![]() |
| | #142 (permalink) | ||
|
Problema avortului este dezbatuta in alt topic aici pe forum, deci go there. Revenind, below e un link cu mecla unuia din baietii veseli si declaratia lui f. relaxata: http://www.protv.ro/stiri/stop-tortu...eta-fapta.html Nu are cineva vreo relatie la Pro TV? Imi imagienz ca daca i-au luat interviul ala poate stiu mai multe detalii
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #143 (permalink) | ||
|
eu acum am citit textul cica "Înspăimântător este faptul că nu sunt nişte copii fără minte, ci trei băieţi de liceu, de la care orice om normal ar avea pretenţii." hahaha, astia habar n-au ce vb
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #147 (permalink) | ||
|
nu-s ma la liceu.. sunt la SAM [asta daca nu cumva s-a mutat intre timp, dar nu cred] datele au ajuns la cine trebuie, nu va mai agitati degeaba acea persoana o sa le utilizeze cum crede: le pune aici sau face ce vrea
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #148 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
Mda, retardatul ala cu ochelari se incadreaza exact in categoria de oameni pe care i-as lasa sa horcaie cu beregata taiata. Si, pe bune, nu inteleg comparatiile tampite si mai ales concluzia pe care o trag unii: daca in Iraq sunt unii decapitati cu sange rece sau daca in Pantelimon un tata dobitoc isi invineteste zilnic copilul, asta nu face fapta tinerilor astora inapoiati scuzabila. | ||
|
| | #152 (permalink) | ||
|
Parerea mea este ca la cat tam-tam si cate pagini s-au scris la topicul cu teapa lui Jijea cu cardul (fac doar o comparatie, e foarte bine ce s-a intamplat acolo), ar fi pacat sa nu aflam cine sunt gunoaiele astea si sa nu le taram numele prin noroi (macar)!
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #153 (permalink) | ||
|
Pai daca i-a prins politita si au ajuns la tv nu cred ca o sa fie asa de greu sa iasa numele la iveala. Cel mai tare m-as distra sa vad maine poimaine la stirile de la ora 5 ceva de genul "dupa ce a baut 3 litri de tuica tatal si-a omorat baiatul cu lopata din cauza unei amenzi de 2000 ron". Asta ar fi dreptate divina =))
| |||
|
| | #155 (permalink) | ||
| Quote:
@Сталкер: o sa iti trimit pe PM datele impreuna cu o descriere succinta a fostului coleg si a motivelor pt care s-a ajuns aici, dar nu acum, ci imediat cum am timp
|
| | #157 (permalink) | ||
| Quote:
c'mon daca il pocesti dupa aia esti tu bun de plata in fatza legii si nu merita! De unde nu stim noi ca acest video nu a fost comandat/platit de un reporter dornic de "articole" noi ... in capitalism nimick nu mah mai surprinde :|
__________________ life is too short..... Last edited by Leo D.; 25-09-2007 at 20:02.. | |||
|
| | #158 (permalink) | ||
|
nu inteleg de ce ciuby asta nu scrie aici public toate datele!!! pana acum le scria de n ori! de ce trebuie sa scrie pm? -------------------- Editare ulterioară -------------------- ciuby,observ ca ai in profil la homepage buzauinfo.ro,deci esti din buzau,nu cumva esti tu unul dintre cei 3 avortoni?daca esti unul din ei,eu sunt dispus sa-ti dau recompensa pt datele celorlalti,iti pot trimite banii si prin curier oriunde in tara!asa ca astept sa ma contactezi!m-am inscris aici special pt postul asta!
__________________ There is only one God for all! Last edited by huntincatkiller; 25-09-2007 at 20:13.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #160 (permalink) | ||
| Quote:
@Skelhati: administratorul care a postat pe thread-ul asta are datele pe care le-am considerat eu importante, putine cum sunt, pt ca n-am tinut f bine legatura, ne-am mai intalnit ocazional prin oras. daca mai are intrebari, stie unde ma gaseste.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |