![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Se dau inapoi cadourile la sfarsitul unei relatii? | |||
| Da!!!! | | 20 | 5.45% |
| Nu. | | 209 | 56.95% |
| I think you suck! | | 138 | 37.60% |
| Voters: 367. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #43 (permalink) | ||
|
Eu sunt de parere ca trebuie sa-ti iei cadourile inapoi. In afara de cazul in care cadourile ei sunt mai valoroase, moment in care te faci ca ploua. Nu de alta, dar investitia sentimentala n-o recuperezi, macar cea materiala sa-ti revina. Eventual te duci si-i dai si doua-n bot, sa te simti mai bine. Eu asa fac si intotdeauna am fost invingator.
__________________ Pumnii mei minte nu stie nu are. | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
man daca aveai niste cadouri mai scumpe...gen un lantisor de aur, poate un telefon ...sau ceva de genul....sa zicem ca te-as fi inteles...poate.. dar pt un dvd si o pereche de chiloti...be serious dude.. @March Hare...ai sa-ti gasesti si tu nasul intr-o zi )))..si nu-ti vei recupera cadourile :P
| |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2007 | Quote:
Pai in India, daca o fata se desparte de un baiat sau il inseala, ala ii arunca cu acid in fata ca sa o desfigureze pe viata. Eu nu sunt atat de radical totusi si nu mi se pare deplasat daca vreau doar sa facem schimb de cadouri. | ||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
@PigBrother: Se da el de gol... ![]() @ceofi: Si daca era lantisor de aur sau telefon mobil, ce? L-a obligat cineva sa le dea? @Moxo: Quote:
Quote:
__________________ Never odd or even. | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Quote:
unde a auzit Moxo de o asemenea aberatie? Poate Moxo a vazut prea multe filme?
__________________ I'm Winston Wolfe. I solve problems. | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| piciotel Join Date: May 2004 Location: Bucuresti/Calarasi |
Nu e nicio aberatie. http://en.wikipedia.org/wiki/Acid_attack | ||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Daca s-ar proceda asa..am vedea iarasi "bunaciuni" in mijloacele de trasnport in comun, industria muzicala romaneasca ar fi avut grav de suferit si exemplele pot continua. Regula e : tu ceri - esti cioban. Ea te intreaba daca mai ai chitanta sa dovedesti ca tu ai cumparat obectu. ea e cioban++ dovada ca a invatat ceva de la tine ![]() Si uite asa te resemnezi si poate in viitor o sa candidezi la presedentie. Hai noroc!
__________________ Pe langa subiect la fel ca un atribut © C.T.C. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I'm Winston Wolfe. I solve problems. | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Tot timpul se poate si mai rau. Il astept pe Moxo sa povesteasca si despre obiceiurile altor popoare "civilizate" pe care ar dori sa le adopte. Pigmeii oare ce ar face intr-o astfel de situatie? P.S.: N-ar trebui mutat la Spital? Thread-ul...
__________________ Never odd or even. | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Moxo se presupune ca atunci cand faci un cadou cuiva, i-l dai din inima, si d-aia se cheama cadou. Tu i-ai dat cadouri ei pt ca asa ai simtit tu atunci si pt ca vroiai si altceva probabil.. ia relatia asta ca pe un sut iin cur
__________________ Sometimes i can't fight for the things that are worth fighting for... | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Quote:
![]() FSS!!1one momentan rad cu lacrimi , prea tare threadu` . pacat ca nu se poate vedea cine a votat ![]() Moxo , in cazu` in care a inghitit sperma dupa felatie sa nu uiti s-o treci pe lista . Si aia ce javra , l-a anuntat pe ym ca-l paraseste ![]() Voi n-ati inteles ca omu`i suparat ca l`a parasit ? cerandu`i cadourile inapoi vrea sa se razbune legal.
__________________ power is nothing without ctrl | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Quote:
))) ce sa mai zic de inventar....o intrebare am....cu chilotii ce naiba faci ? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |