![]() |
| | #121 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
nu este vb de omorat, desi mi-ar parea bine sa o faca cineva. asa cum au omorat acum saraca pisicuta maine pot sa-mi omoare copilul..... ideea de baza este sa li se puna nume , adresa, poze pe net sa-i vada toti sa nu poata sa fuga nicaieri fara sa li se para ca cineva i-a recunoscut si ca-i urmareste sa se vada in ochii lor frica....va suna cunoscut? aceeasi privire pe care o avea saracuta pisicuta...... am sa adaug si comentariul pe care l-am postat la protv daca mi-l afiseaza bineinteles | ||
|
| | #123 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
care autoritati? nu vedeti ca pe astia ii protejeaza? le protejeaza dreptul la imagine....sa faca un binevoitor un gest nobil sa le de a numele ...adresa si dupa aceea niste poze sa vada si ei cum este.....nu stiu daca aici am citit comparatia ( cu niste prieteni batuti pe malul marii) pai e acelasi lucru...aia care ti-au batut prietenii au batut inainte caini pisici si orice altceva fara aparare. si daca au vazut ca le merge au zis sa avanseze....
| ||
|
| | #129 (permalink) | ||
|
Tare de tot filmul cu recompensa, unde sa-l contactez ??? Cat despre bataie, mi se pare o prostie, nimeni n-o sa sara sa-i bata, poate daca-i prindea atunci pe loc. Cred ca pedeapsa corecta ar fi privare de libertate, insa nu la inchisoare ci la azilul de nebuni. In camasa de forta, cu sedative non stop bagate in ei. Bine, poate si cate un baston peste spate sa-si mai revina din cand in cand din starea euforica creata de sedative. | |||
|
| | #131 (permalink) | ||
|
Cam cate licee sunt in Buzau? Sa zicem ca pierzi o zi sa mergi pe la fiecare sa intrebi portaru', alti copii, eventual cu o legitimatie de presa, zici ca faci un reportaj... "Auziti, baietii aia care au omorat pisica aia...stiti doar a dat la TV..nu invata aici? Facem un reportaj pt ..." .. Sau cu legitimatia de presa poti sa te duci direct la politie? Solutii exista, doar sa ai ceva timp si sa fii destul de hotarat
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #134 (permalink) | ||
|
Imi imaginez ca daca respectivul (care a aparut la TV), are vecini niste oameni cat de cat cu suflet, ar trebui sa il aranjeze aia nitel, dupa ce l-au recunoscut la stiri. Cat despre initiativa mea, putem sa incercam intai cu niste telefoane: http://buzau.einformatii.ro/content....invatamant&p=0
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #135 (permalink) | ||
|
01. de fapt daca stai si te uiti ce a dorit? FAIMA NU? Ca dupa ce a facut ...a dorit sa stie si lumea ce a facut el cu amicii lui! A dorit PUBLICITATE! Si atunci HOP CU FILMUL PE NET! 02. acum se ascunde in spatele ochelarilor si a dreptului la intimitate/viatza personala etc. 03. de ce sa NU-I DAM CE A DORIT? Adica PUBLICITATE! Am vazut deja un nume arunca pe aici GABI! OK bun asa..e un pas mic...dar este! De ce va este frica? Ca o sa se duca careva sa-l bata? Looooool nu nu o va face nimeni daca are ceva in cap! Din contra la cat de priceputi sint unii dintre voi sint sigur ca se poate face un gest pe un site gratis in care sa-i facem PUBLICITATEA dorita nu? Adica poza sa numele orasul si fapta sa! Eu spun ca e cel mai OK pedeapsa pentru el! Ce tot atatea furci topoare pumni etc! A vrut sa-l vada cat mai multa lume? Sa-l ajutam! De ce nu?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #137 (permalink) | ||
|
AIWA exact la asta ma refeream si eu cateva pagini mai inapoi. un site acuma , anunturi si cand va avea nevoie de o sluja sau ceva sa fie distrus. cum dai google cu gabi x - sa apara siteul. nu e greu de facut. si se va zbate in mizerie fiind obligat sa ramana la combinatii ieftine de cartier !
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #138 (permalink) | ||
|
Nu am citit ce s-a scris mai sus si nici nu voi citi. Atata lucru stiu. Ca daca pe oamenii din ziua de azi nu ii doare cand omoara copii mici in burta, pentru ce sa-i doara cand omoara o "amarata" de mata? PS: Condamn ambele acte, fiind barbare din punctul meu de vedere.
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #140 (permalink) | ||
|
cred ca se referea la avort
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |