![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
am fost azi sa imi fac un consult pt. lentile.Doctora a zis ca nu pot purta lentile dew contact,deoarece am si cilindru -2.00.E adevarat?Chiar nu pot purta?Nu exista lentile ci cu cilindru??
__________________ id mess:ggffggf Telefon:0726776954 | ||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
Cilindrul nu se corecteaza cu lentile de contact din pacate.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
Am lentile de 30 de purtari, care se dau jos noaptea, sau ma rog, cand dormi. Cand mi le-am facut, doctorul a spus sa nu dorm cu ele. Ma rog, la momentul respectiv nu ma interesau in mod deosebit detaliile, asa ca am zis, "ok" fara sa pun alte intrebari. Care e cel mai nasol lucru care mi se poate intampla daca adorm cu ele puse, gen 2-3 ore (in orice caz, nu somnul de noapte). I s-a intamplat cuiva asta ?
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 Location: Colchester |
o sa ai senzatie de ochi uscat, ca si cum ar lentilele fi foarte lipicioase. le dai jos repede si le inmoi in solutie de curatat (sau le arunci) am "experiementat" eu cu lentile lunare de cateva ori. probabil e risc de infectie si pot aparea complicatii grave daca faci asta in mod repetat, dar nu ramai orb daca se intampla. | ||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Am comandat si eu lentile de la Optinova
Va salut.Nu vreau sa fac reclama, sunt nou aici si v-am urmarit cu interes pana acum.Va scriu si eu povestea mea.Port ochelari ..cu dioptrii la Od -2 sferic, iar la OS -4 cilindru.Anul trecut am vrut sa ma operez, dar un dr minunat mi-a zis ca nu vrea sa-mi ia banii degeaba, si sa faca experimente pe mine.A zis ca la OD cu -2 e prea mica dioptria ca sa imi faca, iar la OS am cornea deformata si ar trebui slefuita cam mult.Oricat ar incer4ca , tot voi purta ochelari pt OD, asa ca nu a vrut (Dr Mihai Pop).Mi-a mai zis ca ochiul meu stang e cu problema din nastere si e prea lenes( asa s-a exprimat) ca sa mai poata vede 100%.Chiar daca eu aveam nevoie mai mult de -4OS, stit ca nu se dau diferenta mai mari de 3 dioptrii.Astfel port de 3 ani aceleasi dioptrii.Acum revin la subiect.M-am hotarat sa fac o schimbare si vreau sa scap de neplacerile din anotimpul rece (aburire etc).Am mers la Optinova - Muncii.Era chiar inainte de revelion si am prins chiar liber si m-au tratat destul timp.In urma unui control specific lentilelor de contact dr mi-a zis ca mi-ar trebui lentile torice pentru OS, dar ele sun mai scumpe si cel mai important lucru, ca exista riscul sa imi cada.Si mi-a recomandat sa imi puna la OD -2, care il aveam normal si la OS in loc de -4 cilindric sa pun lentila -4,5 sferic.Si sa renunt la cilindru ca, in situatia mea oricum nu ma ajuta foarte mult.Si se echivaleaza intr-un fel( repet, doar cazul meu).Apoi mi-a pus -4,5 sa vada cum imi sta.Am stat 5 minute timp in care sotia se uita mirata si nu intelegea de ce eu sunt asa bucuros.Intr-adevar e mai bine.La OD nu aveau dioptria mea.Abia astept sa le iau pe data de 09.Sper ca nu v-am plictisit, dar sunt si eu bucuros ca v-am gasit aici pe voi.Pe viitor am cateva intrebari..daca vreti sa ma ajutati.
| ||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 Location: Colchester |
pe viitor un singur sfat: orice ai face, nu mai cumpara lentile de contact din romania(evident, prima oara e ok sa mergi la recomandarea medicului), cu exceptia in care te dau banii afara din casa. absolut orice model gasesti afara mult mai ieftin. exemplu scurt: optima FW 4 lentile 120ron, de pe internet din ro 6 lentile 50 ron, de pe internet din uk. | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
da dar multi nu au incredere sa cumpare din afara de pe internet. mai ales ca este vorba de lentile. cei mai multi aleg sa cumpere / comande din optinova / optiblu etc..
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 Location: Colchester | Quote:
aica da, prima "pereche" o cumperi din romania la recomandarea medicului, vezi cum merge treaba, etc. gandeste-te ca totusi sunt produse "specializate", pe amazon sau ebay nici nu gasesti spre exemplu, iar site-uri mari din uk(eu de acolo am luat ca alta limba straina nu stiu ) sunt departe de a se preta la orice tip de tepe. in plus, unele din ele accepta si paypal. cat despre calitatea lentilelor, orice temere mi se pare de-a dreptul ne fondata.sa nu uitam ca traim totusi in romania, cunosc persoana caruia i s-a recomandat optima FW(producatorul zice 2-4 saptamani) sa le poarte 6 luni de catre un doctor de la optinova din ploiesti. | ||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Senzatie majora :)
Salutare.Azi este 08.01. si am pentru prima data o pereche de lentile de contact.Prima impresie este minunata.Mi le-a pus o domnisoara de la Optinova, sa vad cum le mai scot in seara asta .E putin ciudat dar e bine.Le port de 1 ora si deja nu mai simt senzatia de corp strain in ochi.Numai ca trebuie sa clipesc mai des ca sa se limpezeasca imaginea.Am ramas uimit si bucuros cand am intrat in casa , venind din zapada si nu mi s-au mai aburit ochelarii.Sotia oricum nu a observat, decat dupa ce am inceput sa rad .Astept sa mai comunic aici si cu alti purtatori de lentile, ori la id de mess marius_310383.O seara buna!
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |