![]() |
| | #381 (permalink) | ||
|
aia care le iau apararea sceleratilor care fac astfel de lucruri au probleme serioase la randul lor. ah, da, am uitat, noi suntem oameni, top of the food chain, mai nou avem gusturi culinare bizare, ne plac animalele schingiuite cu mult timp inainte sa moara. dar de fapt nu prea le mancam pe animalele alea... then wtf??? a, ne distram cu ele, e amuzant cum sangereaza prin matele expuse...vai da sincer acuma ce specie de cacat suntem. "trebuie sa ne fie mila de oamenii bolnavi, care mor de foame, mizerie(etc,blabla) intai!!!" extraordinar. alta justificare in afara de solidaritatea fata de specie(o justificare serioasa de altfel) pt mila aia care "trebuie" sa ne fie mai avem? hmm, pai ar trebui. cred ca o justificare ar fi capacitatea de a ne pune in pielea oamenilor aia si de a ne imagina ce simt ei. atunci de ce nu putem sa facem asta si pt animale? poate cineva sa dovedeasca ca o pisica arsa de vie sufera mai putin decat un om ars de viu? de ce are toate lumea impresia ca animalele sunt un fel de obiecte care se misca si mananca si mai fac si ele un fel de sunete si caca? ca sa nu fiu inteles gresit, da, cred ca oamenii sunt pe primul loc, dar nu cred ca foamea din somalia sau sida au vreo legatura cu faptul unii dintre noi fac rau fara motiv. asa ca cei care spun sa ne gandim intai la oameni pe un topic despre animale chinuite rau de tot fara un motiv anume in afara de bolile tigvei trebuie sa realizeze ca sunt total offtopic, nu au legatura cele doua situatii.
__________________ a e sau a nu e, aceasta e intrebarile! | |||
|
| | #382 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Mi-ar placea sa termin de raspuns post-ului tau insa e tarziu acum, poate maine. | |||
|
| | #383 (permalink) | ||
| Quote:
2. Inainte sa-i trezesti pe altii, poate ar fi fost indicat (pentru o coerenta sporita in interiorul propriului discurs) sa recunosti ca asta este realitatea ultima a pozitiei tale - ai dreptul sa faci orice, oricarui animal, pentru ca te-ai trezit cocotat de pe o craca oarecare direct in virful lantului trofic. 3. Renunta (in concluzie) la circoteca prin care dadeai de inteles (de ochii lumii) ca a tortura un animal este "rau" si recunoaste deschis ca orice lege care iti ingradeste superioritatea manifestata prin bun plac este profund subiectiva si ca ar fi de preferat sa dispara. In aceeasi ordine de idei, te anunt ca fiind cetatean european ai dreptul de a te adresa Parlamentului UE, cerind cu o argumentatie de acelasi tip ca tot setul de legi aberante care protejeaza animalele sa fie abrogate, iar toti dezaxatii pedepsiti in trecut pentru fapte de cruzime impotriva animalelor sa fie repusi in drepturi. Dupa care, impreuna cu acesti cetateni proaspat reabilitati puteti face un partid care sa va reprezinte interesele de specie la cel mai inalt nivel european.Quote:
LE: scuze, uitasem sa adaug setul de wallpapers. Last edited by stiller; 10-06-2008 at 09:53.. | |||
|
| | #385 (permalink) | ||
|
Legat de tonul pe care stiller il foloseste cu atata mandrie : Sincer eu zic sa te mai uiti si la tine baiatule, nu cred ca superioritatea de care vrei sa dai dovada aduce ceva contructiv in posturile tale. Te-ai nascut mare domn si trebuie sa dai dovada pe forum pt. cativa ca tu sti sa scri si sa critici ? Incearcca sa lasi aciditatea la o parte. Sunt total de acord cu pedepsirea celor care chinuiesc animalele, iar panaremele de gen "Ma duc si rup capu la ala" sa stea in banca lor, daca gandim cu pumnul inseamna ca traim in jungla si daca suntem salbatici atunci puteam sa si dam dovada de asa ceva.(cazuri mai sus de salbaticie).
__________________ ~ THINK MINI ~ | |||
|
| | #386 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
| |||
|
| | #387 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl | Quote:
Iti spun eu ca daca cineva le-ar rupe capul idiotilor de pe planeta asta, am trai intr-o lume mult mai buna si mai civilizata. | ||
|
| | #389 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl |
Pia bai destepule, cand chinui un animal nevinovat cum te poti numi? Nu un idiot si un imbecil? Eu nu fac lucruri de astea si nu as face, deci sigur NU MA POT NUMI IDIOT, daca cineva cu mintea limpede ma considera pe mine idiot fara motiv, pai atunci el are probleme la mansarda nu eu.
| ||
|
| | #390 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2007 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #391 (permalink) | ||
| Quote:
Crezi ca ai tu dreptul sa rupi capu la altu' ? Esti la fel ca ei, ei rup capu la animale, tu rupi capu la oameni. Cu ce esti mai bun decat ei ? Nu trebuie multa inteligenta sa rupi capul la cineva. Poate daca ai incerca sa ii aduci pe calea cea buna ai creste mult si in ochii altora. Tare strategie : combati violenta cu mai multa violenta.
|
| | #392 (permalink) | ||
Nu mi-ai raspuns la intrebare, las' ca nu are importanta. Nu am spus eu ca le-as rupe capul, am spus intr-un post ca daca erau vecinii mei maturam cartierul cu ei, si garantez asta. Daca as putea fi mereu acolo unde un cretin chinuie un animal, l-as pedepsi imediat exact asa cum merita. Niciodata nu am inteles un lucru, de ce exista mereu unii care acorda circumstante atenuante unor criminali. | ||
|
| | #393 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #394 (permalink) | ||
Mai baiete, am spus tot intr-un post anterior, LEGILE DIN ROMANIA SUNT DE *****!!! Nu ti-e clar, ce dracu tot vorbim aici ca prostii? Lasa naibii constitutia, oamenii cu suflet si constiinta nu suporta sa vada un animal nevinovat chinuit de niste imbecili. Ce face ma rog CONSTITUTIA sa protejeze caii, cainii, pisicile s.am.d.? Nu face nimic sa protejeze nici macar oamenii, protejeaza hotii, evazionistii, imi vine sa-mi musc pumnii cand vad la stiri ca nu stiu care e eliberat desi are la dosar tone de acuzatii. Un sarac rupt de foame fura o gaina si face 6 luni, (un vecin al bunicii mele) | ||
|
| | #396 (permalink) | ||
Face greva foamei ca nu e toata lumea de acord cu el si cu draga noastra constitutie. Quote:
Vei spune, cum esti bun la suflet cand vrei sa ii altoiesti? Aici gresesti enorm, nu pot fi bun la suflet cand vine vorba despre ce am vazut in filmuletele si pozele de pe acest thread. (sincer nici nu prea m-am uitat pt. ca nu pot) Last edited by AKON; 10-06-2008 at 13:20.. | ||
|
| | #397 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2007 Location: Bucuresti | Quote:
Ah ce imi plac justitiarii astia populari. Nu traim in jugla, exista legi, NU iti poti face singur dreptate. | ||
|
| | #398 (permalink) | ||
In cazul acesta ar trebui sa observi ca nu imi fac mie dreptate. Deci nu am niciun interes. De ce fac asta? Pentru ca am suflet! Nu-i nimic, nu e ceva nou, sunt destui care vorbesc de pe pereti (ca tot mi s-a sters postul) si destui care vor apara criminalii inumani, asta e lumea in care traim. Se stie foarte bine si e destul de limpede ca cine face astfel de lucruri poate face mai devreme sau mai tarziu acelasi lucru unui om. Despre asta e vorba in acest thread, nu despre legile noastre perfecte. Asa ca lasa peretii si gandeste-te, daca ai incape pe mana acelor baietasi intr-o jungla pe o insula izolata, fara nicio aparare, cum ti-ar fi? | ||
|
| | #399 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Akon, nu vreau sa ma cert cu tine sau sa avem ceva discutie in contradictoriu, vreau decat sa subliniez un anumit punct de verdere al meu : violenta nu rezolva niciodata problemele cotidiene. Cat despre "bun la suflet", lasa pe ceilalti din jurul tau sa descopere aceasca calitate si nu o arunca tu pe masa direct. Te inteleg cu ura pt acesti oameni de nimic, dar sa sti ca sunt multe variabile care i-au adus aici, in primul rand educatia. Nu stiu ce om cat de cat cu putina educatia ar face asa ceva. E ca la animale, daca le lasi de capul lor de salbaticesc. Asa si oamenii, daca nu ii indrumi spre ceva ajung la ce vezi la ora 5. Trist, dar asta e lumea in care traim.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |