![]() |
| | #421 (permalink) | |||||
| Quote:
Quote:
Quote:
![]() In ce priveste "autodeclaratul locatar al piramidei trofice", sa reluam citarea din thread, ca vad ca nu-si fac efectul, mama lor de pastile! Quote:
Quote:
In rest, ce poti sa-i doresti unuia capabil de asa ceva? Pofta Buna? O fi neam de babuin, probabil, am auzit ca aia mananca orice... PS: nu se vede prea bine, dar chestia din poze e un Amstaff cu picioarele taiate.
__________________ Creierul este un organ oarecum indispensabil capului Last edited by cristinalps; 11-06-2008 at 16:43.. | ||||||
|
| | #422 (permalink) | ||
| Important cuvant. Ca esti indignat, ok, treaba ta. Cand incerci sa treci peste lege si sa iti faci singur dreptate - it's a no no.
__________________ Gigi Becali (europarlamentar): „Am un CV şi acolo se vede: Becali George – cinci milioane, Muntele Athos, trei sute de case, cutare-cutare, a făcut, a dres, are Crucea Sfîntului Andrei, are Crucea Episcopală de Alba, m-aţi înţeles?“ | |||
|
| | #425 (permalink) | ||
|
Am vazut recent la tembelizor povestea "tinerei" de 11 ani, insarcinata in 4 luni dupa ce a fost violata de unchi-su, care are 19. Sa presupunem ca ai fi fost martor. Ai fi sunat la 112 sau ai fi incercat sa-l arzi cu un par pe bipedul care-si manifesta superioritatea? Exemplul asta e mai apropiat, nici macar nu e vorba de autoaparare. LE: de-aia am zis depinde. Pentru ca uneori chiar depinde. | |||
|
| | #426 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Gigi Becali (europarlamentar): „Am un CV şi acolo se vede: Becali George – cinci milioane, Muntele Athos, trei sute de case, cutare-cutare, a făcut, a dres, are Crucea Sfîntului Andrei, are Crucea Episcopală de Alba, m-aţi înţeles?“ | |||
|
| | #429 (permalink) | ||
| Quote:
aveai dubii privind pedeapsa capitala si acum ca ai vazut niste cocalari chibuind o pisica esti de acord cu ea? da' pentru ce credeai ca se da pedeapsa cu moartea? ca ai trecut pe galben?
| |||
|
| | #430 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
![]() Ok, este evident ca are prioritate propria piele si abia dupa aceea, in ordine, respectarea legii si, abia in cele din urma, salvarea fetitei. Cam asa functionam si cind vedem cocalarii in tramvai buzunarind pe cineva. Ei sint doi, eu sint unul. Ei au cutit, mie mi-e frica de mor. Ce fac? Ma dau jos la prima si sun la 112, poate o sa-i prinda ![]() In ce ma priveste, sint patit si cu altii si cu mine insumi. Atunci cind am batut crunt un individ pentru bestialitate am stiut ca procedez exact ca el si totusi senzatia principala de satisfactie si sentimentul ca "(imi) fac dreptate" au avut intiietate. Faptul ca mi-am asumat fapta si ca m-am "predat" ulterior iar autoritatea mi-a ris in nas, trimitindu-ma la plimbare, imi confirma ca daca as fi sunat la 112 (pe vreema aia 955) n-as fi obtinut nimic. Asa ca... depinde. Nu exista retete universal valabile pentru felul in care actionezi la un moment dat. | |||
|
| | #431 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Am alte placeri in viata, mai misto decat refularea pe spinarea unui dobitoc.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #432 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 |
Se pare ca mai avem multe de invatat. Inca o jigodie care cred ca ar merita o pedeapsa consistenta: http://www.ziua.net/news.php?data=2008-09-19&id=13041 | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |