![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Pai da..dar zic ca lentilele nu sunt pentru oricine si oricui. Dar chiar sa fi atat de retardat incat sa le speli cu apa care contine clor da si alti paraziti care iti pot intra in ochi printr'o minuscula zgarietura. Brrr! O sa renunt sa ma mai spal si pe fata cu apa de la robinet
__________________ Girl Power! | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Mi-au venit lentilele. Am luat Acuvue Advance de la Johnson&Johnson. Pot sa spun ca is za shit. Extrem de confortabile la purtat, mi-a trebuit mai putin de 1 minut sa ma obisnuiesc, si senzatia pe care o ai e: " OMG I can see!!!". Pacat ca nu sunt asa de bune pentru calculator. Dar in rest, fact toti banii. A da, bineinteles ca de la medic le-am luat cu 150 lei cutia si pe lentilecontact.ro sunt 100 lei. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Intrebare. Stie cineva care-i faza cu lentilele de contact si astigmatismul hipermetropic ? Intreb pentru ca asta am eu, si opicianul mi-a spus (ce-i drept, acum vreo 7 ani) ca pentru acest diagnostic nu se prea recomanda lentilele; ochelarii pe care ii port eu au lentile cilindro sferice, si cica nu prea merge asta la lentile de contact. Daca are cineva mai multe informatii cu privire la acest diagnostic, si daca au aparut intre timp noutati in materie, pls let me know. Eh, lenea-i mare, dar pana la urma am reusit sa trec peste ea si sa caut: http://www.allaboutvision.com/contacts/torics.htm Ramane sa-mi intreb opticianul. Se pare ca sunt mai scumpe decat cele obisnuite.
__________________ When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself. Last edited by Erethorn; 07-11-2007 at 10:29.. | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Pentru lucrul la calculator e recomandat sa ai lentile subcorectate, cu ~0.25 (ca oricum pas mai mic nu exista) sub valoarea normala.
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Bucharest |
da, erethorn, iti trebuie din alea torice. nu's un capat de tara... se gasesc, oameni buni, toate tipurile de lentile, si la preturi omenesti,trebuie doar sa te interesezi si sa spui ce vrei. am dat bartai raspunsul cu suficiente indicatii pe pagina anterioara. dar nu, lentile care sa acopere tot ochiul nu exista, si nici nu ar trebui sa existe... | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Pina acum vreun an - de cand am trecut la ochelari - am purtat timp de 1-2 ani Ciba Focus Night&Day. M-am inteles destul de bine cu ele, le scoteam de pe ochi la 3-4 zile, peste noapte, solutie folosita - AOsept. Desi am trecut la ochelari, o sa-mi iau iarasi lentile de contact - avantaje si dezavantaje in ambele tabere. Solutia o recomand, scoti lentila de pe ochi, o pui in "slotul" ei, si lasi reactia sa-si faca treaba de curatare, fara sa mai atingi lentilele. LE - cat tot se vorbea pe aici de fumul de tigara - pot sa spun ca ma deranja mai mult atunci cand nu aveam lentilele pe ochi decat atunci cand le aveam. Last edited by AIX; 07-11-2007 at 14:31.. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Halo am si eu o intrebare.De ceva timp ma tot gandesc si eu sa imi gasesc si eu o pereche de lentile ,pentru ca ochelarii au devenit cam boring ,de cand tot ii port + plus ca a venit iarna si m-am tot saturat de ploaie abureala si etc .Am dat peste niste lentile cu dioptrii si culoare,si pretul mi se pare destul de ...mic (prea frumos ca sa fie adevarat) link la lentile http://www.lentilecontact.ro/caracte...(cu_dioptrii)/Mi-ar placea sa aud si eu o parere despre ce as putea folosi ocazional si daca a avut cineva experienta cu Expressions Colors.Pana acum nu am mai purtat lentile asa ca stiu decat ce am citit pe topicul asta
__________________ Violenta naste violenta... | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
gata in sfarsit, mi-au venit si mie lentilele. am luat asa ceva http://www.lentilecontact.ro/caracte...cus__visitint/ de la sensiblu delfinului. doctora de acolo destul de draguta cu mine, timp de doua ore am stat si am tot probat. vreau sa zic ca unele chiar n-am putut sa le tin mai mult de doua minute la ochi. astea au fost cele mai confortabile. stau de 20 min cu ele prin casa, dar am observat ca e o diferenta foarte mare intre lentile de contact si ochelari. mi se pare ca am dioptrii mai mici decat trebuie. scrisul la tv se vede ok, dar la calculator parca n-as avea nimic la ochi. sa vedem maine la servici pe tft cum ma simt. oricum, peste o luna o sa-mi fac si ochelari, iar lentilele le voi tine doar pentru condus sau pentru iesiri, la munca si prin casa ochelarii rulzz. pe tot purtatorii de lentile care i-am intrebat despre ele, mi-au zis cu nonsalanta ca nici nu le simt la ochi. eu simt, imi dau seama ca am ceva in ochi, parca ar fi praf, si am usoara tendinta de lacrimare. oricum, daca nu ma obisnuiesc cu ele repede, trec imediat pe ochelari. ar mai fi o treaba: pana acum ochelarii mei aveau dioptriile -0,75 iar acum, cand mi-am facut control am -1,75 pe ambii ochi. o crestere semnificativa. revin maine cu un review mai amanuntit, pt ca o sa fiu toata ziua la munca si seara la o petrecere intr-o carciuma.
__________________ ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!! | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
mi-am luat si eu lentile de contact color fara dioptrii... nu am probleme cu ochii... am vrut doar sa imi schimb culoarea ochilor sa vad cum imi sta... am de la baush&lomb.(natural colors cu 30 de purtari ocazional culoarea este verde(jade)) nu stiam ca sunt slabe din pct de vedere al calitatii...:-?? astea mi le-au recomandat cei de la optiplaza... am vrut sa imi iau de la lentiledecontact.ro dar mi-au spus ca nu pot sa imi dea fara o prescriptie de la doctor... :-?? astazi le-am purtat cateva ore.. ma simt destul de bine cu ele... nu am probleme... insa cam imi simteam ochii obositi dupa cateva ore in fata calculatorului si mi le-am dat jos.poate nu m-am obisnuit inca cu ele. oricum o sa incerc mai multe firme. ![]() in principiu sunt multumit de ele. si eu m-am chinuit putin pana le-am pus :d (10 incercari pt dreptul si 3 pt stangul) mai are cineva lentile de la B&L (natural colors)? | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
asadar, am revenit, nu dupa o zi, ci dupa mai mult... lentilele incep sa mi se para ok, dar tot solicita foarte mult ochiul. recomandarea este sa le tin la ochi cam 8h pe zi, dar eu le tin cam 12h, si mai mult. deja supa 12 ore, imi simt ochii foarte uscati. ramane totusi problema cu lucrul la calculator, parca tot mai bine era cu ochelari. ma rog, acum dupa aproape o luna, nu-mi pare deloc rau ca am dat banii pe ele...
__________________ ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!! | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Dezgrop si eu un thread mai vechi ![]() Vreau sa imi iau zilele astea lentile de contact (cu dioptrii). Aveti vreun sfat ceva legat de marca lor ? In principiu cred ca o sa ma duc la Optiblu magheru, dar macar sa stiu ce sa ii cer tipei
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Quote:
intr`un timp eram si eu interesat de letile, cand au fost in voga acum 3-4-5 ani...dar doctora nu mi`a recomandat... la -4 nu ai miopie si cilindru? eu am -0,75 si -0,50 ceva d genu si tot am probleme... se pot pune lentile de contact la asemenea dioptrii?
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... fara dare de mita... | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
eu am -4,75 -5.75 si port lentile de contact de vreo 5 ani, sunt fericit. vad mai bine decat cu ochelari(care aveai si cilindru) si recomand focus daily visitint de la ciba vision, 2 seturi de cate 6 lentile (un set pt fiecare ochi) care imi ajung jumatate de an sau mai mult. solutia de curatare tot de la ciba vision , solocare aqua. eu am o miopie usoara spre medie, exista miopi care au -10 sau -20, ce am eu e pepsi, la -1 , -075 esti nub. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |