![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Se dau inapoi cadourile la sfarsitul unei relatii? | |||
| Da!!!! | | 20 | 5.45% |
| Nu. | | 209 | 56.95% |
| I think you suck! | | 138 | 37.60% |
| Voters: 367. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #84 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #87 (permalink) | ||
|
nu-i asa ca va place moxo? ![]() eu l-as vota la userul/clona anului ![]() fara moxo cg nu m-ar mai amuza asa de tare ![]() si sa fim ~ ontopic. nu, cadourile nu le dai in schimbul serviciilor si in ideea ca le iei inapoi. daca le iei inapoi nu sunt cadouri, ci chestii imprumutate.
__________________ nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau ! | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
Off:Cata threadu s-a format in cateva ore... Se pare ca subiectele astea au priza la gamerii nostri ![]() On:Nu mi se pare normal ca o relatie sa se sfarseasca cu cadouri decat daca a fost ceva foarte special Pentru ca fiecare cand a ales despartirea a avut un motiv deci o nemultumire si nu trebuie sa il felicite pe celalalt cu un cadou ca i-a produs aceasta nemultumire...
__________________ Fa ce vrei dar sa nu iti para rau mai tarziu... Telefon:0723 58 48 21 Dau invitatii Lockerz | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
| Quote:
A, si felatie inseamna cand prin respectivul gest se ajunge la minim o finalizare. Daca nu, e tentativa nereusita, care se considera maltratarea partenerului. Daca cumva ai facut si tu cuninlingus, nu se scade din datoria ei, tu ai facut-o pentru a balansa Chi-ul Universului, in nici un caz pentru ea...
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Quote:
poate data viitoare ai mai mult norok
__________________ Core2Duo E6400@2128 Mhz || Cooler Noctua NH-U12P || MSI Neo-2 FR || Mushkin 2x 2GB, XP2-8000 || Asus ATI Radeon HD4850 || HDD Western Digital 320+640 GB AAKS || DVDRW Samsung SH-S183L/RSMM || Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro|| Logitech G15 Gaming Keyboard || Razer Deathadder || JoyStick Top Gun Afterburner 2 || Sursa Thermaltake Purepower RX 500W....updating system components...finished | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
io nu sunt de acord cu returnara cadourilor.sunt amintirile mele de la ea, nu i le dau inapoi.si ea poate sa le pastreze pe ale mele.in definitiv cadou nu inseamana lucru dat cu imprumut. oricum inca sunt pe jos la de la reply-ul cu Quote:
__________________ a e sau a nu e, aceasta e intrebarile! | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |