![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Ce fel de gandire poti avea tratand in halul asta un animal? http://www.protv.ro/stiri/stop-tortu...u-2000-de.html Atentie: interzis celor sub 14 ani.Imaginile au un continut foarte dur. Imi pare rau dar thread-ul asta ar putea fi considerat foarte trist de catre multi dintre noi, dar, trebuie luat in seama... Ce parere aveti despre acei oameni care au putut omori acea biata " necuvantatoare " cu o asemena cruzime? Care credeti ca ar trebui sa le fie pedeapsa? II putem caracteriza; le putem face un profil psihologic? De ce nu exista pedepse mai aspre contra maltratarii animalelor in Romania? Pentru mine, imaginile au reprezentat un soc.Nu as putea face niciodata asa ceva,si, nu inteleg cum altii pot, avand, la prima vedere, toate facultatile mintale. Astept posturile voastre.Va multumesc !
__________________ "Cei slabi nu pot ierta niciodata, iertarea e atributul celor puternici" - Mahatma Ghandi | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Sa ma *** pe ei de de prosti. Problema e ca le lipseste o doaga si partea cea mai rea e ca ar putea face asa cu oameni. Nu sunt in toate facultatile mintale, ei sunt "smecheri". Pedeapsa ar fi un an doi la zdup, sa fie controlati la marmelada si pe viitor sa se gandeasca de doua ori cand vor sa faca asa fapte. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
In opinia mea nu inchisul intr-o institutie platita din banii fraierilor ce platesc dari luna de luna este solutia ci mai degraba munca silnica. Exista o multitudine de orase pline de mizerie, exista o multime de dezastre in tara unde ar putea sa puna mana sa ajute aceste bestii.
__________________ Istoria se repeta pentru ca nu invatam din greseli | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Ieri dupa ce vazusem imaginile astea tocmai m-am dus sa-mi aduc motanul de afara si in fata blocului 3 kkti de soareci de vreo 16-18 ani au inceput sa aruce cu pietre si cutii de suk in pisica care le-a trecut prin fata si i-a"deranjat " pe ei de la bagat si scos p.. pe banca.Urmarea nu are rost sa o mai povestesc, eu fiind in zona, cert e pe unul care l-am prins l-am ingenunchiat si urla plangand sa nu DAU cu mainile deasupra capului.Mi-a fost mila sa-l pocnesc ptr ca efecitv nu a lovit-o a arucat numai dupa ea, dar va spun sincer daca aveti vreounul informatii si sunteti din BZ si stiti zona respectiva, blocul si ne adunam inca vreo cativa sa mergem sa-i merlim pe idiotii aia, eu sunt dispus. Are prea multe figuri in cap rahatul ala cu ochi si ochelari de soare. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | Quote:
Vedeti ? Va e mila de o pisica dar oamenii sunt in pericol sa ajunga in spital. Era doar o pisica , e chiar asa de rau ? Americanii din Irak care ii taie pe aia si se pis* pe capetele lor dupa ce joaca fotbal cu ei ce sunt ? Aia ranesc si ucid oameni ,astia au ucis doar o pisica . Mi se pare ridicol sa faci puscarie pentru o pisica moarta ! | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Romania |
Trebuie sa fii dereglat mintal sa te apuci sa faci asta. Peste cativa ani ce-or sa faca? Sa puna biciul pe ei. EDIT: m-real, nu e vorba de animal, ci de comportament. No, lasa saracii puisori, sa mai creasca ei si sa o dea pe violuri sau crime, ca toate au un inceput, nu? Asta nu e comportament de om normal. Au nevoie de mustrare si consiliere psihologica. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Epic joke: - Care este leguma cu cea mai mare concentraţie de alcool? - Mazărea borîtă pe perete. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
IDIOTI. Am vazut si eu reportajul la TV si am ramas socat. Din cate am inteles, ar fi totusi o amenda maxima de 2000 lei pt. asemenea fapte. Cate o amenda din asta (sau mai mare) pentru fiecare in parte si pe viitor se vor gandi de 2 ori inainte sa mai faca asa ceva. Alte discutii nici nu-si mai au rostul. Mi-au facut asa o sila incat nici nu merita pierderea de vreme pe aceasta tema. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: Bucuresti |
E mult prea prea videoul pentru a fi comentat. Am venit doar sa scriu care e solutia: pistolu-n cap la toti cei din imagine. Acum cateva zile era threadul cu pedeapsa capitala si am avut dubii. E, uitati domnilor, pentru astia, DA, sunt de acord cu pedeapsa cu moartea. | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Data viitoare nu vor evita sa omoare pisica de teama amenzii. Pur si simplu nu se vor mai filma facand-o. Aveam niste colegi in scoala generala (scoala buna pe vremea aia) care locuiau undeva prin Piata Amzei. Copii educati si cat se poate de normali. Dar care, avand un bloc cu o curte interioara plina de pisici, se distrau ocazional chinuindu-le. Torturi absolut inumane gen petarde legate de pisica si aprinse, jucat fotbal cu ele si alte idiotenii de genul asta. Exista un grad mare de lipsa de intelegere pentru ce inseamna sa chinui o fiinta vie si cred ca e o lacuna de educatie sa nu poti face diferenta intre ceva ce sufera cand e lovit, si un gandac pe care il strivesti. Este cred, rolul parintilor sa le insufle copiilor de mici sentimentul ca orice animal simte durere, mergand atat de departe incat sa le atribuie calitati omenesti. Nici un copil astfel invatat nu va lovi vreodata un animal cu intentie. I know I never did, fuck la 3 ani am plans ca am calcat o buburuza din greseala. Iar felul mamei mele de atunci (destul de dur, desi in gluma) a fost sa imi explice ca si ea avea familie. Un tata buburuza si o mama buburuza care o asteapta acasa iar ea nu se mai intoarce. De atunci am imprimat un grad foarte mare de respect pentru orice creatura. Solutia pentru cei care schingiuiesc animale ca cei din film nu este inchisoarea, pentru ca nu poti sa rapesti ani din viata cuiva doar pentru ca omoara o pisica. Solutia este o amenda astronomica, care sa il oblige sa isi vanda lucruri din casa, sau chiar casa.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) Last edited by Roadkill; 22-09-2007 at 13:49.. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Sincer, e destul de grav nu pentru ce i-au facut pisicii, it's not sapient, ffs . Problema e ca le-ar veni destul de usor mai incolo sa faca asta unui om, doar au exercitiu, ce bocancul lor!
__________________ loc de inchiriat | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
Si eu sunt la fel. Nu as putea sa omor nici macar un paianjen care-si mai face cate o panza pe balcon. Asta este rodul unei bune educatii a parintilor dar, desigur, si propria noastra gandire. Iti dai seama cat de rau mi-a parut de aceea pisica auzind-o mieunand de durere si sperand a se termina INUMANA tortura. M-am gandit la varianta unei "personal vendetta". Dar cine imi va garanta ca ei nu se vor razbuna tot pe animale? Ceea ce pot face este sa sper la o inasprire a pedepsei contra maltratarii animalelor.
__________________ "Cei slabi nu pot ierta niciodata, iertarea e atributul celor puternici" - Mahatma Ghandi | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
au cam exagerat ce-i drept. macar daca le-ar fi facut ceva pisica. acum cativa ani am patit ceva cu un caine: mergeam linistit pe starda si din spate sare la picior un maidanez. m-a prins doar de blug si m-a zgariat putin. pe moment m-a speriat si i-am tras un sut. sincer va spun ca nu prea mi-a parut rau, dar pt biata pisica imi pare. nu a fost vinovata cu NIMIC!
__________________ Bigb | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |