbunarea e arma prostului. Dar stai! Tu ESTI PROST! Deci, asadar si prin urmare, ca sa zic asa, poti sa te razbuni. O sa mai intru, ca poate poate iti pui si o poza cu tine si eventual cu terminata aia care a stat cu tine un an. Pana una alta ma duc la nani MOXO!!! YOU SUCK MAN!! | ||
|
| | #332 (permalink) | ||
| Quote:
)pai la a mea ca sta la mine si cheltui zilnic cu ea si iam oferit si eu cadouri,bratara de aur,inel argint si altele ce sa fac cand ma despart? le cer inapoi? apropo momentul despartirii vine curand intrucat in 2-3 luni plec in italia pt o perioada mai lunga de timp(1-2 ani) ea ramane in tara avand inca de studiat,eu acolo ea in romania e ca si pregatita despartirea ca doar nu stau de acu sa o controlez ce face,de stat cu altu sigur sta,intre timp,la fel si eu(cu alta)...deci...mi se pare penibil sa cer inapoi ..o sa iau de la ea doar o bratara cu numele meu pe ea pe care nu iam facuto cadou,iam dato doar asa,o iau inapoi pt ca mia fost facuta mie cadou odata de mama mea ,cand implinisem 18 ani.
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |