![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Se dau inapoi cadourile la sfarsitul unei relatii? | |||
| Da!!!! | | 20 | 5.45% |
| Nu. | | 209 | 56.95% |
| I think you suck! | | 138 | 37.60% |
| Voters: 367. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #64 (permalink) | ||
|
E clona de'a lui iisus aka trimisul aka garabete daca nu v'ati prins si trebuie tratat ca atare
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
"dai bine in ei" Oo, cum e asta, da` tu mergi in chiloti pe strada?! din cate stim noi, s-ar putea ca toata lumea sa poarte chiloti femeiesti pe strada, barbatii included... SANCHI, ii cumpara pt prietena, cand defapt se viseaza in ei din prima clipa
__________________ .si de la capat | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2007 | Quote:
Am o panoplie in camera in care bat in cuie chilotii cuceririlor mele. Am sunat-o si i-am zis.:"Fata, tu esti singura care lipseste din colectia mea.Trebuie neaparat sa te pun acolo la loc de cinste.E inadmisibil sa lipsesti, in definitiv ai fost prima cu care am facut-o". La asemenea intrebare asemenea raspuns! PS: e o gluma in caz ca nu v-ati prins. E vb. ca ii vreau inapoi din principiu. Sa ii arat ei ca nu e ea cea care a castigat! | ||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Quote:
conform statisticilor ar fi un oarecare virgin de 27 de ani obsedat de web si cu tendinte schizo check the list : garabete citystar/city light iisus trimisul moxo bet on that | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Quote:
Eu zic ca din punctul asta de vedere ai scapat ieftin.....
__________________ Daca voi nu sunteti mai inteligenti ca mine nu e vina mea Proud pig of THE PIG LEAGUE | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Quote:
userul Caal-Shto poate sa confirme ca povestea e autentica, e un amic. ![]() atasez factura. anyways, daca barbatii sunt porci, femeile ce sunt? ![]() sau poate am fost eu un caz nefericit si izolat? ![]() nu, nu mi s-a mai intamplat. si am primit cadouri mai multe si mai scumpe. si am facut la fel. nu sunt avut, dar de ziua lor (fostelor) cam dadeam si ultimii bani ca sa... <insert non-selfish reason here>. mom was right: "esti prost tu ca accepti cadouri "scumpe"
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Mai frate,moxo si de e clona sau nu,si de e adevarat sau la mishto threadul(ca si alte posturi de -ale lui),mi se pare o gluma f f proasta. Nu are rost cinva sa isi bata capul pentru un raspuns,dar sincer s-a ajuns prea departe. Ontopic:nokia...mai baga tata niste threaduri de vechituri pe aici ca a inceput sa imi fie dor de ele de la ciudateniile astea..
__________________ 1st Rig:AMD X2 4800+ @5600+@2.93ghz sk.AM2,ASUS M2N-E,2GB Ddr800@mhz cl5 A-Data Gaming Series,Gecube Ati HD 3870 512 ddr4/256bit @stock,Seagate 3500830AS 500Gb S-ata II /8Mb+Maxtor 160 Gb Sata1,Dvd-Wr Asus 1814BL,Powerlink 550W on Ups Apollo400VA,Horizon H-7005L,BenQ X530 Wireless,/Nokia 6680 // 2nd Rig: Discovery ZP Noblesse:Intel Pentium M 1.6Ghz,Intel Extreme Graphics2@64Mb,Hdd 60Gb,768Ddr 400mhz,Dvd-Wr Toshiba | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Quote:
Art. 22 lit c. : cadourile facute din inima nu se cer inapoi. litera d. : cadourile nefacute din inima nu se accepta. liteara e. : cadourile facute cu retineri se baga in fundul donatorului. ![]() we are Fa Mi Lee
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |