![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Se dau inapoi cadourile la sfarsitul unei relatii? | |||
| Da!!!! | | 20 | 5.45% |
| Nu. | | 209 | 56.95% |
| I think you suck! | | 138 | 37.60% |
| Voters: 367. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #141 (permalink) | ||
| Quote:
Tu ti-ai baga instrumentul in mujdei ? Eu nu.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #144 (permalink) | ||
|
puteai finaliza sexul anal cu un blowjob apoteotic, si atunci nu stiu cat de incantata ar fi fost partenera ta de eludarea clismei din programul artistic. (totul cu prezervativ, bineinteles)
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #146 (permalink) | ||
| Quote:
fa o cerere sa o modifice pe ceva mai profund.
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #148 (permalink) | ||
| Motto:Eu cu tine, stii bine, cât de mult am cheltuit. & shit Quote:
** - e cumva corolarul a ceea ce doresti tu. Bagi ~5ml si scoti de la 3.5kg la 4kg in medie dupa 9 luni. Daca vrei sa scoti mai repede, platesti penalitati. Ca la banca. ![]() BTW, you suck. Big time. | |||
|
| | #153 (permalink) | ||
| Quote:
chestia cu relatzia este total subiectiva: eu cunosc caz in care doi s-au cunoscut in facultate in anul 1 s-au luat in 3 shi sunt shi acum impreuna shi altzii care au stat impreuna 10 ani dupa care s-au despartzit. personal nu am cerut niciodata nimic inapoi, nici din lucrurile imprumutate macar.
__________________ Cea mai mare reushita a Bisericii a fost sa convinga lumea ca Dumnezeu are nevoie de mijlocitori. | |||
|
| | #157 (permalink) | ||
|
Doamneeee....doamneeee.....doamne dumnezeule ce-au putut sa-mi citeasca ochii aici nu am mai vazut de multa vreme. Nota 10, ba nu..100, ba nu...10000 pentru acest thread. Am ras de m-am capiat, este pur si simplu savuros. Rad de nebun prin birou......Genial...acest gen de thread este exact ce ne trebuie luni dimineata, mai ales pe o vreme ca asta. ![]() Moxo, am si eu niste intrebari: 1. Cele 70 de felatii au fost finalizate? 2. In cele 150 de partide de sex ai avut orgasm de fiecare data? 3. In cele 150 de partide de sex ea a avut orgasm de fiecare data? 4. Cunillingus de cate ori i-ai aplicat domnitzei? 5. DE fiecare data cand i-ai facut cunillingus ea a avut orgasm? 6. Facand un calcul cu raspunsurile de la intrebarile de mai sus, mai mult ca sigur ca ii esti dator fetei cu cel putin 50 de orgasme..... | |||
|
| | #158 (permalink) | ||
|
Moxo sa ne tii la curent. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Iar orgasmul unei femei este priceless
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. Last edited by TheCrusher; 07-05-2007 at 13:47.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |