![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Problema pisici
Salutare tuturor.am o problema cel putin ciudata.Locuiesc la etajul 1 si am acces la o terasa destul de mare direct din balcon.Pana acum toate bune si frumoase doar ca pe aceasta terasa isi duc veacul nici mai mult nici mai putin de 14 pisici(si mai mari si mai mici).Nu pot lasa geamurile de la balcon deschise pentru ca intra, nu pot lasa geamurile de la bucatarie crapate pentru ca ma trezesc cu cateva pana-n hol sau chiar sufragerie, plus ca nu mai vb de mizeria pe care o fac pe pervazuri pe terasa, zgomote insuportabile cand intra in calduri etc. etc.Acum daca e vreo minte luminata care sa stie vreo metoda de as scapa de aceste fiinte(in afara de a le omori, sa-mi iau un caine si alte solutii de genul).Exista ceva care sa le tina la distanta??Eu nu stiu nimic si m-am gandit ca poate voi gasi aici o solutie.Va multumesc mult si sper s-o rezolv pana la urma cu ajutorul vostru pentru ca incep sa-mi ies din minti cu ele si tare imi este ca o sa le aplic solutia finala. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Exista niste spray'uri cu semi-efect in cazul tau, se folosesc in locurile in care nu vrei sa'si faca nevoile si pentru neutralizarea mirosului deja existent. Asta care il am eu, se numeste " GetOff ", a costat 21 lei si cred ca il gasesti la orice magazin pet/vet. Quote:
| |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Un caine legat pe terasa, dar cu lantul destul de lung ca sa le poata alerga. Intr-o perioada destul de scurta se vor dezvata sa mai calce pe acolo. Sau poti vorbi cu cei din primarie si sa trimita hinghierii sau ce-o mai fi sa le prinda.
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
stii care-i faza tare? ca terasa mea e lipita de terasa blocului vecin(si acolo isi duce veacul un "catzelus") dar merg pe acolo de parca fara jena.ce latrat din partea lui, ce alergat daca ele vor sa se duca acolo o fac. oricum momentan n-as vrea un caine LE:buna ideea cu hingherii. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Ai zis catzelus? Pai ce sa faca un astfel de animal cu pisicile. Un pitbull, un caine lup sau un doberman...etc. Vezi tu... ...s-ar putea sa fie singura solutie viabila.
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Ahahaha, hingheri pentru pisici. Deja vad o imagine ca-n filmele cu prosti, cu niste gigei care alearga dupa niste pisici de 2 ori mai rapide ca ei ![]() Oricum, nu apela la solutii violente, iti pierzi timpul, respectul de sine si risti sa eliberezi terasa pentru alte matze. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
@sir andrew am pus ghilimele de rigoare.e un caine in toata regula (nu cred ca apartine vre unei rase dar e mare) @Pig Brother-tind sa cred ca toate matele din lume si-au gasit culcus la mine pe terasa nu cred sa existe altele daca scap de astea .in principiu nici eu nu as vrea sa apelez la violenta,,,
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Daca vrei facem schimb de apartamente, pe mine ma distreaza matzele la nebunie. ![]() Incearca sa afli daca exista o solutie ieftina care sa le deranjeze olfactiv, pentru ca poti stropi marginea terasei si suprafata ei fara sa dai prea multi bani. Spray-ul ala o fi OK< dar e scump daca vrei sa faci o operatiune de amploare. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Asta e cea mai buna solutie... la parintii mei 2 babe nebune au aciuiat vreo 15 pisici hranindu-le. Peste noapte disparusera. Un vecin suparat, le-a adunat pe toate si le-a dus la marginea unui sat. Asta trebuie sa faci...
|
| | #17 (permalink) | ||
|
bun bun.imi place device-ul ala.o sa caut pe la magazinele de animale sa vad daca au asa ceva.merci dess L.E. Bingo!! am gasit asa ceva si la noi... relativ ieftin(al doilea produs) http://www.antirozatoare.ro/produse_anticaine.html Last edited by sadycus; 27-11-2007 at 15:34.. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| http://www.antirozatoare.ro/produse_anticaine.html era 3-4 threaduri mai jos si pe tine probabil te intereseaza alea fixe nu ala mobil | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |