![]() |
| | #241 (permalink) | ||
|
Numai ca trebuie sa aveti grija cand lipiti poza sub care scrie "poponar",sa nu o lipiti pe langa vreuna pe care scrie "votati PSD". S-ar putea creea conexiuni cerbrale ciudate in capul unora si sa va treziti cu oasele frante.
__________________ Boris Eltin :"Republica Moldova s-ar putea uni intr-o zi cu Romania." | |||
|
| | #243 (permalink) | ||
|
Lasa ca va dau eu linkuri de pe net cu pisici bagate in custi, stropite cu benzina si aprinse. Sau pui de pisica storciti cu surubelnita. Sau...nu mai continui ca am si eu cosmaruri daca imi amintesc. Si asta numai la capitolul pisici. Si nu de la noi din tara. Va duceti si dupa aia cu furcile? Sunt atatia dementi pe lumea asta incat nu va imaginati. Netul e plin asemenea filmulete cu animale chinuite, doar din "distractie". Dumnezeu stie cate incidente din astea nu au fost filmate, ca sa vada si restul lumii grozavia lor. Tot ce poti face e sa faci legi prin care astfel de indivizi sa fie pedepsiti cu bagatul la racoare pt 1-2-3 ani, sa ii sadomizeze vreun grunt la dusuri. Bineinteles ca noua numai asta ne lipseste, la cate nu merg in tara asta si la cata coruptie e, mai bine lipsa si asteptam pana ne mai civilizam. Asta e tot ce pot spune, pastrandu-mi obiectivitatea. Pt ca daca ar fi strict dupa mine, le-as aplica torturi medievale. Dar cum asa ceva nu se poate, aia e. Stai si ii injuri pe forum si treci mai departe.
| |||
|
| | #244 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2007 | Quote:
Multi romani se ambaleaza, dar numai gura e de ei. E plin net-ul cu amenintari la adresa astora, dar atat cred ca o sa ramana. Multi se dau viteji in spatele monitorului. Uitati-va de pilda pe youtube la videoclipurile cu manele cate amenintari cu moartea si injuraturi sunt acolo la adresa tiganilor....si....a patit pana acum ceva vreun manelist? Macar o piatra in cap sa isi ia sau ceva in genul asta? Nuuuu....ptr. ca romanii sunt delasatori..si asteapta ca altii sa faca treaba ptr ei. Cam asa o sa fie si in cazul asta.. Eu am dat sfaturi cu ce se poate face, si as fi facut chiar eu personal treaba asta daca as fi fost din Buzau. Been there, done that! Am studiat multa vreme site-uri si carti electronice destinate razbunarii(ptr. cateva idei vedeti The Avenger's Handbook - http://www.ekran.no/html/revenge/) si cel mai important am si aplicat chestiile astea in mod sistematic pe un tip pe care il uram din toata fiinta mea(un cocalar idiot, manelist, plin de bani care credea ca isi permite sa scuipe pe oricine si sa poarte cum vrea el ptr. ca era bogat). Quote:
Va fi vorba mai mult de metode de "hartuire"-lucruri minore, dar care o sa le arate acelora care se tin de nazbatii ca cineva acolo sus vegheaza! Ganditi-va ca puteti face mai mult decat sa injurati si sa va revoltati degeaba cand vedeti ca e plin de nedreptate in jurul vostru. Stiti de pilda vreun derbedeu in cartier care ii calca pe toti in picioare,injura lumea, da manele la maxim,etc. si nu poate sa ii faca nimic politia? Puteti sa faceti chestii minore gen sa ii intepati cauciucurile de la masina,sa ii zgariati portiera sau sa ii spargeti un geam cu o piatra cand treceti in treacat pe langa fereastra lui. Cunoasteti un profesor care ia spaga, sau se tine de alte prostii??? Un afis cu poza lui si cu diferite injurii scrise alaturi si raspandit prin tot orasul ii poate distruge credibilitatea! Sunt atat de multe lucruri marunte care se pot face, dar din pacate am observat ca multa lume nu face absolut nimic. Nu stiu ce o sa se aleaga de proiectul asta ptr. ca dupa cum am scris si mai sus..romanii sunt cam delasatori..trebuie impinsi de la spate, trebuie fortati,etc. Mi-e teama sa nu incep proiectul asta si sa il fac degeaba... Voi ce parere aveti? | ||
|
| | #245 (permalink) | ||
|
Ma bag si eu la printare si la lipit afisuri in Buzau. Problema e ca n-am imprimanta color. O merge si alb negru? ![]() Interesanta carte. Haideti fratilor, vrem o adresa!
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #246 (permalink) | ||
|
Am modificat-o putin!
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #248 (permalink) | ||
|
Mi-am permis sa copiez ce a scris o persoana pe un alt forum pe care il mai frecventez. Concluziile le trageti singuri Quote:
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #250 (permalink) | ||
|
Ceva in genul Animed Arad este in Bucuresti?
|
| | #251 (permalink) | ||
| Quote:
Foarte trist ce scrie acolo... Incepe sa imi fie din ce in ce mai scarba de tara asta si de oamenii care traiesc in ea Cum ziceam si mai devreme, PROtv-ul si-a gasit o mina de aur cu maltratarea animalelor, si profita la maxim de ea. Inainte dadeau stiri de genul "Un taran si-a omarat in bataie nevasta dupa ce a aflat ca il insala cu primarul".. dar parca simteau ei ca nu mai au asa mare succes cu astea, ca lumea s-a cam saturat... Acum au gasit: "Un taran a taiat un manz cu securea"! Foarte frumos.. ce modalitate nemaipomenita sa tii lumea speriata! Si are mare dreptate seful acelei asociatii pt protectia animalelor.. si avem un exemplu foarte elocvent aici pe forum. Cati s-au dat de ceasul mortii ca au omorat aia o pisica... cati i-au injurat, cati au vrut sa-i linseze p-aia... Dar cati ar fi dispusi sa ajute financiar o asemenea asociatie? Mi-a placut mai demult ca se organizasera oamenii, insa pentru un motiv total aiurea: sa mearga in Buzau, sa-i bata p-aia. Hai acum sa vedem daca suntem capabili de acelasi spirit organizatoric, in a afla un nume al unei societati pt protectia animalelor din Bucuresti, si a o ajuta cu ce putem! Pana acum asta mi se pare cea mai buna solutie.. impreuna cu semnarea petitiei. Pt ca nu prea cred ca rezolvam mare lucru daca pedepsim un singur pusti (care oricum si-a primit deja pedeapsa de la autoritati)... like that's gonna help anyone. Trebuie sa privim the bigger picture.
__________________ Сталкер...Stалкер...Stalкер...Stalker | |||
|
| | #252 (permalink) | ||
|
Dom'ne....omu a vrut YouTube, ii dam YouTube ... Am vorbit pentru flyerele alea, am inteles ca printare color A4 costa 1000 lei vechi, si ma rog, fiind o cauza nobila, pt cantitati mai mari, poate se face o reducere. Cine are un pret mai bun e rugat sa posteze, la fel si cine ar fi dispus sa contribuie. Ma gandesc sa printam o mie de flyere? Astept sugestii. Inca o data..initiativa asta nu are ca scop, sa ii rupem picioarele aluia, ci doar sa il expunem ...acuma daca in timp ce cineva lipeste un flyer pe zidul unui liceu, apare omu si face scandal, legitima aparare ne permite sa il incingem nitzel ![]() ...kiddingOk, legat de initiativa cu adaposturi, poftim: http://www.animapro.org/adapost/index.php
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #253 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #254 (permalink) | ||
|
Mai intai sa se scoata legea, sa se infiinteze asociatiile respective care pot avea grija de animalele maltrate cat si de bagarea la racoare a faptasilor (cu ajutorul politiei) si dupa aia sa isi faca reclama la tv, la fel cum se intampla si in alte tari si sunt sigur ca donatiile vor veni de la oameni. Din pacate, in RO mai intai trebuie stopata coruptia si schimbate mentalitatile si multe altele, abia dupa aceea aceste asociatii vor putea functiona normal. Apropo de asta, am auzit povesti de groaza despre anumite adaposturi de caini vagabonzi, care seamana mai mult cu niste lagare de exterminare decat cu niste adaposturi decente. Asta asa, ca si chestie apropo de cum merg treburile in ro... Pana una alta, lucrurile astea se intamplau din totdeauna, ProTV-ul doar a ramas in pana de idei socante pt stiri. Daca se tot dau asa mari, de ce nu infiinteaza ei o astfel de asotiatie, banuiesc ca bani au. | |||
|
| | #260 (permalink) | ||
| Quote:
anyway.. o pedeapsa buna ar fi o bataie pe cinste pentru ratatul/ratatii ala/aia (nu m-am uitat la clip, nu suport snuff-urile) filmata si pusa pe YouTube.
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark Last edited by Aquashark; 30-09-2007 at 18:37.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |