Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-06-2008, 20:57   #381 (permalink)
Registered User

craezee's Avatar

aia care le iau apararea sceleratilor care fac astfel de lucruri au probleme serioase la randul lor. ah, da, am uitat, noi suntem oameni, top of the food chain, mai nou avem gusturi culinare bizare, ne plac animalele schingiuite cu mult timp inainte sa moara. dar de fapt nu prea le mancam pe animalele alea... then wtf??? a, ne distram cu ele, e amuzant cum sangereaza prin matele expuse...vai da sincer acuma ce specie de cacat suntem.
"trebuie sa ne fie mila de oamenii bolnavi, care mor de foame, mizerie(etc,blabla) intai!!!" extraordinar. alta justificare in afara de solidaritatea fata de specie(o justificare serioasa de altfel) pt mila aia care "trebuie" sa ne fie mai avem? hmm, pai ar trebui. cred ca o justificare ar fi capacitatea de a ne pune in pielea oamenilor aia si de a ne imagina ce simt ei. atunci de ce nu putem sa facem asta si pt animale? poate cineva sa dovedeasca ca o pisica arsa de vie sufera mai putin decat un om ars de viu? de ce are toate lumea impresia ca animalele sunt un fel de obiecte care se misca si mananca si mai fac si ele un fel de sunete si caca?
ca sa nu fiu inteles gresit, da, cred ca oamenii sunt pe primul loc, dar nu cred ca foamea din somalia sau sida au vreo legatura cu faptul unii dintre noi fac rau fara motiv. asa ca cei care spun sa ne gandim intai la oameni pe un topic despre animale chinuite rau de tot fara un motiv anume in afara de bolile tigvei trebuie sa realizeze ca sunt total offtopic, nu au legatura cele doua situatii.

craezee is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2008, 01:07   #382 (permalink)
Registered User

M1cutzu's Avatar

Quote:
Originally Posted by stiller View Post
Daca te-ar fi deranjat/preocupat doar atitudinea extremistilor de catifea, ar fi fost si cuminte, si suficient sa te limitezi la a combate exagerarile si chemarile "la arme" care au sugerat actiuni inrudite cu linsajul. In fond, ei sint egalii tai si n-ar fi firesc sa le sugerezi altceva decit o atitudine rationala si, eventual, insanatosirea grabnica. Dar dumneata, cu o atitudine care aminteste de toleranta intilnita pe scara larga in abatoare, ai simtit nevoia sa supralicitezi cu argumente de tipul 'io si cu specia mea sint cel mai tare din parcare'.
Brutal trebuie sa te trezesc la realitate si sa te anunt ca suntem in 2008 si specia umana chiar e "cea mai tare din parcare", iar prin actiunile ei face -direct sau indirect- sa se diminueze sau chiar sa dispara populatii intregi din alte specii, fapt fata de care imens de marea majoritate sunt interesati cam cat de mult imi pasa mie ce anotimp e in Australia. Asta e o stare de fapt si va trebui sa o accepti fie ca iti place sau nu, nemultumirile se adreseaza prin marsuri nude in fata anumitor cladiri din Strasbourg sau Bruxelles cu insigna PETA agatata in frunte, Wizzair are zboruri ieftine in directiile alea, iti sugerez sa iei masuri.

Quote:
Mai mult decit atit, legea aparuta in 2008 a avut la baza o serie de consideratii si justificari asemanatoare. Un animal care nu iti serveste drept hrana, tzoala, materie prima pentru muzee (sau sextoy ) are acelasi drept ca si tine, anume dreptul de a nu deveni tinta unei bestialitati inutile. Ai obiectii justificate sau iti asumi pina la capat consecintele selectiei naturale, in numele careia un cocalar cretin poate sa-ti arda la orice ora o maciuca in moalele capului? Ce diferenta este intre tine si pisica, atita vreme cit amindoi ati putea fi eliminati de maciuca celui mai tare?
Nu stiu ce varsta ai insa ar fi trebuit sa inveti pana acum ca lumea e rea si subiectiva, si nimic nu e perfect alb sau negru. Evident ca scara trofica e valabila cand e vorba de om si un animal dar nu are nici o relevanta cand discutam despre doi oameni, care precum spuneam si mai devreme au aceleasi drepturi si sunt judecati dupa aceleasi legi. Sau daca vrei, selectia naturala se aplica oamenilor in limitele legilor, permitand persoanelor impunere in societate pe diverse criterii ce tin strict de individ.

Mi-ar placea sa termin de raspuns post-ului tau insa e tarziu acum, poate maine.

M1cutzu is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2008, 08:40   #383 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Quote:
Originally Posted by M1cutzu View Post
Brutal trebuie sa te trezesc la realitate si sa te anunt ca suntem in 2008 si specia umana chiar e "cea mai tare din parcare", iar prin actiunile ei face -direct sau indirect- sa se diminueze sau chiar sa dispara populatii intregi din alte specii
1. Iti reamintesc ca e un topic in care se discuta despre cruzimea gratuita indreptata impotriva unor animale, si nu o disputa ideologica de cartier despre superioritatea unei specii masurata in cantitatea de disparitii pe care le poate provoca.
2. Inainte sa-i trezesti pe altii, poate ar fi fost indicat (pentru o coerenta sporita in interiorul propriului discurs) sa recunosti ca asta este realitatea ultima a pozitiei tale - ai dreptul sa faci orice, oricarui animal, pentru ca te-ai trezit cocotat de pe o craca oarecare direct in virful lantului trofic.
3. Renunta (in concluzie) la circoteca prin care dadeai de inteles (de ochii lumii) ca a tortura un animal este "rau" si recunoaste deschis ca orice lege care iti ingradeste superioritatea manifestata prin bun plac este profund subiectiva si ca ar fi de preferat sa dispara. In aceeasi ordine de idei, te anunt ca fiind cetatean european ai dreptul de a te adresa Parlamentului UE, cerind cu o argumentatie de acelasi tip ca tot setul de legi aberante care protejeaza animalele sa fie abrogate, iar toti dezaxatii pedepsiti in trecut pentru fapte de cruzime impotriva animalelor sa fie repusi in drepturi. Dupa care, impreuna cu acesti cetateni proaspat reabilitati puteti face un partid care sa va reprezinte interesele de specie la cel mai inalt nivel european.

Quote:
Evident ca scara trofica e valabila cand e vorba de om si un animal dar nu are nici o relevanta cand discutam despre doi oameni, care precum spuneam si mai devreme au aceleasi drepturi si sunt judecati dupa aceleasi legi.
Cita vreme faci parte dintre cei care au nevoie de o lege pentru a nu da in cap unui semen, discutia ramine inutila. Sau mai concret, cum cu ignorabile argumente sustineam si anterior, o labareala trista.

LE: scuze, uitasem sa adaug setul de wallpapers.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1568459.jpg
Views:	30
Size:	20.8 KB
ID:	354313   Click image for larger version

Name:	animal_cruelty_neglected_puppy.jpg
Views:	29
Size:	38.6 KB
ID:	354314   Click image for larger version

Name:	dogs 7.jpg
Views:	33
Size:	486.1 KB
ID:	354315   Click image for larger version

Name:	pig-1000.jpg
Views:	43
Size:	40.0 KB
ID:	354316   Click image for larger version

Name:	vlcsnap2860015oc7.png
Views:	37
Size:	370.1 KB
ID:	354317  

Last edited by stiller; 10-06-2008 at 09:53..

stiller is online now    Reply With Quote
Old 10-06-2008, 10:22   #384 (permalink)
deep fried

SteakHunter's Avatar

Absolut cumplit, minus poza 4. Porcul ala pare parlit si yummy

SteakHunter is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2008, 10:24   #385 (permalink)
~ eNdarKen ~

DarkSun's Avatar

Legat de tonul pe care stiller il foloseste cu atata mandrie : Sincer eu zic sa te mai uiti si la tine baiatule, nu cred ca superioritatea de care vrei sa dai dovada aduce ceva contructiv in posturile tale. Te-ai nascut mare domn si trebuie sa dai dovada pe forum pt. cativa ca tu sti sa scri si sa critici ? Incearcca sa lasi aciditatea la o parte.

Sunt total de acord cu pedepsirea celor care chinuiesc animalele, iar panaremele de gen "Ma duc si rup capu la ala" sa stea in banca lor, daca gandim cu pumnul inseamna ca traim in jungla si daca suntem salbatici atunci puteam sa si dam dovada de asa ceva.(cazuri mai sus de salbaticie).

DarkSun is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2008, 10:41   #386 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Quote:
Originally Posted by SteakHunter View Post
Absolut cumplit, minus poza 4. Porcul ala pare parlit si yummy
Try again.

Quote:
At this Ohio farm, the pigs are killed through strangulation. We see a worker kicking and then beating a pig with a metal bar. The pig cannot walk either due to broken legs or partial paralysis, and so the man relentlessly bashes and bashes and bashes her to make her crawl down a corridor until he kicks her off a four-foot ledge onto a muddy yard. She is then chained around the neck and hoisted by a fork-lift. It takes her about five minutes to die as she struggles desperately. During her last few seconds of life, you see one of her feet waving feebly in the air. While this is happening, the men are joking around, as if it is all good fun.
http://www.worldproutassembly.org/ar...e_torture.html
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	pig-3000.jpg
Views:	38
Size:	16.1 KB
ID:	354331  

Old 10-06-2008, 11:39   #387 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by DarkSun View Post
Legat de tonul pe care stiller il foloseste cu atata mandrie : Sincer eu zic sa te mai uiti si la tine baiatule, nu cred ca superioritatea de care vrei sa dai dovada aduce ceva contructiv in posturile tale. Te-ai nascut mare domn si trebuie sa dai dovada pe forum pt. cativa ca tu sti sa scri si sa critici ? Incearcca sa lasi aciditatea la o parte.

Sunt total de acord cu pedepsirea celor care chinuiesc animalele, iar panaremele de gen "Ma duc si rup capu la ala" sa stea in banca lor, daca gandim cu pumnul inseamna ca traim in jungla si daca suntem salbatici atunci puteam sa si dam dovada de asa ceva.(cazuri mai sus de salbaticie).
Dar tu de superioritatea cu care mananci ce mananci ce ai de zis?
Iti spun eu ca daca cineva le-ar rupe capul idiotilor de pe planeta asta, am trai intr-o lume mult mai buna si mai civilizata.

AKON is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2008, 11:42   #388 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by AKON View Post
Iti spun eu ca daca cineva le-ar rupe capul idiotilor de pe planeta asta, am trai intr-o lume mult mai buna si mai civilizata.
Si cine hotareste ma care sunt idioti si care nu? Majoritatea? Daca majoritatea decide ca tu esti idiot si vine sa iti rupa capu, ce faci nene?

Double Jay is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2008, 11:44   #389 (permalink)
Banned

Pia bai destepule, cand chinui un animal nevinovat cum te poti numi? Nu un idiot si un imbecil? Eu nu fac lucruri de astea si nu as face, deci sigur NU MA POT NUMI IDIOT, daca cineva cu mintea limpede ma considera pe mine idiot fara motiv, pai atunci el are probleme la mansarda nu eu.

Old 10-06-2008, 11:47   #390 (permalink)
Banned

Quote:
Pia bai destepule, cand chinui un animal nevinovat cum te poti numi? Nu un idiot si un imbecil? Eu nu fac lucruri de astea si nu as face, deci sigur NU MA POT NUMI IDIOT, daca cineva cu mintea limpede ma considera pe mine idiot fara motiv, pai atunci el are probleme la mansarda nu eu.
Daca doar o persoana te considera idiot nu e mare problema. Se intampla oricui. Dar daca majoritatea te considera? Din eu stiu ce cauza (nu neaparat asta cu animalele chinuite). Si vin sa aplice legea pumnului, ce faci smechere? Nu-i mai bine sa se aplice legea? Aia votata (in teorie) de majoritate.

Old 10-06-2008, 12:29   #391 (permalink)
~ eNdarKen ~

DarkSun's Avatar

Thumbs down

Quote:
Tinere, eu nu mananc nimica, poate ma indentifici cu persoane cunoscute tie, iar la pasul acesta gresesti grav.

Crezi ca ai tu dreptul sa rupi capu la altu' ? Esti la fel ca ei, ei rup capu la animale, tu rupi capu la oameni. Cu ce esti mai bun decat ei ? Nu trebuie multa inteligenta sa rupi capul la cineva. Poate daca ai incerca sa ii aduci pe calea cea buna ai creste mult si in ochii altora. Tare strategie : combati violenta cu mai multa violenta.

Old 10-06-2008, 12:47   #392 (permalink)
Banned

Nu mi-ai raspuns la intrebare, las' ca nu are importanta.
Nu am spus eu ca le-as rupe capul, am spus intr-un post ca daca erau vecinii mei maturam cartierul cu ei, si garantez asta. Daca as putea fi mereu acolo unde un cretin chinuie un animal, l-as pedepsi imediat exact asa cum merita. Niciodata nu am inteles un lucru, de ce exista mereu unii care acorda circumstante atenuante unor criminali.

Old 10-06-2008, 12:51   #393 (permalink)
~ eNdarKen ~

DarkSun's Avatar

Quote:
Nu mi-ai raspuns la intrebare, las' ca nu are importanta.
Nu am spus eu ca le-as rupe capul, am spus intr-un post ca daca erau vecinii mei maturam cartierul cu ei, si garantez asta. Daca as putea fi mereu acolo unde un cretin chinuie un animal, l-as pedepsi imediat exact asa cum merita. Niciodata nu am inteles un lucru, de ce exista mereu unii care acorda circumstante atenuante unor criminali.
Pentru ca esti nevinovat pana la proba contrarie. Sau asta spune constitutia...

Old 10-06-2008, 12:54   #394 (permalink)
Banned

Mai baiete, am spus tot intr-un post anterior, LEGILE DIN ROMANIA SUNT DE *****!!! Nu ti-e clar, ce dracu tot vorbim aici ca prostii? Lasa naibii constitutia, oamenii cu suflet si constiinta nu suporta sa vada un animal nevinovat chinuit de niste imbecili. Ce face ma rog CONSTITUTIA sa protejeze caii, cainii, pisicile s.am.d.?
Nu face nimic sa protejeze nici macar oamenii, protejeaza hotii, evazionistii, imi vine sa-mi musc pumnii cand vad la stiri ca nu stiu care e eliberat desi are la dosar tone de acuzatii. Un sarac rupt de foame fura o gaina si face 6 luni, (un vecin al bunicii mele)

Old 10-06-2008, 13:07   #395 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Quote:
Originally Posted by DarkSun View Post
Tinere, eu nu mananc nimica, poate ma indentifici cu persoane cunoscute tie
Nu te mai pedepsi in halul asta. Cit crezi ca vei putea rezista?

Old 10-06-2008, 13:08   #396 (permalink)
Banned

Face greva foamei ca nu e toata lumea de acord cu el si cu draga noastra constitutie.
Quote:

Cu ce esti mai bun decat ei ?
Pai sunt mai baiatule, cel putin sunt mai bun la suflet, de asta ce zici?
Vei spune, cum esti bun la suflet cand vrei sa ii altoiesti? Aici gresesti enorm, nu pot fi bun la suflet cand vine vorba despre ce am vazut in filmuletele si pozele de pe acest thread. (sincer nici nu prea m-am uitat pt. ca nu pot)

Last edited by AKON; 10-06-2008 at 13:20..

Old 10-06-2008, 13:28   #397 (permalink)
Banned

Quote:
Pai sunt mai baiatule, cel putin sunt mai bun la suflet, de asta ce zici?
Vei spune, cum esti bun la suflet cand vrei sa ii altoiesti? Aici gresesti enorm, nu pot fi bun la suflet cand vine vorba despre ce am vazut in filmuletele si pozele de pe acest thread. (sincer nici nu prea m-am uitat pt. ca nu pot)
Cine spune ca esti bun la suflet? Tu? De unde stii ca nu gresesti? Si Hitler era convins ca face bine.

Ah ce imi plac justitiarii astia populari. Nu traim in jugla, exista legi, NU iti poti face singur dreptate.

Old 10-06-2008, 13:32   #398 (permalink)
Banned

In cazul acesta ar trebui sa observi ca nu imi fac mie dreptate. Deci nu am niciun interes. De ce fac asta? Pentru ca am suflet!
Nu-i nimic, nu e ceva nou, sunt destui care vorbesc de pe pereti (ca tot mi s-a sters postul) si destui care vor apara criminalii inumani, asta e lumea in care traim. Se stie foarte bine si e destul de limpede ca cine face astfel de lucruri poate face mai devreme sau mai tarziu acelasi lucru unui om. Despre asta e vorba in acest thread, nu despre legile noastre perfecte. Asa ca lasa peretii si gandeste-te, daca ai incape pe mana acelor baietasi intr-o jungla pe o insula izolata, fara nicio aparare, cum ti-ar fi?

Old 10-06-2008, 13:36   #399 (permalink)
~ eNdarKen ~

DarkSun's Avatar

Quote:
Originally Posted by stiller View Post
Nu te mai pedepsi in halul asta. Cit crezi ca vei putea rezista?
Tind sa cred ca posturile ironice sunt specialitatea ta. Lasa ca data viitoare ai sa scoti ceva si mai inteligent si poate ontopic.

Akon, nu vreau sa ma cert cu tine sau sa avem ceva discutie in contradictoriu, vreau decat sa subliniez un anumit punct de verdere al meu : violenta nu rezolva niciodata problemele cotidiene. Cat despre "bun la suflet", lasa pe ceilalti din jurul tau sa descopere aceasca calitate si nu o arunca tu pe masa direct.

Te inteleg cu ura pt acesti oameni de nimic, dar sa sti ca sunt multe variabile care i-au adus aici, in primul rand educatia. Nu stiu ce om cat de cat cu putina educatia ar face asa ceva. E ca la animale, daca le lasi de capul lor de salbaticesc. Asa si oamenii, daca nu ii indrumi spre ceva ajung la ce vezi la ora 5.

Trist, dar asta e lumea in care traim.

Old 10-06-2008, 13:41   #400 (permalink)
Banned

Uite ca am postat idei asemanatoare, simultan.
Nu vreau sa ma cert cu nimeni, numai ca nu vreau nici sa aud ca cineva de pe acest thread poate fi de acord catusi de putin cu asa ceva.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules