Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-09-2007, 12:10   #141 (permalink)
Registered User

Headhunt's Avatar

1. Problema avortului este dezbatuta in lume de zeci de ani de zile si inca nu e clar cum sta treaba din punct de vedere moral. In plus, nu are nici o legatura cu subiectul

2. Faptul ca in lume se intampla atrocitati nu justifica tolerarea altor atrocitati.

Headhunt is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2007, 12:17   #142 (permalink)
punisher

PYRO!'s Avatar

Problema avortului este dezbatuta in alt topic aici pe forum, deci go there.
Revenind, below e un link cu mecla unuia din baietii veseli si declaratia lui f. relaxata:

http://www.protv.ro/stiri/stop-tortu...eta-fapta.html

Nu are cineva vreo relatie la Pro TV? Imi imagienz ca daca i-au luat interviul ala poate stiu mai multe detalii

PYRO! is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2007, 12:22   #143 (permalink)
Nick anterior: Dj_B

Ciuby's Avatar

eu acum am citit textul

cica "Înspăimântător este faptul că nu sunt nişte copii fără minte, ci trei băieţi de liceu, de la care orice om normal ar avea pretenţii."

hahaha, astia habar n-au ce vb
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Ciuby is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2007, 12:38   #144 (permalink)
Nick anterior: niggaru

GabrieLL's Avatar

bah ciuby zici o data ce si cum e cu aia sau parasesti threadul? zici ca esti baba d-aia de stie ea tot dar nu spune nimanui nimic ca e ea smechera.

GabrieLL is online now    Reply With Quote
Old 25-09-2007, 12:43   #145 (permalink)
Registered User

Headhunt's Avatar

Hmm...am alta idee....il stie cineva pe Ciuby??? Careva de pe forum??? Hai sa facem un topic pe tema asta, pentru ca s-ar putea foarte bine ca asta sa fie chiar unul dintre aia. Si chiar daca nu este, tainuieste fapte si se mai si faleste pe aici cu chestia asta.

Old 25-09-2007, 12:45   #146 (permalink)
Registered User

Ciuby, spune macar liceul la care sunt aia..
Eminescu? Hasdeu?

Hai, hai ca poti!

sturionu is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2007, 12:48   #147 (permalink)

Ciuby's Avatar

nu-s ma la liceu.. sunt la SAM [asta daca nu cumva s-a mutat intre timp, dar nu cred]

datele au ajuns la cine trebuie, nu va mai agitati degeaba acea persoana o sa le utilizeze cum crede: le pune aici sau face ce vrea
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 25-09-2007, 12:57   #148 (permalink)
Noa
Registered User

Mda, retardatul ala cu ochelari se incadreaza exact in categoria de oameni pe care i-as lasa sa horcaie cu beregata taiata.
Si, pe bune, nu inteleg comparatiile tampite si mai ales concluzia pe care o trag unii: daca in Iraq sunt unii decapitati cu sange rece sau daca in Pantelimon un tata dobitoc isi invineteste zilnic copilul, asta nu face fapta tinerilor astora inapoiati scuzabila.

Noa is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2007, 12:58   #149 (permalink)
punisher

PYRO!'s Avatar

Scoala de Arte si Meserii? Cate din astea sunt in Buzau?

Old 25-09-2007, 13:00   #150 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Daca tu i-ai lasa pe aia "sa horcaie cu beregata taiata" inseamna ca nu te diferentiezi de ei deloc.
Cel mai sărac de pe pământ.

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2007, 13:03   #151 (permalink)
Noa
Registered User

Exact ce spuneam, Andrew: comparatii tampite!

Noa is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2007, 13:06   #152 (permalink)
punisher

PYRO!'s Avatar

Parerea mea este ca la cat tam-tam si cate pagini s-au scris la topicul cu teapa lui Jijea cu cardul (fac doar o comparatie, e foarte bine ce s-a intamplat acolo), ar fi pacat sa nu aflam cine sunt gunoaiele astea si sa nu le taram numele prin noroi (macar)!

Old 25-09-2007, 13:41   #153 (permalink)
Registered User

Headhunt's Avatar

Pai daca i-a prins politita si au ajuns la tv nu cred ca o sa fie asa de greu sa iasa numele la iveala. Cel mai tare m-as distra sa vad maine poimaine la stirile de la ora 5 ceva de genul "dupa ce a baut 3 litri de tuica tatal si-a omorat baiatul cu lopata din cauza unei amenzi de 2000 ron". Asta ar fi dreptate divina =))

Old 25-09-2007, 17:36   #154 (permalink)
Registered User

Сталкер's Avatar

Ciuby, eu sunt din Buzau, de loc, dar in ultima vreme stau mai mult prin Bucuresti. Da-mi si mie un PM, te rog cu datele respectivilor. Poate cand mai ajung pe acolo, ma... interesez mai bine de ei

Сталкер is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2007, 17:48   #155 (permalink)

Ciuby's Avatar

Quote:
Originally Posted by Headhunt View Post
Pai daca i-a prins politita si au ajuns la tv nu cred ca o sa fie asa de greu sa iasa numele la iveala. Cel mai tare m-as distra sa vad maine poimaine la stirile de la ora 5 ceva de genul "dupa ce a baut 3 litri de tuica tatal si-a omorat baiatul cu lopata din cauza unei amenzi de 2000 ron". Asta ar fi dreptate divina =))
stii care-i problema? tocmai ca el a ajuns asa din cauza unor parinti idioti, mama plecata si tatal betiv. fratele nu mai zic, a facut si puscarie...

@Сталкер: o sa iti trimit pe PM datele impreuna cu o descriere succinta a fostului coleg si a motivelor pt care s-a ajuns aici, dar nu acum, ci imediat cum am timp

Old 25-09-2007, 17:52   #156 (permalink)
Registered User

Headhunt's Avatar

A luat-o pe o cale gresita si trebuie "educat"...parabola fiului ratacitor

Old 25-09-2007, 19:40   #157 (permalink)
Don Vito Corleone

Leo D.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Mad_Turnip View Post
deci....eu nu am vazut nici un nume , adresa. cineva zicea ca ii stie. postati va rog !
Daca se posteaza ce ii faci ? Maine te vedem si pe tine la tv spunand senin ca l-ai ucis in bataie si ca nu erai baut/drogat ??
c'mon daca il pocesti dupa aia esti tu bun de plata in fatza legii si nu merita!

De unde nu stim noi ca acest video nu a fost comandat/platit de un reporter dornic de "articole" noi ... in capitalism nimick nu mah mai surprinde :|

Last edited by Leo D.; 25-09-2007 at 20:02..

Leo D. is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2007, 20:13   #158 (permalink)
Registered User

huntincatkiller's Avatar

nu inteleg de ce ciuby asta nu scrie aici public toate datele!!! pana acum le scria de n ori! de ce trebuie sa scrie pm?
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
ciuby,observ ca ai in profil la homepage buzauinfo.ro,deci esti din buzau,nu cumva esti tu unul dintre cei 3 avortoni?daca esti unul din ei,eu sunt dispus sa-ti dau recompensa pt datele celorlalti,iti pot trimite banii si prin curier oriunde in tara!asa ca astept sa ma contactezi!m-am inscris aici special pt postul asta!

Last edited by huntincatkiller; 25-09-2007 at 20:13.. Reason: Automerged Doublepost

huntincatkiller is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2007, 20:22   #159 (permalink)
Banned

Sa ne ajute un administrator cu Ciuby asta.
Sa ii scrie aici adresa IP si pe urma il gasim noi si in gaura de sarpe si aflam totul de la el!

Skelhati is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2007, 20:25   #160 (permalink)

Ciuby's Avatar

Quote:
Originally Posted by huntincatkiller View Post
nu inteleg de ce ciuby asta nu scrie aici public toate datele!!! pana acum le scria de n ori! de ce trebuie sa scrie pm?
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
ciuby,observ ca ai in profil la homepage buzauinfo.ro,deci esti din buzau,nu cumva esti tu unul dintre cei 3 avortoni?daca esti unul din ei,eu sunt dispus sa-ti dau recompensa pt datele celorlalti,iti pot trimite banii si prin curier oriunde in tara!asa ca astept sa ma contactezi!m-am inscris aici special pt postul asta!
ba, da' esti destept tare... cum dracu era sa fiu coleg de generala cu cel care a aparut la tv daca nu eram din bz?

@Skelhati: administratorul care a postat pe thread-ul asta are datele pe care le-am considerat eu importante, putine cum sunt, pt ca n-am tinut f bine legatura, ne-am mai intalnit ocazional prin oras. daca mai are intrebari, stie unde ma gaseste.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules