![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Se dau inapoi cadourile la sfarsitul unei relatii? | |||
| Da!!!! | | 20 | 5.45% |
| Nu. | | 209 | 56.95% |
| I think you suck! | | 138 | 37.60% |
| Voters: 367. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #161 (permalink) | ||
|
some do... Zarzavat zice bine. ![]() anyways, feriti-va de frigide. they're just coldhearted biatches. Sfat de la un Pãţit™.
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #163 (permalink) | ||
| zbh my friend, zbh. scrie shi pe avion. sincer sa fiu eu nu prea fac cadouri care se pot returna ( din motive obiective , ha, ha, ha ) shi de aia nu mi-a pasat de ce le-am dat. singura data cand am dat un inel, a vrut sa mi-l inapoieze shi nu am vrut sa-l primesc, ca-l cumparasem special pentru ea.
__________________ Cea mai mare reushita a Bisericii a fost sa convinga lumea ca Dumnezeu are nevoie de mijlocitori. | |||
|
| | #164 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ce operatie sa ii faci la o fata? stii tu cazuri in care si-a facut careva o operatie de genul acesta? sa nu zici acuma ca iti pare rau ca nu ai ramas virgin... ![]() pun pariu ca dupa primul act sexul ai avut un zambet mai larg decat in smiley-ul acesta ![]() da si tu de acuma inainte cadouri in consignatie... cand te certi sa le poti recupera
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100 | |||
|
| | #166 (permalink) | ||
|
pacat ca nu e poll public sa vedem cine a votat Pro
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100 | |||
|
| | #167 (permalink) | ||
| Quote:
aia care o faci la orice fomeie dupa ce naste? pai iti inchipui ca mai bagi Nemilosu' (si sa conteze) pe unde a iesit ditamai copilu'? tre' carpita zona cu aţă si ac
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #168 (permalink) | ||
|
Pig, yeah... ce fel de virginitate a pierdut el de regreta asa de tare? chestia aia cu strap-on incepe sa prinda contur. (if you know what I mean)
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #170 (permalink) | ||
|
Io cred ca la inselat si cu avortu :d cred ca avea fata nevoie de bani si a .....minciunit ,man ia fa cercetari si daca se confirma atunci io poti turna rau pe fata
__________________ Ready to HELP when needed !!!!!!!!!!!! Jocuri, Filme, ORICE PRODUS DIN UK , ieftin la mine pe thread | |||
|
| | #171 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open (!)Vand tricou Fc Barcelona AWAY 08-09 / 3rd KIT 09-10 | |||
|
| | #173 (permalink) | ||
|
in loc sa-l criticati pe om mai bine cereti detalii si despre "scorpia" de fosta lui prietena sa o criticati si pe ea....poate ea a gresit, nu el. eu sunt sigur ca ea l-a inselat si i-a facut zile amare. nici nu imi vine sa ma gandesc cu cati a umblat ea.
__________________ I sell suicide solutions! | |||
|
| | #174 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ YM: x3eemphantom Foloseste voucherul: 9RUM27S3 pentru o reducere de 1% la PCGarage ! | |||
|
| | #177 (permalink) | ||
| Quote:
trebuie pusa la zid eu urasc oamenii care inseala. daca tot stai cu o persoana macar sa iubesti persoana altfel las-o Eu zic ca Moxo este printre singurii care incearca sa schimbe ceva in privinta asta. Go for it Eu te inteleg Moxo si sunt alaturi de tine(moral)
__________________ I sell suicide solutions! | |||
|
| | #179 (permalink) | ||
|
Vai, ce tarziu am gasit thread-ul asta... Prea tareee!
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #180 (permalink) | ||
| Quote:
dar de aici pana a cere cadourile inapoi e drum lung
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |