Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-06-2008, 16:32   #421 (permalink)
Registered User

cristinalps's Avatar

Quote:
Originally Posted by M1cutzu View Post

cristinalps, nu da in foc oala cu sarmale daca esti putin atenta la ce scrii aici. Nu de alta, dar vorbeam de specii pe cale de disparitie nu de Felis Catus Urlatus pe Acoperisus.
Hai, sezi bland, tu esti singurul care vorbeste despre specii pe cale de disparitie aici. Restul suntem indignati de cruzimea fata de animale manifestata gratuit de catre bipedul cel superior.
Quote:
Daca vrei, vorbim si de alea, dar nu le amesteca prea tare ca se taie maioneza.
Las' ca le amesteci tu si pentru mine.
Quote:
Cat despre restul de citate, ai facut o ciorba totala, mi-ai atribuit o replica care nu era a mea si ai mai spicuit tu 2-3 chestii care nu prea au nici o legatura dar probabil ti s-au parut interesante. Nu mai zic de ingenioasa mis en place cu mine ca autodeclarat locatar al piramidei trofice, mansarda, cum vanez prin padure iepurasi
True, editat citatul. Si totusi nu-si schimba semnificatia
In ce priveste "autodeclaratul locatar al piramidei trofice", sa reluam citarea din thread, ca vad ca nu-si fac efectul, mama lor de pastile!
Quote:
Originally Posted by M1cutzu View Post
Explica-mi si mie, pe o diagrama de evolutie a speciilor, cam de la ce nivel consideri ca animalele sunt egale cu tine, sau invers. Ca eu ma consider in varful lantului trofic, specia dominanta, si in societatea mea singurii egali cu mine sunt doar cei la fel ca mine.
Ti-am lasat si linkul spre post acolo, sa nu zici ca-s rea.
Quote:
Imagineaza-ti o lume in care oamenii cresc animale pentru hrana si singura vanatoare pe care trebuie sa o faci e prin Cora dupa o coada mai mica la case. Cum ar fi ?
Rau! Parol!

In rest, ce poti sa-i doresti unuia capabil de asa ceva? Pofta Buna? O fi neam de babuin, probabil, am auzit ca aia mananca orice...

PS: nu se vede prea bine, dar chestia din poze e un Amstaff cu picioarele taiate.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	01.jpg
Views:	67
Size:	7.9 KB
ID:	354927   Click image for larger version

Name:	02.jpg
Views:	52
Size:	7.5 KB
ID:	354928   Click image for larger version

Name:	03.jpg
Views:	59
Size:	7.4 KB
ID:	354929   Click image for larger version

Name:	04.jpg
Views:	56
Size:	6.8 KB
ID:	354930  

Last edited by cristinalps; 11-06-2008 at 16:43..

cristinalps is offline    Reply With Quote
Old 11-06-2008, 16:39   #422 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Quote:
Originally Posted by cristinalps View Post
Hai, sezi bland, tu esti singurul care vorbeste despre specii pe cale de disparitie aici. Restul suntem indignati de cruzimea fata de animale manifestata gratuit de catre bipedul cel superior. Las' ca le amesteci tu si pentru mine.
Important cuvant. Ca esti indignat, ok, treaba ta. Cand incerci sa treci peste lege si sa iti faci singur dreptate - it's a no no.
Gigi Becali (europarlamentar): „Am un CV şi acolo se vede: Becali George – cinci milioane, Muntele Athos, trei sute de case, cutare-cutare, a făcut, a dres, are Crucea Sfîntului Andrei, are Crucea Episcopală de Alba, m-aţi înţeles?“

Double Jay is offline    Reply With Quote
Old 11-06-2008, 16:50   #423 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Quote:
Originally Posted by Double Jay View Post
Important cuvant. Ca esti indignat, ok, treaba ta. Cand incerci sa treci peste lege si sa iti faci singur dreptate - it's a no no.
Depinde de lege, de conjunctura. Uneori, cind esti amenintat intr-un fel sau altul, e indicat ca inainte sa suni la 112 sa incerci sa te aperi. Nu de alta, dar e posibil sa nu mai aiba cine sa initieze apelul, daca nu faci lucrurile in ordinea asta.

stiller is online now    Reply With Quote
Old 11-06-2008, 16:56   #424 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

stiller, DJ are dreptate. Autoapararea este in limita legii.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 11-06-2008, 16:59   #425 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Am vazut recent la tembelizor povestea "tinerei" de 11 ani, insarcinata in 4 luni dupa ce a fost violata de unchi-su, care are 19. Sa presupunem ca ai fi fost martor. Ai fi sunat la 112 sau ai fi incercat sa-l arzi cu un par pe bipedul care-si manifesta superioritatea?

Exemplul asta e mai apropiat, nici macar nu e vorba de autoaparare.

LE: de-aia am zis depinde. Pentru ca uneori chiar depinde.

Old 11-06-2008, 17:21   #426 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Quote:
Originally Posted by stiller View Post
Am vazut recent la tembelizor povestea "tinerei" de 11 ani, insarcinata in 4 luni dupa ce a fost violata de unchi-su, care are 19. Sa presupunem ca ai fi fost martor. Ai fi sunat la 112 sau ai fi incercat sa-l arzi cu un par pe bipedul care-si manifesta superioritatea?

Exemplul asta e mai apropiat, nici macar nu e vorba de autoaparare.

LE: de-aia am zis depinde. Pentru ca uneori chiar depinde.
As fi incercat sa il tin suficient timp cat fata sa fuga. La fel daca ar fi fost un caine chinuit. Nu as fi dat in el daca el nu ma ataca primul. De ce? Nu vreau sa am probleme mai tarziu.
Gigi Becali (europarlamentar): „Am un CV şi acolo se vede: Becali George – cinci milioane, Muntele Athos, trei sute de case, cutare-cutare, a făcut, a dres, are Crucea Sfîntului Andrei, are Crucea Episcopală de Alba, m-aţi înţeles?“

Double Jay is offline    Reply With Quote
Old 11-06-2008, 17:24   #427 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

stiller, probabil ca i-as fi altoit un sut in oua, cat sa-i piara cheful de fugit. Mai mult, nu. NU am de gand sa fac parnaie pentru un dobitoc. Eventual sa ajung coleg de celula cu el.

Old 11-06-2008, 17:30   #428 (permalink)
Registered User

Sharku's Avatar

deci nu ai fi sunat la 112 ci incercai sa faci tu intr-un fel dreptate. cred ca asta a vrut sa spuna stiller...depinde de caz

Sharku is offline    Reply With Quote
Old 11-06-2008, 17:36   #429 (permalink)
Nick anterior: El_Cid

El_Cid's Avatar

Quote:
Originally Posted by GBantigua View Post
E mult prea prea videoul pentru a fi comentat.

Am venit doar sa scriu care e solutia: pistolu-n cap la toti cei din imagine.

Acum cateva zile era threadul cu pedeapsa capitala si am avut dubii. E, uitati domnilor, pentru astia, DA, sunt de acord cu pedeapsa cu moartea.
aveai dubii privind pedeapsa capitala si acum ca ai vazut niste cocalari chibuind o pisica esti de acord cu ea? da' pentru ce credeai ca se da pedeapsa cu moartea? ca ai trecut pe galben?

El_Cid is offline    Reply With Quote
Old 11-06-2008, 18:54   #430 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Quote:
Originally Posted by Double Jay View Post
Nu as fi dat in el daca el nu ma ataca primul. De ce? Nu vreau sa am probleme mai tarziu.
Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post
NU am de gand sa fac parnaie pentru un dobitoc. Eventual sa ajung coleg de celula cu el.

Ok, este evident ca are prioritate propria piele si abia dupa aceea, in ordine, respectarea legii si, abia in cele din urma, salvarea fetitei. Cam asa functionam si cind vedem cocalarii in tramvai buzunarind pe cineva. Ei sint doi, eu sint unul. Ei au cutit, mie mi-e frica de mor. Ce fac? Ma dau jos la prima si sun la 112, poate o sa-i prinda

In ce ma priveste, sint patit si cu altii si cu mine insumi. Atunci cind am batut crunt un individ pentru bestialitate am stiut ca procedez exact ca el si totusi senzatia principala de satisfactie si sentimentul ca "(imi) fac dreptate" au avut intiietate. Faptul ca mi-am asumat fapta si ca m-am "predat" ulterior iar autoritatea mi-a ris in nas, trimitindu-ma la plimbare, imi confirma ca daca as fi sunat la 112 (pe vreema aia 955) n-as fi obtinut nimic. Asa ca... depinde. Nu exista retete universal valabile pentru felul in care actionezi la un moment dat.

Old 11-06-2008, 19:11   #431 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sharku View Post
deci nu ai fi sunat la 112 ci incercai sa faci tu intr-un fel dreptate. cred ca asta a vrut sa spuna stiller...depinde de caz
Mdea, speram sa se inteleaga ce vreau sa zic. Vorbeam de imobilizarea individului, daca este posibila si daca are rost.
Am alte placeri in viata, mai misto decat refularea pe spinarea unui dobitoc.

Old 19-09-2008, 19:58   #432 (permalink)
Registered User

Se pare ca mai avem multe de invatat. Inca o jigodie care cred ca ar merita o pedeapsa consistenta:

http://www.ziua.net/news.php?data=2008-09-19&id=13041

anitzei22 is offline    Reply With Quote
Old 19-09-2008, 20:20   #433 (permalink)
Club Fuchsia

isarescu's Avatar

Din tipul asta ar trebui sa se faca un exemplu! Avem o lege, sa se aplice!

Club Fuchsia (ID:clubfuchsia, 0721.88.24.85)

isarescu is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules